ASUS Monitor LED 29" AH-IPS, 21:9, 2560x1080, 5ms

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor LED 29" AH-IPS, 21:9, 2560x1080, 5ms de la ASUS

29" ASUS LED MX299Q AH-IPS, 21:9, 2560x1080, 5ms, 300cd/mp, 1000:1 (80.000.000:1), 178/178, DVI-D, HDMI/MHL, DisplayPort, boxe 2 x 3W, Negru/Argintiu, garantie 3 ani "pick-up-and-return"

Monitorul LCD Cinematic ultra-lat ASUS Designo Series MX299Q - O experienta audio-vizuala panoramica completa!

Frumusete fara margini

Design-ul seriei ASUS MX a fost inspirat de stilul concentric al unui cadran solar - o capodopera a inovatiei create acum mai bine de un mileniu. Design-ul ASUS urmeaza un stil similar de gandire: simplu si totusi inovativ, natural si totusi impunator. Echipa de design ASUS a gasit inspiratie in conceptul cadranului solar si a realizat un stand ce simbolizeaza flexibilitatea completa, profesionalism si arta adevarata.

O combinatie foarte reusita de tehnologie avansata si design artistic, monitorul Cinematic ultra-lat ASUS Designo Series MX299Q cu raport de aspect de 21:9 reprezinta cel mai ridicat nivel artistic in domeniul monitoarelor PC.

MX229Q vine echipat cu un afisaj AH-IPS de 29 inchi cu un raport de aspect al imaginii de tip ultra-wide 21:9 si rezolutie de 2560 x 1080 pixeli, oferind o suprafata de afisare cu 33% mai extinsa decat cea a unui monitor Full HD. Capabil sa ofere o experienta cinematografica deosebita, MX299Qdispune de un ecran elegant, cu margini foarte discrete, ideal pentru solutiile multi-monitor.

Rezolutie ultra-wide imbunatateste munca si joaca

Cu o arie a display-ului ce echivaleaza cu doua afisaje de 17 inch (5:4 aspect ratio) plasate unul langa celalalt, monitorul Cinematic ASUS Designo MX299Q Ultra-wide de 21:9 are o arie a display-ului cu 33% mai mare decat cea a unui monitor Full HD.

Aspectul Ratio de 21:9 va ofera mai mult spatiu de lucru cu o multitudine de ferestre side-by-side atat cat va doriti cu un afisaj secundar. Rezolutia 2560 x 1080 inseamna de asemenea ca nu sunt bare negre deasupra si sub imagine cand va uitati la filme si jocuri pe intregul monitor, oferindu-va astfel o noua dimensiune a divertismentului.
 
Afisajul cu luminare de fundal LED AH-IPS are o reproducere a culorilor foarte precisa, facandu-l ideal atat pentru mediul de lucru cat si pentru mediul de acasa. Unghiul mare de vizibilitate de 178 de grade asigura de asemenea o distorsiune minima a culorilor pentru a imbunatati sharing-ul ecranului.

Incredibil de subtil si totusi sofisticat

MX299Q dispune de un profil ultra-subtire masurand doar 16.4 mm in punctul cel mai subtire.

Tehnologie audio SonicMaster ultra-performanta, dezvoltata impreuna cu Bang & Olufsen ICEpower

Monitorul Cinematic ultra-lat ASUS Designo Series MX299Q dispune de tehnologie audio ASUS SonicMaster, dezvoltata impreuna cu Bang & Olufsen ICEpower. Rezultatul combinarii unei tehnologii audio foarte inovative si a luni intregi de procese de optimizare si reglare fina, SonicMaster rafineaza fiecare detaliu acustic pentru a oferi un sunet cu o claritate nemaiintalnita si gama sonora foarte larga. Modelul MX299Q dispune de un chip Bang & Olufsen ICEpower MobileSound 3 incorporat ce permite o fidelitate audio incredibila prin intermediul celor doua boxe stereo de 3 watti, pentru un sunet mai bogat ce ofera si un nivel extraordinar de satisfactie.

Optiuni de conectivitate foarte robuste

Monitorul Cinematic ultra-lat ASUS Designo Series MX299Q ofera o gama intreaga de optiuni de conectivitate pentru compatibilitate extinsa cu o gama intreaga de dispozitive multimedia. Intrarile video includ DisplayPort, Dual-link DVI si HDMI/MHL, solutia MHL (Mobile High-Definition Link) oferind un singur cablu de conectare video/alimentare pentru telefoanele inteligente si tabletele compatibile.

Display

Diagonala:

29 inch

Tehnologie:

LED

Aspect imagine:

21:9

Format ecran:

Ultra wide

Timp de raspuns:

5 ms

Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala:

178 / 178 grade

Contrast tipic:

1000:1

Contrast dinamic:

80000000:1

Dimensiune punct:

0.262 mm

Rata de refresh orizontala:

30 - 83 kHz

Rata de refresh verticala:

50 - 60 Hz

Rezolutie optima:

2560 x 1080

Tip ecran:

Ultrawide

Iluminare:

300 cd/mp

Reproducere culori:

16.7 milioane

 
Facilitati

Boxe integrate:

2 x 3 W

 
Conectivitate

Conectori:

1 x DVI
1 x HDMI
1 x DisplayPort

Porturi digitale:

DVI
HDMI
DisplayPort

 
Caracteristici generale

Standarde:

BSMI
CB
CCC
CE
C-Tick
ErP
FCC
J-MOSS
RoHS
UL(cUL)
VCCI
WEEE
WHQL

Greutate:

5.5 Kg

Altele:

SPLENDID Video Preset Mode Selection

Caracteristici speciale:

IPS Panel
Trace Free Technology
SPLENDID Video Intelligence Technology
Auto Adjustment
Brightness Adjustment
Kensington Lock

Dimensiuni (W x H x D):

700.2 x 391 x 215.1 mm

Putere consumata:

31.7 W

Vezi mai mult

  • Display
    • Tip display
      LED
    • Diagonala
      29
    • Rezolutie
    • Timp de raspuns
      5
    • Contrast
      41.66736111
    • Iluminare
      300
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      DVI
      HDMI
      Display Port

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.