Keter Set mobilier gradina maro Chelsea + Blender recipient sticla BXJB800E, 2 functii, 1.5 L, 800 W

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Set mobilier gradina maro Chelsea + Blender recipient sticla BXJB800E, 2 functii, 1.5 L, 800 W de la Keter

Setul mobilier gradina maro Keter Chelsea este dedicat persoanelor care vor sa aranjeze intr-un spațiu mic o zona de relaxare cu posibilitatea de a organiza o masa in aer liber. Acesta poate fi foarte usor mutat in locul dorit de pe terasa sau in gradina. 

Suprafata pieselor de mobilier imita impletitura din ratan si picioarele din metal ale scaunelor si mesei alcatuiesc o combinatie vizuala interesanta. 

Este fabricat din polipropiplena, material de inalta calitate, care nu necesita mentenanta; stratul de suprafata nu se exfoliaza, nu putrezeste si nu isi pierde culoarea in contact cu factorii externi. Polipropilena este rezistenta la actiunile razelor UV si intemperiilor, precum ploaia, umiditatea, zapada.

Setul mobilier gradina maro Keter Chelsea are o durata de viata mai mare decat a produselor confectionate din materiale naturale. Intretinerea este usoara, se poate curata cu o laveta moale si cu apa calduta.

Blender recipient sticla 2 functii Black+Decker 1.5 L 800 W este ideal pentru prepararea rapida a supelor crema si a retetelor de cocktailuri racoritoare, sau smoothie-uri si shake-uri delicioase si sanatoase. Cu finisaje elegante din inox premium si design robust, blenderul Black+Decker de 800 W este dotat cu 2 functii performante ce ofera preparatelor consistenta omogena si perfectiune la fiecare utilizare, precum si functia Pulse, pentru zdrobirea cuburilor de gheata si maruntirea sau amestecarea rapida a alimentelor.

Blenderul este prevazut cu recipient gradat din sticla transparenta si rezistenta cu o capacitate generoasa de 1.5 L si sistem sigur de inchidere, precum si maner ergonomic ce asigura confort in timpul servirii preparatului. Capacul vasului include un recipient pentru masurare si un orificiu care va permite sa adaugati ingredientele.

Baza blenderului include buton rotativ care poate ajusta treapta de viteza, in functie de textura dorita, precum si picioruse anti-alunecare, cu ajutorul carora il puteti fixa pe blatul de lucru, reducand vibratiile. Cele 4 lame fabricate din otel inoxidabil permit mixarea uniforma a ingredientelor, obtinand textura perfecta si se pot curata cu usurinta manual sau in masina de spalat vase.

Blenderul Black+Decker va fi remarcat in orice tip de bucatarie si asigura o performanta de lunga durata. Componentele detasabile pot fi curatate in masina de spalat vase.


Pachetul Promo este compus din:


  • Setul mobilier gradina maro Keter Chelsea
  • Blender recipient sticla 2 functii Black+Decker 1.5 L 800 W

 

Detalii produse

  • Dimensiuni Scaune: 48 x 57 x 87 cm
  • Dimensiuni Masa: Ø 60 x 74 cm
  • Greutatea neta: 12 Kg
  • Capacitate recipient Blender: 1.5 L
  • Putere nominala: 800 W
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.