Monitor LED ASUS PB278QV 27 inch 5 ms Negru 75 Hz

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor LED ASUS PB278QV 27 inch 5 ms Negru 75 Hz de la ASUS

Precizie pana la cele mai fine detalii

 

Vezi mai mult la o rezolutie de 2560 x 1440 WQHD, care contine de patru ori densitatea de pixeli a rezolutiei 720p! Noul ecran LED premium al lui PB278QV, in format lat 16:9, are un panou cu unghiuri de vizualizare de pana la 178°, pentru o productivitate mai buna, oferind spatiu suplimentar pentru multi-tasking pentru a putea avea simultan mai multe ferestre si proiecte. Tehnologia exclusiva ASUS Splendid Video Intelligence, QuickFit Virtual Scale si acoperirea de 100% a spatiului de culoare sRGB asigura redarea realista a culorilor si acuratetea imaginilor, oferindu-ti o adevarata putere „ce iti imaginezi este ceea ce creezi”. HDMI, DisplayPort si dual-link DVI suporta nativ rezolutia WQHD, la care se adauga un sunet care domina incaperea. Provenit din cele doua boxe integrate de cate 2 W. Pentru a te ajuta sa-ti mentii in mod natural concentrarea, designul ergonomic include reglaje pentru inclinare, rotire, pivotare si inaltime, plus un sistem de management al cablurilor care evita aglomerare biroului.

   

Imagini extrem de realiste - Vezi mai bine si mai mult

 

Monitorul PB278QV WQHD ofera o densitate de 109 pixeli per inch (PPI), rezultand intr-o imagine de inalta calitate la rezolutia de 2560 x 1440 – ceea ce inseamna ce patru ori rezolutia standard 720p. Asta permite utilizatorilor sa vada mai multe detalii ale imaginilor si sa faca mai multe pe un ecran mai incapator decat cele standard.

Densitatea de 109 PPI a ecranului inseamna ca exista 109 matrice RGB pe suprafata unui singur inch. In general, cu cat un ecran are mai multi pixeli, cu atat mai multa iluminare (sau consum energetic) necesita respectivii pixeli pentru a oferi cele mai bune imagini. Totusi, cu iluminarea de fundal LED avansata a lui PB278QV, consumul si economiile de energie nu mai sunt compromise, in vreme ce imaginile au o calitate superioara asigurata.

 

   

Facut pentru lucru si jocuri

 

ASUS PB278QV ofera unghiuri de vizualizare ultra largi, de pana la 178°, atat in plan orizontal, cat si vertical, minimalizand astfel deviatiile de culoare, chiar si cand privesti ecranul din unghiuri extreme. Cu ecranul sau WQHD, te vei bucura de un spatiu pe desktop cu 77 % mai mare decat cel al unui ecran Full HD, pe care poti amplasa lejer mai multe ferestre sau bare de instrumente. De asemenea, este cu circa 25 % mai clar decat un ecran generic de 27 de inchi Full HD, livrand imagini ultra-fluide gratie unui timp de raspuns de 5 ms (GTG). Asta asigura o experienta lipsita de latente in filme si jocuri, acestea din urma aratand mai vii, cu toate detaliile jocurilor redate in culori realiste. ASUS PB278QV este, fara indoiala, cea mai buna alegere pentru tine, atat pentru lucru, cat si pentru jocuri.

 

   

Imagini super cursive cu Adaptive-Sync

 

ASUS PB278QV este dotat cu tehnologie Adaptive-Sync si cu rate de reimprospatare de pana la 75 Hz, pentru eliminarea efectelor de forfecare a imaginii si a cadrelor sacadate, in scopul asigurarii unei imagini fluide, care arata perfect. In felul acesta, vei dobandi un avantaj in jocurile FPS, de curse, strategiile in timp real si titlurile sportive. (Adpative-Sync functioneaza la rate de reimprospatare din intervalul 50 Hz – 75 Hz)

 

   

Conectivitate extinsa - Suport nativ pentru continut WQHD

 

PB278QV dispune de o serie de optiuni de conectivitate care includ HDMI, DisplayPort si dual-link DVI pentru WQHD nativ, plus D-sub pentru transmiterea de continut Full HD 1080p. Cele doua boxe de 2 W incorporate ofera audio de calitate pentru o experienta complet captivanta de home theater.

