Monitor LED ASUS MX27UQ 27" 5ms silver

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Monitor LED ASUS MX27UQ 27" 5ms silver de la ASUS

Frumusetea se afla in detalii

Design ultra-subtire, exclusivist


ASUS Designo MX27UQ se potriveste foarte bine oricarui tip de spatiu. Profilul sau ultra-subtire, cu o grosime de doar 1.25cm in cel mai subtire punct, ocupa foarte putin spatiu. Similar altor modele din Seria Designo MX, Designo MX27UQ este echipat cu un panou cu margini ultra-subtiri, ce au o grosime de doar 0.1cm.


O adevarata opera de arta

Datorita finisajelor metalice extraordinare si atentiei incredibile acordata detaliilor, modelul Designo MX27UQ impresioneaza prin design-ul sau, laureat al unui premiul 2015 iF Award. Acesta dispune de linii clasice, simple, un suport foarte rezistent, cu o baza al carei design este inspirat de cadranele solare.

 

Imagini de calitate mai buna cu rezolutia 4K UHD


Designo MX27UQ ofera imagini de calitate 4K UHD (rezolutie 3840 x 2160) cu niveluri incredibile de detaliu. Dispunand de o densitate a pixelilor de 163 pixeli per inch, MX27UQ afiseaza imagini mai clare, cu mai multe detalii si texturi. Densitatea de pixeli mai mare ofera un nivel mai bun de productivitate, iar Designo MX27UQ va ofera cu pana la 300% mai mult spatiu pe ecran decat in cazul ecranelor standard Full HD. Indiferent ca urmariti continut video 4K UHD pe Internet sau propriile creatii, Designo MX27UQ va permite sa va bucurati din plin de toate.

 

- Afiseaza mai putine detalii si dispune de mai putin spatiu lateral pentru barele de lucru.

- MX27UQ va ofera cu 300% mai mult spatiu pe ecran decat ecranele standard Full HD.

 

Unghiuri de vizualizare largi, impresionante, de 178°


Designo MX27UQ este echipat cu un ecran de inalta performanta dotat cu tehnologie in-plane switching (AH-IPS) ce ofera o rata de contrast impresionanta, de 100,000,000:1 si unghiuri largi de vizualizare, de 178 de grade. Monitorul cu sistem de iluminare LED ofera de asemenea o reproducere deosebit de fidela a culorilor, cu acoperire de 100% a spectrului sRGB – facand astfel din MX27UQ solutia ideala pentru editarea foto/video la nivel profesionist, precum si pentru redarea de continut de divertisment.

 

Sunet puternic si realist

Solutie audio dezvoltata in colaborare cu ICEpower |Bang & Olufsen Technology

Pentru a oferi un sunet pe masura calitatii excelente a imaginilor, Designo MX27UQ utilizeaza o combinatie de solutii hardware audio avansate cu sisteme de procesare sonora profesioniste, fiind echipat cu difuzoare stereo duale de 3W pentru un nivel excelent de realism. Tehnologia audio ASUS SonicMaster, dezvoltata in colaborare cu ICEpower| Bang & Olufsen Technology, rafineaza fiecare detaliu acustic pentru a oferi un sunet de cristal, cu o gama de frecvente extinsa, o calitate superioara a vocilor si o fidelitate sonora incredibila.

 

Streaming audio wireless

Puteti chiar conecta smartphone-uri sau tablete dotate cu tehnologie Bluetooth la Designo MX27UQ pentru a putea reda muzica voastra favorita fara a folosi fire. Tehnologia wireless* Bluetooth si sistemul audio ICEpower| Bang & Olufsen va permit sa va bucurati de o experienta sonora excelenta, chiar si atunci cand monitorul este in modul asteptare.

Nota : distanta dintre sursa de semnal sonor si monitorul MX27UQ trebuie sa fie de aproximativ 10 metri.

 

Solutia exclusiva AudioWizard va ofera o flexibilitate ridicata in domeniul preferintelor audio

 

Designo MX27UQ vine echipat cu functia exclusiva ASUS AudioWizard, permitandu-ti sa optimizezi cu usurinta setarile sonore in functie de aplicatiile rulate. Aceasta este accesibila prin intermediul meniului OSD, ce ofera patru moduri de redare audio pre-setate.

 

Modul de Redare Muzica

Amplifica frecventele joase si va ofera acces la o gama sonora extinsa.

Modul de Redare Filme

Imbunatateste calitatile redarii vocale si a sunetului in general, pentru o experienta de sunet la nivel cinematografic.

Modul dedicat Jocurilor

Imbunatateste efectele sonore si vocile din jocuri pentru a adauga un nivel de realism cu totul nou experientei tale in jocuri.

Modul de Setari Manuale

Mod manual permitandu-ti sa personalizezi setarile audio preferate.

