Keter Masa graphite Melody Quartet + 4 Scaune din plastic graphite cu spatar scund Dante

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Masa graphite Melody Quartet + 4 Scaune din plastic graphite cu spatar scund Dante de la Keter

Masa imitatie ratan Keter Melody Quartet are un design elegant si suplu fiind pe gustul tuturor utilizatorilor carora le place sa isi petreaca timpul in aer liber. Produsul imbina aspectul natural al ratanului cu avantajele practice ale plasticului. Masa se deosebeste prin rezistenta ridicata la impactul prelungit al factorilor atmosferici. Foarte usor de curatat si montat, masa Keter Melody Quartet poate fi utilizata atat in spatii rezidentiale (terase, gradini, curti) cat si comerciale (restaurante sau cafenele).

Scaun din plastic graphite cu spatar scund Keter Dante este comod, usor de folosit si depozitat. Scaunul cu forma moderna este fabricat din material plastic de culoare graphite, cu durabilitate sporita la actiunea factorilor atmosferici, intemperiilor si a razelor UV si poate fi utilizat in gradina, pe terasa sau pe balcon, dar si in interiorul locuintei. Scaunul Keter Dante cu spatar scund rotunjit si cotiere are o constructie stabila si inteligenta ce permite stivuirea, ajutand semnificativ la economisirea spatiului destinat pentru depozitare. Produsul este foarte usor de intretinut si se curata cu o laveta moale, cu apa calduta si detergent.

Pachetul este compus din:

  • Masa imitatie ratan Keter Melody Quartet
  • 4 Scaune din plastic graphite cu spatar scund Keter Dante


Detalii produs

  • Dimensiuni masa: 95 x 95 x 74.5 cm
  • Dimensiunile ambalajului masa: 95 x 9.6 x 95 cm
  • Greutate masa: 4.1 kg
  • Dimensiuni scaun: 57 x 57 x 78 cm
  • Dimensiuni ambalaj scaun: 57 x 57 x 79 cm
  • Greutate scaun: 2.2 kg
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.