KitchenAid Mixer cu bol Classic 5K45SSEWH, 4.3 L, 275W, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
2.690,00 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 2.691,19 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 98.65 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

5K45SSEWH

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Mixer cu bol Classic 5K45SSEWH, 4.3 L, 275W, Alb de la KitchenAid

Designul unic, constructia robusta din metal si functiile tipice unui aparat de acest fel transforma mixerul Classic® intr-un element indispensabil si perfect integrat in orice bucatarie, gata oricand sa execute cele mai dificile sarcini.

Sistemul de atasare al accesoriilor, patentat de catre KitchenAid, este special construit sa permita folosirea tuturor accesoriilor, indiferent de anul de fabricatie al aparatului. Puteti folosi cele mai noi accesorii, chiar si cu mixerul cumparat in urma cu multi ani si va puteti bucura de versatilitatea si eficienta celor 90 ani de experienta in domeniu.

Nimic nu este prea greu pentru mixerul Classic: puteti amesteca diferite tipuri de aluaturi (moi, medii si tari), toca si prepara carne, legume si fructe, rula si taia paste, pregati smoothies, sucuri naturale si chiar inghetata. Totul se realizeaza printr-o simpla atasare a unuia dintre accesoriile potrivite.

Si va mai dezvaluim un secret: acest mixer uimitor poate prepara de la cele mai mici cantitati, pana la cele mai mari, datorita miscarii planetare a paletelor in interiorul bolului.

Sistemul Direct Drive al motorului uimeste printr-o eficienta mai mare cu pana la 16% fata de modelele similare, transmite o putere sporita catre axul de rotatie, cu un consum energetic semnificativ mai redus.

Caracteristici tehnice
Putere: 275W;
Viteza maxima de rotatie: 220/min;
Viteza minima de rotatie: 58/min;
Capacitate bol: 4.3L;
Dimensiuni hxLxl: 35,3 x 22,1 x 35,8 cm;
Greutate: 10.5 Kg;
Accesorii incluse
Bol 4,3L, din inox, fara maner;
Tel cu 6 fire din inox;
Paleta din aluminiu cu strat antiadeziv nylon;
Carlig pentru aluat din aluminiu cu strat antiadeziv nylon;
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.