Monitor LED ASUS Gaming Strix XG17AHPE 17.3 inch 3 ms Negru 240 Hz

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor LED ASUS Gaming Strix XG17AHPE 17.3 inch 3 ms Negru 240 Hz de la ASUS

Cel mai rapid monitor de gaming portabil din lume

 

ROG Strix XG17AHPE este un uimitor monitor portabil IPS Full HD de 17,3 inchi, construit pentru gaming. Timp de raspuns de 3 ms, rata de reimprospatare de 240 Hz si sincronizarea adaptiva asigura o rulare rapida si clara a jocului tau, in vreme ce designul ultra-subtire si bateria puternica de 7.88 mAh incorporata inseamna ca poti lua cu tine monitorul oriunde. In combinatie cu husa inteligenta personalizata, vei avea cel mai bun monitor pentru jocuri portabil.

 

Frumusete pe ecran mare, cu imagini foarte detaliate si culori precise

 

Panoul de 17,3 inchi ofera cu pana la 10 % mai mult spatiu pe ecran decat ecranele portabile traditionale, oferind experiente de gaming captivante. Construit pe baza tehnologiei IPS, panoul ofera imagini de o calitate superioara, cu culori exceptionale, cu un gamut de culoare de 100 % sRGB si o uimitoare rata a contrastului de 1.000:1. Unghiurile de vizualizare largi de 178 de grade asigura distorsiuni si deviatii de culoare minime, chiar si atunci cand privesti ecranul din pozitii extreme.

 

Rata de refresh incredibil de rapida de 240 Hz

 

Cu o rata de refresh de top la nivel mondial de pana la 240 Hz, vei experimenta imagini in jocuri de o fluiditate uimitoare, care iti vor conferi un avantaj competitiv in shootere, jocuri de curse, strategii in timp real si titluri sportive.

 

Timp de raspuns super-rapid de 3 ms

 

Timpul de raspuns rapid de 3 ms elimina efectele de deformare a imaginii. Asta iti permite sa reactionezi instantaneu la ce vezi pe ecran, in special in jocurile cu actiune rapida. Vei taia curbele ca un sofer de curse profesionist si vei da headshot-uri ca un veteran al jocurilor de tip FPS.

 

Tehnologie Adaptive-sync

 

Suportul pentru sincronizare adaptiva permite rularea fluida a jocurilor, la un nivel maxim de performanta. Cu rate de reimprospatare inalte, tehnologia Low Framerate Compensation si latente scazute, Strix XG17AHPE ofera o experienta de gaming fara compromisuri, oriunde te-ai afla.

 

Baterie puternica pentru jocuri non-stop

 

Bateria de mare capacitate de 7.800 mAh ofera o autonomie de pana la 3,5 ore de functionare la pana la 240 Hz, ceea ce-ti ofera suficienta putere pentru jocuri oriunde te-ai afla. ROG Strix XG17AHPE suporta, de asemenea, Quick Charge 3.0 si alimentare prin USB Power Delivery 3.0, permitandu-ti sa obtii o autonomie de pana la 120 de minute (pe baza PD 3.0) pentru utilizare non-stop la 240 Hz cu doar o ora de incarcare.

 

Conexiuni pentru orice dispozitive

 

Cu USB-C™ si micro-HDMI, Strix XG17AHPE iti permite sa afisezi continut de la o varietate de dispozitive, inclusiv laptopuri, smartphone-uri, console de jocuri, camere si tablete, oferindu-ti un spatiu vizual extins pentru lucru sau divertisment.

 

Subtire, usor si portabil

 

Cu un profil suplu cu grosimea de doar 1 cm si o greutate de numai 1.060 g, Strix XG17AHPE este extrem de portabil si este foarte usor de instalat si de folosit oriunde.

 

Protectie pentru ecran si suport intr-un singur dispozitiv

 

Inovatoarea husa inteligenta ROG Smart Cover ofera protectie eficienta in utilizarea zilnica, limitand acumularea de praf si prevenind aparitia zgarieturilor. Atunci cand nu protejeaza ecranul, designul pliabil al Smart Case poate fi folosit pe post de stand pentru suportul ROG Strix XG17AHPE fie in orientare portret, fie peisaj.

 

Obtii sunet incredibil oriunde

 

Cu o pereche de boxe stereo montate in partea frontala, ROG Strix XG17AHPE pompeaza sunetul din jocuri direct catre tine, asa ca vei putea auzi si simti fiecare sunet. De asemenea, ecranul are incorporat un convertor digital-la-analogic (DAC) ESS 9118 pentru a-ti putea folosi castile. Acest procesor audio pe un singur chip ofera redare lossless la 24 biti/192 kHz cu o gama dinamica fara precedent si distorsiuni ultra-scazute, pentru un sunet clar si captivant in jocuri.

 

 

Vezi mai mult

  • Display
    • Recomandat pentru
    • Tip display
      IPS
    • Diagonala
      17.3
    • Culoare
      Negru
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16:9
    • Timp de raspuns
      3
    • Unghi de vizibilitate
      178/178 grade
    • Luminozitate
      300 cd/mp
    • Contrast
      1000:1 (normal)
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      1 x HDMI
      1 x USB Type-C

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.