Monitor led Gaming Acer 27", H277HUKMIPUZ, 4 ms, 2560x1440

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor led Gaming Acer 27", H277HUKMIPUZ, 4 ms, 2560x1440 de la Acer

Pictograma eleganta

Monitorul H7 incorporeaza un design atractiv si finisaje premium pentru un aspect si o senzatie de inalta calitate. De la suportul metalic lustruit perfect conceput (ii netezim marginile cu lame de diamant in scop estetic) la panoul spate stralucitor si cadrul fata de aluminiu elegant, H7 iradiaza calitate si excelenta in design.

   

Imagini sofisticate

Acest afisaj WQHD al monitorului prezinta de patru ori mai multe detalii decat un afisaj HD. Tehnologia IPS va asigura ca puteti vizualiza toate detaliile din unghiuri de vizualizare foarte largi. Culorile sunt perfecte deoarece H7 reproduce 100% din gama de culori sRGB, in timp ce controlul culorii pe 6 axe va permite sa ajustati cu usurinta culoarea, temperatura culorii si saturatia.

   

Un sunet exceptional

H7 are un difuzor premium si este dotat cu imbunatatiri audio DTS® Sound si tehnologie Acer TrueHarmony, care imbunatateste basul si limiteaza distorsiunile, asigurand ca filmele sa prinda viata, melodiile sa aiba mai multa profunzime iar jocurile sa fie si mai interesante.

   

Totul este posibil printr-un singur port

Portul USB 3.1 Gen 1 de tip C va imbunatateste productivitatea cu transferuri de date la viteze ultrarapide de pana la 5 Gb/s si incarcarea rapida a dispozitivelor mobile. In plus, portul poate accepta intrari audio si video cu o rezolutie de pana la WQHD (2560 x 1440).

   

Protector cu ochii dvs.

Privirea atintita asupra monitoarelor traditionale perioade mari de timp va poate afecta ochii deoarece aceste monitoare prezinta deseori scintilatii imperceptibile, reflecta o lumina de fundal si straluceste prea puternic. Monitoarele H7 ajuta ochii printr-un filtru cu lumina albastra integrat, tehnologia fara scintilatii (reduce scintilatiile), tehnologia Acer ComfyView (reduce reflexiile ecranului) si atenuarea luminii (atenuare la doar 15% a luminozitatii).

DISPLAY

Diagonala 27 inch
Tehnologie display IPS
Tip rezolutie WQHD
Rezolutie optima 2560 x 1440
Tip iluminare fundal LED
Aspect imagine 16:9
Format ecran Wide
Luminozitate 350 cd/m²
Timp de raspuns 4 ms
Contrast dinamic 100000000:1
Numar culori 16.7 milioane

FACILITATI

Continut pachet Cablu alimentare, Manual de utilizare, Cablu Display port, Cablu USB

CONECTIVITATE

Porturi video 1 x HDMI, 1 x Display port

CARACTERISTICI GENERALE

Gama Home & Office
Putere consumata 39 W
Standarde MPR II
Culoare Auriu
Lungime 613 mm
Latime 35.2 mm
Inaltime 363 mm

ERGONOMIE

Inclinare 5° - 15°
Vezi mai mult

  • Display
    • Tip display
      LED
    • Diagonala
      27
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16:9
    • Timp de raspuns
      5
    • Contrast
      100000000:1
    • Iluminare
      350
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      HDMI
      Display Port

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.