Set blender de mana MPM MBL-29/C, 1200W, tehnologie Smooth Touch, 1000 ml, lame otel inoxidabil, negru/argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Set blender de mana MPM MBL-29/C, 1200W, tehnologie Smooth Touch, 1000 ml, lame otel inoxidabil, negru/argintiu de la MPM

Estetica si functionalitatea blenderului MBL-29 / C de la MPM incanta pe oricine iubeste mesele sofisticate, pline de aroma. Motorul solid de 1200 W si tehnologia Smooth Touch il fac un instrument util in orice gospodarie.
 
 
Functia Smooth Touch din blenderul MBL-29 / C va permite sa reglati fara probleme viteza cu o singura mana. Doar apasati partea inferioara usor sau mai tare, iar aparatul regleaza automat viteza la asteptarile dumneavoastra.
 
 
Finisaj de inalta calitate
Echipamentul de amestecare este fabricat din otel inoxidabil de inalta calitate , ceea ce le face durabile si potrivite pentru lucrul la temperaturi ridicate. Materialul de finisare de buna calitate il face mai rezistent la factori externi, cum ar fi rugina.
 
 
Accesorii
MBL-29 / C este echipat cu o serie de solutii utile si functionale, sistemul special cu lama dubla din container. Pozitionarea lor permite maruntirea mai rapida si mai precisa a ingredientelor.
 
 
 
Caracteristici tehnice:
 
Sursa de alimentare: 220-240 V 50/60 Hz
Putere: 1200 W
Setul include:
Recipient (1000 ml)
Doua lame multidirectionale din otel inoxidabil pentru maruntirea si tocat legume, fructe, nuci, carne, branza
Accesoriu de amestecare din otel inoxidabil pentru prepararea de cocktailuri, supe, piureuri
Doua batatoare
Recipient (700 ml)
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.