Monitor LED ASUS Gaming VP278H 27" 1ms Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor LED ASUS Gaming VP278H 27" 1ms Black de la ASUS

Monitor 27" ASUS LED VP278H, 1920x 1080, 1 ms, 300 cd,mp, ASCR 100M:1, 170,160, D-Sub, HDMI, Kensington Lock, VESA, Flicker free, boxe 2x2W, garantie 3 ani "pick-up-and-return", Negru

Calitatea Superioara a Imaginilor si Design Clasic, Elegant

Monitorul Full HD de 27 de inchi VP278H cu rata de contrast foarte ridicata de 100,000,000:1 si dotat cu tehnologiile exclusive ASUS SplendidPlus si VividPixel este optimizat pentru a oferi cea mai buna calitate a imaginii si o calitate deosebita a culorilor. Aceasta abordare este extinsa si la suportul foarte rezistent, al carui design este inspirat de cadranele solare, ce nu face niciun compromis intre aspectul ultra-subtire, elegant si rigiditatea necesara asigurarii unui nivel foarte bun de stabilitate si rezistenta.

 

Rata de contrast de 100,000,000:1 cu

ASUS Smart Contrast Ratio

Amplifica intr-o maniera dinamica contrastul monitorului prin ajustarea luminantei sistemului de iluminare pentru a atinge valori extreme de alb si negru – oferind imagini de un realism deosebit.

 

Timp de Raspuns de 1ms

Timpul de raspuns ultra-rapid (1ms GTG) elimina artefactele nedorite pentru o redare mai fluida a continutului video.

 

Tehnologie exclusiva ASUS GamePlus

In ceea ce priveste design-ul produselor noastre, ASUS se concentreaza intotdeauna pe nevoile utilizatorilor - modelul ASUS VP278H este echipat cu butonul de acces rapid GamePlus, o exclusivitate ASUS ce ofera acces la functii de tinta suprapusa peste ecran si cronometru. Pasionatii de jocuri pot selecta pana la patru tipuri de tinte diferite potrivite oricarui tip de joc; in timp ce cronometrul ofera informatii foarte importante asupra timpului scurs in jocurile de strategie in timp real. Aceste utilitare le permit utilizatorilor sa-si imbunatateasca calitatile si experienta in jocuri.

 

Tehnologiile Exclusive ASUS SplendidPlus

In cazul modelului ASUS VP278H am ridicat cu adevarat stacheta performantei, incorporand in acest model o serie de tehnologii proprietare create pentru a va oferi o experienta vizuala extrem de realista. Modelul VP278H dispune de tehnologie SplendidPlus™ Video Intelligence, ce optimizeaza clipurile video si imaginile statice prin imbunatatirea luminozitatii culorilor, a contrastului si a nivelului de detaliu. SplendidPlus™ ofera doua noi moduri de functionare – Citire si Camera Intunecata – in plus fata de Panorama, Standard, Cinema, sRGB, si Vedere Nocturna. Tehnologiile de reducere a emisiilor de lumina albastra si a tremurului de imagine te vor ajuta de asemenea sa reduci oboseala ochilor pe termen lung.

 

Tehnologie VividPixel pentru Cea Mai Buna Calitate a Imaginilor

Tehnologia ASUS VividPixel ajuta la amplificarea nivelului detaliilor si reducerea zgomotului de imagine pentru claritate si calitate incredibila a imaginilor.

 

Protejeaza-ti Ochii cu Tehnologia ASUS Eye Care

VP278H fost supus unor teste de performanta foarte exigente si a primit certificari privind eficienta Tehnologiei de Reducere a Tremurului de Imagine si a Tehnologiei de Reducere a Emisiilor de Lumina Albastra din partea laboratoarelor TÜV Rheinland, un furnizor global de servicii de certificare tehnica si de siguranta.

 

Tehnologie de Reducere a Tremurului de Imagine

Acum poti uita de oboseala ochilor. VP278H include tehnologia ASUS de Eliminare a Tremurului de Imagine certificata TÜV Rheinland, ce are rolul de a diminua semnificativ tremurul imaginilor pentru o experienta de vizualizare cat mai confortabila. Aceasta minimizeaza oboseala ochilor si alte efecte potential periculoase ale sesiunilor prelungite

Display
 

Diagonala: 27 inch

Tehnologie display: TN

Tip rezolutie: Full HD

Rezolutie optima: 1920 x 1080

Tip iluminare fundal: LED

Aspect imagine: 16:9

Format ecran: Wide

Luminozitate: 300 cd/m²

Timp de raspuns: 1 ms

Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala: 170 / 160 grade

Contrast dinamic: 100000000:1

Dimensiune punct: 0.311 mm

Rata de refresh orizontala: 24 - 83 kHz

Rata de refresh verticala: 50 - 75 Hz

Numar culori: 16.7 milioane

 
Facilitati
 

Functii speciale: Difuzoare

Montare pe perete: VESA 100 x 100 mm

Tehnologii:

Low blue light
Smart View
VividPixel
Flicker-Free

Continut pachet:

Cablu VGA
Cablu alimentare
Manual de utilizare
Cablu audio

 
Conectivitate

Porturi video: 2 x HDMI, 1 x VGA

Porturi audio: 1 x 3.5 mm Mini-jack

Data ports: Kensington Lock

 
Caracteristici generale
 

Gama: Gaming

Putere consumata: 29.1 W

Standarde:

ENERGY STAR
BSMI
CB
CCC
CE
CEL
ErP
FCC
J-MOSS
PSB
PSE
RoHS
TCO 06
UL(cUL)
VCCI
WEEE
WHQL
MEPS
RCM
TUV

Culoare: Negru

Greutate: 4.8 Kg

Lungime: 641.4 mm

Latime: 219.4 mm

Inaltime: 444.5 mm

 
Ergonomie
 

Inclinare: 5° - 20°

Vezi mai mult

  • Display
    • Recomandat pentru
    • Tip display
      LED
    • Diagonala
      27
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16:9
    • Timp de raspuns
      1
    • Contrast
      100000000:1
    • Iluminare
      300
  • Conectivitate
    • Conectori
      2 x HDMI
      VGA

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.