Mixer de mana Albatros MXA450B, 450 W, functie Turbo, 5 viteze, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Mixer de mana Albatros MXA450B, 450 W, functie Turbo, 5 viteze, negru de la Albatros

Caracteristici:

  • Putere 450 W
  • 5 viteze + functie Turbo
  • Buton de scoatere brate mixare
  • Accesorii de amestecat - teluri
  • Accesorii de framantat aluaturi usoare  carlige
  • Maner ergonomic
  • Usor de utilizat si intretinut
  • Dimensiuni brute: 210x95x182 mm
  • Dimensiuni nete: 200x92x145 mm
  • Greutate bruta: 1.23 kg
  • Greutate bruta: 1.11 kg

Fiabil si eficient

Mixerul trebuie sa fie un accesoriu nelipsit din orice bucatarie! Iar cu ajutorul mixerului Albatros MXA300 gatitul se transforma in placere. 
Uita de zilele in care pierdeai ore in sir pentru a pregati blaturile de tort sau aluaturile de gogosi. Acum le poti face pe toate in doar cateva minute!
In plus, datorita designului ergonomic si a combinatiei de culori nergru-silver, acesta se transforma intr-un accesoriu potrivit in orice bucatarie.

Motor puternic - 450 W

Cu ajutorul motorului de 450W bati frisca in cateva minute, pregatesti rapid aluatul pentru clatite si poti inventa fel si fel de retete avand siguranta ca acestea pot fi puse in practica rapid si eficient cu ajutorul mixerului Albatros.

5 trepte de putere + TURBO

 Puterea de 450W o poti regla in 5 trepte. Astfel, vei putea folosi viteza pe care o doresti in functie de preparatele pe care vrei sa le faci.
O crema de prajituri delicioasa trebuie batuta cu mixerul mai intai la putere mica, apoi la putere mare, nu?

Economisesti timp

 Uita de tel si de zecile de minute petrecute pentru a prepara o crema, a face un aluat de tort, prajituri sau compozitia gogosilor preferate. Mixerul Albatros te ajuta sa economisesti timp pretios si sa finalizezi, in doar cateva minute, retetele tale preferate. Bucura-te de eficienta maxima cu efort minim!

Accesorii incluse

 Prepari crème sau framanti aluaturi simplu si rapid. Mixerul vine in dotare cu teluri si carlige formate din materiale de cea mai buna calitate ce iti asigura functionalitate sporita si o durata mare de viata pentru mixerul tau.

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.