Keter Mini bar gradina maro Breeze Cool Bar

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Mini bar gradina maro Breeze Cool Bar de la Keter

Mini bar gradina maro Keter Breeze Cool Bar cu aspect modern indeplineste functie dubla, astfel incat poate fi utilizat atat ca racitor de bauturi, cat si ca masa pentru servirea bauturilor, gustarilor si a prepratelor culinare. Imbinand designul cu functionalitatea, mini barul este o solutie practica pentru prezentarea si servirea bauturilor si gustarilor la petrecerile in aer liber din gradina, de pe terasa sau la piscina, pentru a te bucura de momente unice alaturi de familie si prieteni.

Partea inferioara de dimensiuni generoase serveste drept o galeata uriasa pentru gheata, cu rolul de racire a sticlelor de bere, vin, limonada si racoritoare, in timp ce partea superioara se poate regla la inaltimea ideala pentru a oferi un spatiu generos pentru servirea preparatelor culinare.

Mini barul Keter Breeze este dotat cu un racitor cu perete dublu si dop de scurgere pentru eliminarea excesului de apa, pentru o curatare usoara. De asemenea, mini barul completeaza perfect seturile de mobilier de gradina Keter.

Mini barul Keter Breeze  este realizat din material plastic de culoare maro, cu durabilitate ridicata si rezistenta la raze UV si intemperii. Polipropilena nu necesita mentenanta, stratul de suprafata nu se exfoliaza si nu isi pierde culoarea in contact cu factorii externi, astfel incat va puteti bucura de acest produs de la un sezon la altul. Este usor de intretinut, se poate curata cu o laveta moale, cu apa calduta si detergent.

Imaginile prezentate sunt cu titlu informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. De asemenea, culorile produselor pot varia in functie de luminozitate si display-ul dispozitivului de pe care afisati imaginile produselor prezentate pe site.


Detalii produs

Dimensiunile produsului [cm]: 83.5 x 40.5 x 52 (extensibil pana la 74)

Dimensiunile ambalajului [cm]: 84.7 x 42.4 x 39.6

Greutate neta [kg]: 10.88

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.