Ducati Rucsac Urban 40L, Shockproof (Negru)

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
344,74 lei
Pret 36 Rate Optimo: 12.64 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

DUC-BKP-WTP

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Rucsac Urban 40L, Shockproof (Negru) de la Ducati

Rucsac DUCATI Urban Zaino DUC-BKP-WTP, 40l, negru

 

 

Cu rucsacul Urban, poti folosi trotineta electrica pentru a te plimba prin oras intre intalniri, in stilul perfect Ducati, fara a fi nevoie sa schimbi genti atunci cand treci de la tinuta de condus la cea de lucru! Designul sau este inspirat de echipamentul de protectie pentru motociclete, facand rucsacul si mai rezistent si mai puternic, asa cum o demonstreaza partile frontale din constructia EVA.

 

Rucsac-Ducati-Urban-40L_5dd18615.jpg

CAPACITATE

 

Rucsacul Ducati Urban are o capacitate totala de 40 de litri. Compartimentul principal mare este conceput intr-un stil organizator, compus din mai multe compartimente de diferite dimensiuni concepute pentru cele mai diverse nevoi. De la compartimentul dedicat laptopului, unul pentru casti, pana la buzunarele mai mici pentru a transporta documente si obiecte mici cu tine in orice moment. Desigur, exista si spatiu pentru a depozita casca pliabila Urban si incarcatorul de baterie al scuterului.

Rucsac-Ducati-Urban-40L-2_361774fe.jpg

COMPARTIMENTARE

 

Rucsacul are buzunare exterioare concepute pentru a tine sticla ta de apa sau alte obiecte. Ambele parti ale rucsacului au un suport de plasa pentru a va asigura ca va puteti aduce sticlele de apa cu dvs. in total confort si siguranta. 

Rucsac-Ducati-Urban-40L-3_4ef82c69.jpg

ANTI SOC

 

Datorita designului special realizat din material EVA anti-soc, carcasa externa confera durabilitate si rezistenta rucsacului, mai ales in caz de impact.

Rucsac-Ducati-Urban-40L-4_3dba2474.jpg
Rucsac-DUCATI-Urban-Zaino-DUC-BKP-WTP_06a10e51.jpg

 

  • Rucsac sport rezistent la socuri
  • Compartimente interne mari pentru baterie si incarcator
  • Compartiment specific pentru depozitarea unei casti pliabile
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.