Monitor LED ASUS ProArt PA328CGV 32 inch WQHD IPS 5 ms 165 Hz USB-C HDR FreeSync Premium Pro

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
3.532,65 lei
Pret 36 Rate Optimo: 129.49 lei/luna
Stoc furnizor limitat
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

PA328CGV

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor LED ASUS ProArt PA328CGV 32 inch WQHD IPS 5 ms 165 Hz USB-C HDR FreeSync Premium Pro de la ASUS

Monitor profesional ASUS ProArt Display PA328CGV – 32-inci, IPS, WQHD (2560 x 1440), 165 Hz, USB-C 32 inci WQHD (2560 x 1440)

  • Display HDR de 600 niti, cu unghiuri largi de vizualizare de pana la 178°
  • Acoperire standarde internationale de culori - 95% DCI-P3 ; 100% sRGB
  • Certificat Calman pentru acuratetea culorilor Delta E < 2
  • Conectivitate extinsa, inclusiv USB-C™ cu 90W Power Delivery, DisplayPort, HDMI si USB Hub
  • Rata de reimprospatare 165 Hz, cu FreeSync Premium Pro

 

 

ProArt Display PA328CGV este un monitor de 32 de inci conceput pentru a satisface nevoile profesionistilor creativi, de la editare foto si video pana la design grafic. ProArt Display PA328CGV este calibrat din fabrica si certificat Calman pentru a oferi o precizie superba a culorilor (∆E < 2). De asemenea, ofera 95% acoperire DCI-P3 si 100% acoperire sRGB. Rata de reimprospatare variabila de 165 Hz (VRR) cu FreeSync Premium Pro le permite dezvoltatorilor sa creeze jocuri complicate si sa efectueze verificari de calitate pe un singur ecran. Portul USB-C integrat accepta transferuri de date si DisplayPort, iar designul cu clema C mentine zona biroului ordonata. PA328CGV te ajuta sa obti rapid, usor si precis designul pe care il doresti.

 

Claritate extrema, contrast superior

Cu 77% mai multi pixeli decat monitoarele conventionale Full HD, rezolutia WQHD (2560 x 1440) ofera o calitate superioara a imaginii si imagini clare. Tehnologia HDR accepta o gama variata de intensitati ale luminii, pentru a oferi un gamut mai larg de culori si un contrast mai mare decat monitoarele traditionale. Cu luminozitatea de pana la 600 de niti si certificarea VESA DisplayHDR 600, ProArt Display PA328CGV ofera o experienta de vizualizare mai luminoasa si mai realista.

 

Scoate la iveala frumusetea imaginilor

Monitorul ProArt ofera o acoperire larga a standardelor de culoare din industrie, 95% acoperire DCI-P3 si 100% acoperire sRGB. Asigura claritatea si realitatea fiecarui detaliu al fotografiilor tale.

 

Ideal pentru dezvoltatorii de jocuri si editorii video

Cu o rata de reimprospatare variabila de pana la 165 Hz (VRR) cu FreeSync Premium Pro, ProArt Display PA328CGV permite dezvoltatorilor de jocuri sa creeze aplicatii rapide si sa efectueze verificari de calitate pe un singur ecran.

 

Culori reale, de la prima pornire

Profesionistii in culori se bazeaza pe monitoare setate corect pentru a se asigura ca operele lor arata exact asa cum se intentioneaza. Afisajul ProArt PA328CGV este calibrat din fabrica si certificat Calman pentru a garanta precizia culorilor la ni nivel de varf in industrie, ∆E < 2. Fiecare monitor ProArt suporta o serie de teste stricte si meticuloase pentru a asigura o gradare mai fina a culorilor. Preferat de profesionisti, acest monitor iti asigura experiente de vizualizare si de creare de continut corecte.

 

Reglare rapida a gamei de culori

Setarile exclusive ASUS ProArt ofera mai multe moduri pentru ajustarea rapida a gamei de culori. Indiferent daca editezi video sau manipulezi fotografii, poti schimba si potrivi cu usurinta setarile de culoare potrivite nevoilor tale.

 

Concentreaza-te pe ceea ce conteaza

Clema C pentru birou

In pachet este inclus un suport de montare convenabil, pentru a te ajuta sa iti eliberezi spatiul de birou. Suportul se poate fixa pe marginea aproape oricarei suprafete de lucru plane, iar bratul de montare al PA328CGV se potriveste perfect in el.

Experienta personalizata de editare

ASUS ProArt Palette iti permite sa iti personalizezi monitorul printr-o gama larga de parametri - toate cu usurinta prin intermediul meniurilor intuitive de pe ecran. ProArt Palette iti permite sa produci rapid si consecvent si te ajuta sa tii sub control gestionarea culorilor.

   
   

USB-C face totul

ProArt Display PA328CGV iti ofera o compatibilitate de neegalat cu majoritatea dispozitivelor multimedia USB-C, HDMI si DisplayPort. Portul USB-C integrat accepta transferuri de date, DisplayPort si, de asemenea, poate fi sursa de energie de 90W. PA328CGV serveste si ca hub USB, ceea ce inseamna ca atunci cand te conectezi la acesta prin USB-C (folosind cablul C la C sau cablul C la A), dispozitivul tau obtine acces la orice periferic conectat la porturile USB.

 

Previzualizare precisa in timp real

QuickFit Plus este o caracteristica inteligenta care permite alinierea si previzualizarea pe ecran. Marker-ul central si zona de siguranta se pot previzualiza in timp real, permitandu-ti sa eviti posibilitatea de a creea imagini video in spatele ecranului activ. Rigla ofera dimensiunea reala in inci; de asemenea, poti personaliza dimensiunea de lucru pentru a se potrivi preferintelor tale.

 

Protejeaza-ti ochii cu tehnologia ASUS Eye Care

Tehnologia ASUS de reducere a luminii albastre

Tehnologia exclusiva ASUS Ultra-Low Blue Light te protejeaza de emisiile de lumina albastra care pot fi daunatoare vederii tale. Aceasta ofera patru setari de filtrare pentru lumina albastra, care sunt usor de accesat prin meniul de pe ecran, prin intermediul tastei rapide.

 

Tehnologia ASUS Fara-Tremur

Tehnologia ASUS Fara-Tremur ofera o experienta de vizionare si un mediu de lucru mai confortabil, prin reducerea tremurului de pe ecran, pentru a minimiza oboseala ochilor si durerile de cap atunci cand petreci ore lungi in fata ecranului.

 

Design ergonomic al standului

Cu un suport conceput ergonomic, cu ajustari ale inclinarii, pivotarii, rotatiei si inaltimii, monitoarele ProArt ofera experiente confortabile de vizionare si utilizare. Capacitatea de a roti ecranul in sensul acelor de ceasornic sau in sens invers acelor de ceasornic, la 90 de grade, in modul portret, este utila atunci cand lucrezi cu documente lungi, coduri sau navighezi pe site-uri. In plus, suportul cu eliberare rapida te ajuta sa iti montezi monitorul pe perete, prin intermediul suportului integrat VESA. E fara suruburi, deci se face in cateva secunde!

 

Vezi mai mult

  • Display
    • Tip display
      LED
    • Diagonala
      32
    • Culoare
      Negru
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16 : 9
    • Timp de raspuns
      5 ms
    • Unghi de vizibilitate
      178/178 grade
    • Luminozitate
      600 cd/mp
    • Contrast
      1000:1 (normal)
      100.000.000:1
  • Caracteristici
    • Refresh Rate
      165 Hz
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      2 x HDMI 2.0
      1 x Display Port 1.2
      4 x USB 3.2 Gen 1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.