ASUS Monitor LED IPS VX279H, 27", Wide, Full HD, HDMI, Boxe

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Monitor LED IPS VX279H, 27", Wide, Full HD, HDMI, Boxe de la ASUS

Calitatea Superioara a Imaginilor si Design Ultra-Subtire, Elegant

• Ecran Full HD AH-IPS LED cu unghiuri de vizionare largi, de 178 de grade, si design cu margini foarte subtiri, pentru o calitate superioara a imaginilor pe intreaga suprafata
• Echipat cu port-uri duale HDMI/MHL oferind optiuni de conectivitate multiple si suport pentru reincarcarea bateriilor dispozitivelor compatibile MHL
• Design ultra-subtire si ergonomic, cu un suport solid, inspirat de discurile solare
   
Calitatea Superioara a Imaginilor si Design Ultra-Subtire, Elegant
Inspirat de o traditie artistica ce dureaza de milenii, noul VX279H dispune de un design elegant si precis, ce aduce aminte de discurile solare. VX279H este echipat cu un afisaj cu margini ultra-subtiri si unghiuri de vizionare de foarte largi, de 178 de grade, ce beneficiaza de avantajele tehnologiei AH-IPS A+, oferind imagini de o calitate deosebita. Corpul ultra-subtire si ergonomic al monitorului poate fi inclinat pentru a permite o experienta de utilizare mai buna, iar cele doua port-uri HDMI/MHL ofera optiuni extinse de conectivitate.
   
Optiuni de Conectivitate Multiple si Difuzor Stereo Incorporat pentru Divertisment Multimedia

VX279H ofera multiple optiuni de conectivitate, inclusiv interfete duale HDMI/MHL si D-Sub astfel incat utilizatorii pot partaja si vizualiza cu usurinta continutul de pe dispozitivele lor mobile compatibile MHL* pe un ecran de dimensiuni considerabil mai mari si, simultan, reincarca bateriile acestora. De asemenea, acestia pot conecta cu usurinta la monitorul VX279H player-e Blu-ray Full HD un numar ridicat de dispozitive externe de redare HD si se pot bucura pe deplin de continutul de divertisment digital favorit cu ajutorul difuzoarelor stereo incorporate.
 
   
Imagini puternice si extrem de realiste - Cea mai recenta tehnologie IPS cu unghiuri de vizionare largi, de 178°
VX279H vine echipat cu un ecran AH-IPS A+ cu iluminare LED si format al imaginilor 16:9, ce dispune si de un unghi larg de vizionare, de 178 de grade, minimalizand modificarile de culoare atat pe directie orizontala cat si verticala, pentru a asigura o calitate foarte buna a imaginilor din aproape orice directie. AH-IPS reprezinta cea mai recenta inovatie in domeniul tehnologiei IPS, oferind culori de o calitate mai buna si o eficienta crescuta a consumului de energie.
   
Tehnologia exclusiva ASUS VividPixel
Tehnologia VividPixel imbunatateste conturul, claritatea si saturatia de culoare a imaginilor si clipurilor video, oferind o experienta vizuala de inalta calitate.
   
Rata de contrast de 80,000,000:1 cu ASUS Smart Contrast Ratio
Cu ajutorul functiei ASUS Smart Contrast Ratio (ASCR – Rata de Contrast Inteligenta) de 80,000,000:1 si luminozitate de 250cd/m², VX279H imbunatateste contrastul si claritatea imaginilor prin ajustarea sistemului de iluminare, in vederea obtinerii celor mai bune niveluri de negru si celor mai luminoase niveluri de alb, pentru imagini de un realism iesit din comun.
   
Tehnologie Splendid™ Video Intelligence
Tehnologia exclusiva Splendid Video Intelligence optimizeaza performantele video si fidelitatea imaginilor prin imbunatatirea culorilor, luminozitatii, contrastului si claritatii imaginilor. Unul dintre cele 6 moduri video pre-setate (Foto, Cinema, Jocuri, Vedere de Noapte, sRGB si Standard) poate fi selectat prin intermediul unui buton dedicat.

DISPLAY

Diagonala 27 inch
Tehnologie display AH-IPS
Tip rezolutie Full HD
Rezolutie optima 1920 x 1080
Tip iluminare fundal LED
Aspect imagine 16:9
Format ecran Wide
Tip suprafata display Glare
Luminozitate 250 cd/m²
Timp de raspuns 5 ms
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala 178 / 178 grade
Contrast dinamic 80000000:1
Dimensiune punct 0.311 mm
Rata de refresh orizontala 30 - 80 kHz
Rata de refresh verticala 56 - 76 Hz
Numar culori 16.7 milioane

FACILITATI

Functii speciale Difuzoare
Tehnologii SPLENDID Video Intelligence Flicker-Free GamePlus HDCP Low blue light VividPixel
Continut pachet Cablu VGA Cablu audio Cablu alimentare Manual de utilizare

CONECTIVITATE

Porturi video 2 x HDMI 1 x VGA
Porturi audio 1 x 3.5 mm Mini-jack

CARACTERISTICI GENERALE

Gama Home & Office
Putere consumata 29.1 W
Standarde Energy Star 6.0 BSMI CB CCC CE CEL level 1 C-Tick ErP FCC RoHS UL/cUL VCCI WEEE WHQL (Windows 8, Windows 7)
Culoare Negru
Greutate 4.6 Kg
Lungime 210.1 mm
Latime 441.3 mm
Inaltime 622.6 mm

ERGONOMIE

Inclinare 5° - 20°
Vezi mai mult

  • Display
    • Tip display
      LED
    • Diagonala
      27
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16:9
    • Timp de raspuns
      5
    • Contrast
      80000000:1
    • Iluminare
      250 cd/mp
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      2 x HDMI
    • Conectori
      1 x VGA
      1 x Jack

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.