 

Solutie de Reducere a Emisiilor de Lumina Albastra ASUS Blue Light Filter

 

Solutia de Reducere a Emisiilor de Lumina Albastra acreditata TÜV Rheinland ASUS Blue Light Filter are rolul de a-ti proteja ochii impotriva efectelor adverse ale luminii albastre; un nou meniu OSD iti permite sa accesezi cu usurinta si sa selectezi una dintre cele patru setari diferite direct pe ecran. Designo MX27UQ a fost supus unor teste de performanta foarte exigente si a primit certificari privind eficienta Tehnologiei de Reducere a Tremurului de Imagine si a Tehnologiei de Reducere a Emisiilor de Lumina Albastra din partea laboratoarelor TÜV Rheinland, un furnizor global de servicii de certificare tehnica si de siguranta.

 

Tehnologie de Eliminare a Tremurului de Imagine

Acum poti uita de oboseala ochilor atunci cand utilizezi monitorul pentru perioade lungi de timp. Designo MX27UQ include tehnologia ASUS de Eliminare a Tremurului de Imagine certificata TÜV Rheinland, ce are rolul de a diminua semnificativ tremurul imaginilor pentru o experienta de vizualizare cat mai confortabila. Aceasta minimizeaza oboseala ochilor si alte efecte potential periculoase ale sesiunilor prelungite petrecute in fata monitorului.

 

Optiuni extinse de conectivitate pentru compatibilitate cu o multitudine de dispozitive multimedia

Redare de continut 4K UHD foarte cursiva, in cele mai bune conditii

Designo MX27UQ iti ofera un nivel de compatibilitate extraordinar cu majoritate dispozitivelor multimedia de pe piata. Interfetele sale DisplayPort si HDMI (v2.0) suporta redarea de continut 4K UHD la o frecventa de 60Hz; interfata HDMI (v1.4) suporta redarea de continut la 30Hz. In acelasi timp, un incarcator SuperSpeed USB* ofera un curent de 5V/1.5A pentru reincarcarea rapida a bateriilor dispozitivelor portabile. Aceasta functie reduce practic timpul de reincarcare cu pana la 40% comparativ cu reincarcarea prin intermediul unei solutii USB 3.0.
*Functia de reincarcare USB functioneaza doar pentru reincarcarea bateriilor, nu poate suporta transmiterea de date.

 

Functii exclusive ASUS

Tehnologia SplendidPlus™ Video Intelligence

ASUS Splendid optimizeaza clipurile video si imaginile statice prin imbunatatirea luminozitatii culorilor, a contrastului si a nivelului de detaliu. Aceasta include 8 moduri de afisare pre-setate (Citire, Camera Intunecata, Panorama, Vedere Nocturna, Cinema, Jocuri, sRGB si Standard) pentru compatibilitate excelenta cu toate tipurile de continut afisate pe ecran.

 

QuickFit Virtual Scale


Un buton de acces rapid te ajuta sa aliniezi si sa pre-vizualizezi fotografii si documente la dimensiunea lor reala, inainte de a le imprima; de asemenea, iti ofera un caroiaj de aliniament, pentru a te asigura ca toate imaginile sunt drepte si bine orientate.

*functie in curs de patentare

 

Software de Administrare MultiFrame

ASUS MultiFrame te ajuta sa-ti mentii spatiul de lucru curat si bine organizat, permitandu-mi in acelasi timp sa administrezi mai multe ferestre concomitent.

 

ASUS GamePlus

ASUS GamePlus le ofera pasionatilor de jocuri o experienta acces la functii de Tinta, Cronometru si contor FPS-uri suprapuse. Utilizatorii pot selecta unul dintre cele patru modele de tinta diferite in functie de tipul de jocuri favorit; in acelasi timp, cronometrul masoara foarte exact timpul scurs in timpul jocurilor de strategie in timp real. Contorul FPS* indica frecventa cu care cadrele sunt generate de catre placa video. Puteti accesa aceste functii GamePlus cu usurinta prin intermediul meniului OSD.

DISPLAY

Diagonala 27 inch
Tehnologie display IPS
Tip rezolutie UHD (4K)
Rezolutie optima 3840 x 2160
Tip iluminare fundal LED
Aspect imagine 16:9
Format ecran Wide
Luminozitate 300 cd/m²
Timp de raspuns 5 ms
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala 178 / 178 grade
Contrast dinamic 100000000:1
Dimensiune punct 0.155 mm
Rata de refresh orizontala 24 - 94 kHz
Rata de refresh verticala 40 - 70 Hz
Numar culori 1.07 miliarde


FACILITATI

Functii speciale Difuzoare
Tehnologii Flicker-Free Low blue light Audio Wireless
Continut pachet Cablu alimentare Manual de utilizare Cablu Display port Cablu HDMI


CONECTIVITATE

Porturi audio 1 x 3.5 mm Mini-jack
Data ports USB Kensington Lock


CARACTERISTICI GENERALE

Gama Home & Office
Putere consumata 46 W
Standarde ENERGY STAR BSMI CB CCC CE CU CEL J-MOSS FCC PSE UL(cUL) VCCI WEEE WHQL
Culoare Argintiu
Greutate 5.5 Kg
Lungime 614.4 mm
Latime 225.4 mm
Inaltime 429.5 mm


ERGONOMIE

Inclinare 5° - 20°

Vezi mai mult

  • Display
    • Tip display
      LED
    • Diagonala
      27
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16:9
    • Timp de raspuns
      5
    • Contrast
      100000000:1
    • Iluminare
      300

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.