Keter Set mobilier gradina Curver Columbia, 5 piese, maro

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Set mobilier gradina Curver Columbia, 5 piese, maro de la Keter

Setul mobilier gradina Curver Columbia maro este special creat pentru mesele de zi cu zi din gradina sau terasa, cu familia si prietenii. Scaunele sunt adanci si impreuna cu pernele moi iti ofera confort si relaxare.

Setul mobilier gradina Curver Columbia maro este format din cinci piese de mobilier - o masa si 4 fotolii si se caracterizeaza printr-un design foarte modern si elegant, inspirat de tesatura naturala de ratan.

Avantajul major al setului de mobilier gradina Curver Columbia este designul modular care permite depozitarea scaunelor sub masa, exact ca o insula, ceea ce te va ajuta sa optimizati chiar si spatiile mici pe terasa sau balcon.

Setul mobilier gradina Curver Columbia maro este fabricat din polipropilena, sub forma unei impletituri, ce seamana cu ratanul natural impletit. Spre deosebire de materialul natural, polipropilena este mult mai rezistenta impotriva razelor UV si intemperiilor, precum ploaia, umiditatea, zapada.

Materialul de inalta calitate nu necesita mentenanta, stratul de suprafata nu se exfoliaza, nu putrezeste si nu isi pierde culoarea in contact cu factorii externi. Se poate curata cu o laveta moale si cu apa.

Caracteristici:

  • usor de asamblat;
  • include perne;
  • design deosebit, datorita impletiturii cu aspect de ratan natural;
  • fabricat din polipropilena, rezistent la raze UV si intemperii, care nu putrezeste si nu se decoloreaza.
  • este usor de mutat sau depozitat, datorita constructiei sale usoare;

Aspectul si confortabilitatea reprezinta avantajele principale ale setului de mobilier de gradina Curver Corfu Relax II gri.

Dimensiuni (L x l x h)[cm]:

  • Fotoliu (x4): 56 x 54 x 68 cm
  • Masa: 117 x 117 x 75 cm

Dimensiunile ambalajului (L x l x h) [cm]: 119 x 119 x 30;

Greutate neta [kg]: 46.2;

Culoare: maro

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.