Monitor LED ASUS BE24EQK 23.8 inch 5 ms Negru 60 Hz

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
951,19 lei
Pret 36 Rate Optimo: 34.87 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

BE24EQK

Garantie: 24 luni.

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor LED ASUS BE24EQK 23.8 inch 5 ms Negru 60 Hz de la ASUS

MONITORUL DE CONFERINTE VIDEO BE24EQK FACE COMUNICAREA SA FIE MAI EFICIENTA

ASUS BE24EQK este un monitor Full HD de 23,8 inci care dispune de o camera web integrata Full HD (2MP), o gama de microfoane si boxe stereo pentru conferinte video si transmisie live. Cu rezolutie Full HD si un panou IPS fara rama pentru vizualizarea in unghi larg, ofera imagini incredibil de clare si redare video uimitoare. Compatibilitatea sa cu un suport standard VESA de 100 x 100 mm permite montarea pe perete sau instalarea flexibila pe un brat de afisare.

 

 

IMAGINI SIMILARE REALITATII SI UNGHIURI DE VIZUALIZARE DE 178 °

BE24EQK ofera rezolutie Full HD pentru a oferi o claritate uimitoare. Panoul IPS ofera unghiuri de vizualizare de 178 °, atat pe orizontala cat si pe verticala, astfel incat sa va puteti bucura de imaginile sale frumoase din aproape orice directie.

 

 

TRANSMITERE VIDEO USOARA CU WEBCAM INTEGRAT FULL HD

Cu o camera web integrata Full HD de 2MP BE24EQK este pregatita pentru conferinte video web si transmisiuni live. Ochiul reglabil al camerei web este rotit cu usurinta prin 315 ° si ofera, de asemenea, o inclinare de 10 ° in orice directie - astfel incat sa poata captura vederea de care ai nevoie. Difuzoarele stereo incorporate ofera audio puternic si clar prin monitor, iar camera web are chiar si un obturator glisant pentru a asigura confidentialitatea totala atunci cand nu este utilizat.

 

 

MICROFON ARRAY CARE ESTE PERFECT PENTRU CONFERINTE

Gama de microfoane care formeaza fascicul BE24EQK separa vorbirea de zgomotul de fundal, deci este perfecta pentru aplicatiile acceptate. Tehnologia inteligenta de anulare a ecoului imbunatateste in continuare claritatea vorbirii.

Este perfect pentru a face streaming online, webinar sau e-learning prin interactiune vocala.

 

 

INCARCAT CU CEA MAI RECENTA CONECTIVITATE

BE24EQK dispune de o serie de optiuni de conectivitate care includ HDMI, DisplayPort si D-sub, astfel incat se conecteaza usor la o mare varietate de PC-uri, laptopuri, console si cutii media. De asemenea, are porturi de trecere pentru linia de intrare si mufa pentru casti, punand conexiunile audio in mod convenabil chiar in fata ta.

 

 

ASUS TEHNOLOGIE FLICKER-FREE

E timpul sa ne luam ramas bun de la acei ochi obositi si incordate. Tehnologia fara flacari ajuta la reducerea palpairii pe ecran, oferindu-va un mediu mai confortabil, pregatit pentru maraton. Este conceput pentru a minimiza tensiunea ochilor, a durerilor de cap si a oboselii ochilor atunci cand petreci numeroase ore in fata ecranului.

 

 

CARACTERISTICI EXCLUSIV ASUS PENTRU UN PLUS DE VERSATILITATE

Tehnologie de inteligenta video Splendid ™

BE24EQK dispune de tehnologia ASUS Splendid ™ care optimizeaza videoclipuri si imagini prin imbunatatirea luminozitatii, contrastului si claritatii culorii. Dispune de o mare varietate de moduri - inclusiv Lectura, Camera intunecata, Peisaj, Standard, Teatru, sRGB, Joc si Vizualizare Nocturna.

 

 

 

Vezi mai mult

  • Display
    • Recomandat pentru
    • Tip display
      IPS
    • Diagonala
      23.8
    • Culoare
      Negru
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16:9
    • Timp de raspuns
      5 ms
    • Unghi de vizibilitate
      178/178 grade
    • Luminozitate
      300 cd/mp
    • Contrast
      1000:1 (normal)
      100.000.000:1 (dynamic)
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      1 x HDMI
      1 x D-sub
      1 x DisplayPort
      1x USB 3.0
      1 x VGA

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.