Monitor LED Acer Gaming Nitro EI242QRPbiipx Curbat 23.6 inch 1 ms Black FreeSync 144 Hz

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor LED Acer Gaming Nitro EI242QRPbiipx Curbat 23.6 inch 1 ms Black FreeSync 144 Hz de la Acer

Monitor 23.6" ACER Nitro EI242QRPbiipx, Gaming, Curbat 1200R, VA, FHD 1920*1080, 144 Hz, 250 cd/mp, 1 ms, 3000:1, 178/178, 2*HDMI, DP, audio out, VESA 75x75, 3H, flicker free, blue light shield, DP/ HDMI FreeSync, PIP/ PBP, culoare negru

 

Fii in centrul actiunii cu ecranul curbat

 

Pune-te in centrul divertismentului si fii confortabil in timp ce lucrezi. Alegeti un monitor curbat care sa asigure o vizibilitate excelenta a tuturor elementelor afisate pe ecran. Un monitor curbat este o alegere excelenta pentru jocuri si munca, mai ales atunci cand este un ecran panoramic sau ultra-lat.

   

Imagine Full HD

 

Conditiile confortabile pentru utilizare la locul de munca sau multimedia vor fi asigurate de un monitor Full HD. Este o solutie aproape universala care permite lucrul la birou confortabil, precum si lucrari grafice sau de design. Rezolutia Full HD (1920x1080) este, de asemenea, perfecta pentru jocuri si vizionarea de filme.

   

Format 16: 9

 

Este un monitor cu cel mai universal format 16: 9, care este foarte des ales atat pentru lucru cat si pentru aplicatii multimedia. Forma ecranului larg ofera un spatiu optim de lucru si este, de asemenea, excelenta pentru jocuri si vizionarea de filme.

   

Acoperire mata

 

Uitati de reflexiile deranjante si vizibilitatea mult mai slaba in zilele insorite. Acest model de monitor are o acoperire matriciala mata, deci nu exista niciun efect de oglinda, iar reflexiile sunt reduse la minimum. Monitoarele cu acoperire matriciala mata sunt de neinlocuit atunci cand lucrezi, te joci sau practici activitati multimedia. Acestea ofera cel mai mare confort de utilizare si nu sunt atat de obositoare pentru vedere.

   

Chiar mai bine

 

Jucati jocuri mai bine ca niciodata pe un ecran curbat de 24" VA. Largiti campul vizual pentru a acoperi secvente de actiune mari si cadre largi in rezolutie FullHD. Detaliile raman clare, iar culorile raman precise.

 

   

Realism maxim

 

Lasati lumea jocului sa va inconjoare viziunea periferica cu ecranul curbat. Simtiti experienta cinematografica completa in format 16: 9.

   

Sincronizarea next-gen.

 

Cu tehnologia AMD® Radeon ™ FreeSync puteti uita de jocul intrerupt si de ruperea imaginii. Va puteti bucura de imagini fluide si dinamice, deoarece rata de reimprospatare a monitorului este sincronizata cu rata de cadre a computerului. Descoperiti intregul potential al jocurilor cu tehnologia FreeSync imbunatatita, care accepta rate de reimprospatare dinamice.

   

Imagine extrem de rapida

 

Bucurati-va de un joc extrem de neted fara intreruperi, datorita redarii mai rapide a cadrelor si a ratei de reimprospatare care poate fi dusa la 144Hz. Mai multe cadre pe secunda inseamna scene de actiune 2D mai bune si o netezime exceptionala a imaginii.

   

Timp de raspuns rapid

 

Tehnologia VRB ofera un timp de raspuns de 1 ms (MPRT). Acest lucru functioneaza prin oprirea rapida a luminii de fundal sau prin plasarea unei imagini negre solide intre cadre, cunoscuta sub numele de „clipire”. Acest lucru face ca estomparea sa fie mai putin vizibila atunci cand efectuati modificari rapide de culoare.

   

Pe primul loc: siguranta ochilor

 

Protejati-va ochii de oboseala inutila cu tehnologiile Acer BlueLightShield ™ si Flickerless ™. Datorita tehnologiilor Acer ComfyView ™ si Low Dimming ™, monitorul nu provoaca durere atat de rau si ochii obosesc mai putin. Acest lucru va permite sa va jucati mai mult.

Vezi mai mult

  • Display
    • Recomandat pentru
    • Tip display
      VA
    • Diagonala
      23.6
    • Culoare
      Black
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16:9
    • Timp de raspuns
      1
    • Unghi de vizibilitate
      178/178 grade
    • Luminozitate
      250 cd/m²
    • Contrast
      3.000:1
      Adaptive Contrast Management (ACM): 100.000.000:1
    • Iluminare
      LED
    • Dimensiuni
      545 x 194 x 404 mm
  • Caracteristici
    • Refresh Rate
      144 Hz
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      1x DisplayPort
      Headphone

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.