   

QuickFit Virtual Scale pentru a obtine intradevar ceea ce vezi

 

ASUS include functia sa exclusiva QuickFit Virtual Scale in PB278QV, permitandu-ti sa pre-vizualizezi fotografii si documente pe ecran, la dimensiunea lor reala, inainte de tiparire. Functia poate fi activata printr-o tasta dedicata a monitorului si serveste drept ghid foarte util pentru vizualizarea si editarea precisa a fotografiilor, la dimensiunea lor nativa.

   

Tehnologii exclusive ASUS SplendidPlus

 

Am ridicat stacheta incorporand unele dintre tehnologiile noastre proprietare in ASUS PB278QV, pentru a-ti oferi o experienta vizuala cu adevarat vie. PB278QV este echipat cu noua tehnologie Splendid™ Video Intelligence, care optimizeaza video-urile si imaginile prin imbunatatirea luminozitatii culorilor, a contrastului si a claritatii. Splendid™ are doua noi moduri – Reading si Darkroom – in plus fata de modurile Scenery, Standard, Theater, sRGB si Night View. De asemenea, tehnologiile Low-blue Light si Flicker-free reduc si gradul de solicitare a ochilor dupa o lunga perioada de folosire a monitorului.

 

Filtru ASUS Blue Light

 

Certificata de TÜV Rheinland, caracteristica ASUS Blue Light Filter te protejeaza de efectele nocive ale luminii albastre si poti accesa cu usurinta cele patru setari diferite ale filtrului prin intermediu unei taste dedicate. PB278QV a fost supus unor teste de performanta riguroase si a primit certificarea laboratoarelor TÜV Rheinland, un furnizor global de servicii tehnice, de siguranta si de certificare, care garanteaza ca monitorul nu prezinta palpairi si emite niveluri scazute de lumina albastra.

   

Tehnologie Flicker-free

 

Este timpul sa spui adio ochilor obositi si supra-solicitati. PB278QV este dotat cu tehnologia certificata TÜV Rheinland ASUS Flicker-Free, pentru a reduce si a-ti oferi o experienta de vizualizare confortabila. Aceasta minimalizeaza senzatiile de oboseala a ochilor si alte probleme oculare potential periculoase, in special atunci cand petreci nenumarate ore in fata monitorului, urmarind continutul tau video favorit.

 

 

Tehnologie VividPixel pentru cea mai buna calitate a imaginii

 

Tehnologia ASUS VividPixel ajuta la imbunatatirea contururilor imaginilor si reduce zgomotele de imagine, pentru o vizualizare cu claritate de cristal si orientata catre detalii.

 

Proiectat ergonomic

 

PB278QV ofera un design extrem de ergonomic si inteligent, care permite ajutarea inclinarii, pivotarii, rotirii sau inaltimii monitorului, pentru a asigura o experienta de vizualizare si folosire mereu confortabila. Sistemul sau inteligent de management al cablurilor te ajuta sa mentii un spatiu liber si ordonat, atat pentru munca, cat si pentru divertisment.

 

 

Vezi mai mult

  • Display
    • Recomandat pentru
    • Tip display
      IPS
    • Diagonala
      27
    • Culoare
      Negru
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16:9
    • Timp de raspuns
      5
    • Unghi de vizibilitate
      178/178 grade
    • Luminozitate
      300 cd/mp
    • Contrast
      1000:1 (normal)
      80.000.000:1 (dynamic)
    • Dimensiuni
      Cu suport: 643 x 532 x 218 mm
      Fara suport: 643 x 386 x 70 mm
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      1 x HDMI
      1 x Display Port
      1 x Jack
      1 x DVI
      1 x VGA

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.