Monitor LED ASUS Gaming TUF VG259QM 24.5 inch 1 ms Negru G-Sync Compatible 280 Hz

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor LED ASUS Gaming TUF VG259QM 24.5 inch 1 ms Negru G-Sync Compatible 280 Hz de la ASUS

TUF GAMING VG259QM

CEL MAI RAPID MONITOR DE JOCURI DIN LUME

 

 

RATA DE ACTUALIZARE INCREDIBIL DE RAPIDA DE 280 HZ

O uimire a ratei de refresh de peste 280Hz, suprasolicitata, inseamna ca ecranul este aproape de doua ori mai rapid decat monitoarele conventionale de 144 Hz. Veti experimenta imagini de joc extrem de fluide, oferindu-va mana superioara in shootere in prima persoana, curse, strategie in timp real si titluri sportive.

 

 

RAPID IPS DISPLAY − 1MS ( GTG ) TIMP DE RASPUNS

Rapid IPS Display permite elementelor cu cristale lichide ale afisajului sa schimbe pana la 4 ori mai rapid decat panourile IPS conventionale pentru un raspuns imbunatatit. Cu un timp de raspuns de la 1 ms de la gri la gri, frotiul si incetosarea miscarii sunt practic eliminate. Acest ecran ofera, de asemenea, imagini superioare, cu culori deosebite, datorita gamei de culori NTSC de 72% si un raport uluitor de contrast de 1.000: 1. Unghiuri de vizualizare largi de 178 de grade asigura o distorsiune minima si o schimbare a culorii chiar si atunci cand privesti din pozitii extreme.

 

 

COMPATIBIL NVIDIA G-SYNC CERTIFICAT

Cu tehnologia de actualizare cu variatie variabila (VRR) activata in mod implicit, sunteti asigurat experiente de joc, fara rupere, fara probleme, de la placa grafica NVIDIA GeForce GTX 10 sau NVIDIA GeForce RTX seria 20.

 

 

SYNC EXTREME LOW MOTION BLUR

Cu ELMB SYNC, puteti activa ELMB (tehnologie cu miscare scazuta de miscare) si Adaptive-sync in acelasi timp, eliminand fantomele si lacrimile pentru vizualuri clare si rate de cadre ridicate in timpul jocurilor.

 

 

HIGH DYNAMIC RANGE ( HDR ) CU DISPLAYHDR ™ 400

Tehnologia HDR ofera o gama mai larga de culori si un contrast mai mare decat monitoarele traditionale. Cei mai stralucitori albi si negrii cei mai intunecati prezinta detalii ca niciodata. Display -ul este de asemenea capabil de 400 cd / m 2 , care indeplinesc cerintele stricte pentru DisplayHDR ™ 400 de certificare.

 

 

CONECTIVITATE BOGATA

Optiuni de conectivitate extinse, inclusiv DisplayPort1.2, HDMI 2.0x2 si Earphone Jack ofera suport pentru o gama larga de dispozitive multimedia.

 

 

 

Vezi mai mult

  • Display
    • Recomandat pentru
    • Tip display
    • Diagonala
      24.5 inch
    • Culoare
      Negru
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16:9
    • Timp de raspuns
      1 ms
    • Unghi de vizibilitate
      178°/178°
    • Luminozitate
      400 cd/mp
    • Contrast
      1000:1
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      2 x HDMI
      1 x Display Port

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.