Monitor LED ASUS Gaming ROG Swift PG348Q Curbat 34" 5ms black-orange G-Sync 100Hz

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor LED ASUS Gaming ROG Swift PG348Q Curbat 34" 5ms black-orange G-Sync 100Hz de la ASUS

Extinde-ti Orizonturile in Jocuri


Noul model de varf al gamei de monitoare ROG, Swift PG348Q va extinde semnificativ perspectivele, permitand o achizitie mai rapida a tintelor si in acelasi timp oferind imagini cu un nivel foarte bun de realism, cu ajutorul ecranului de tip IPS curbat, ultra-lat, cu diagonala de 34 de inchi si rezolutie de 3440x1440.

Echipat pana in dinti cu tehnologie foarte avansata, noul Swift PG348Q include de asemenea tehnologia NVIDIA G-SYNC pentru o experienta foarte cursiva in jocuri, dar si o rata de reimprospatare de 100Hz, eliminand practic orice bariera ce v-ar putea impiedica sa va bucurati de victorie.

Adaugati un design cu elemente de blindaj si functiile exclusive ASUS si veti vedea de ce acest monitor este cu adevarat fara egal.

 

ROG Swift 
Este expresia evoluTiei ROG


ROG Swift PG348Q a fost deja foarte bine primit de critici castigand Premiul pentru Inovatie la CES 2016.

 
Acesta dispune de un design revolutionar finisat in noile scheme de culori ROG Armour Titanium si Plasma Copper, si include efecte luminoase ROG incorporate suportului pentru a adauga un plus de senzatie ambientala sistemului tau pentru jocuri.
 
 

Lumi Virtuale Deosebit de Realiste


Monitorul pentru jocuri ROG Swift PG348Q este echipat cu un ecran QHD de 34 de inchi ultra-lat, cu o rezolutie de 3440 x 1440 si o densitate a pixelilor de 109 pixeli per inch (PPI), astfel incat veti beneficia de un nivel superior al detaliilor atunci cand va jucati sau urmariti filme. Raportul de aspect ultra-lat al imaginilor, de 21:9, va ofera mai un spatiu de lucru extins cu 35% comparativ cu un monitor WQHD, astfel incat aveti loc pentru chiar mai multe ferestre de aplicatii atunci cand aveti de dus la indeplinire o anumita sarcina de lucru. ROG Swift PG348Q ofera un nivel de realism al imaginilor cu totul neasteptat, cu texturi foarte detaliate, astfel incat chiar si hartile din jocuri ofera un nivel impresionant al detaliilor.

 

 Arena Panoramica de Jocuri


Curbura afisajului monitorului ROG Swift PG348Q garanteaza faptul ca fiecare punct de pe suprafata monitorului curbat se afla la aceiasi distanta fata de ochii tai, astfel incat vei beneficia de o experienta de vizualizare foarte confortabila chiar si in timpul sesiunilor maraton in jocuri. In plus, ecranul curbat confera filmelor si jocurilor un caracter mai realista ca niciodata!

Va veti putea bucura de imagini de un realism deosebit cu ajutorul acoperirii de culoare de 100% din spectrul sRGB, rata de contrast de 1,000:1, si adancimea de culoare de 10 biti pentru cele 1.07 miliarde de nuante distincte. Ecranul de tip IPS va ofera unghiuri largi de vizualizare pentru a pastra distorsiunile si modificarile de culoare la un nivel minim, chiar si atunci cand ecranul este urmarit din pozitii extreme.

 
 

Rata de Reimprospatare Foarte Rapida, de 100Hz

ROG Swift PG348Q ofera o rata de reimprospatare de 100Hz pentru a decima intarzierile si neclaritatile de miscare, astfel incat vei beneficia de un avantaj neasteptat in jocuri de tip FPS; simulatoare de curse, strategii in timp real si simulatoare sportive. Aceasta rata de reimprospatare foarte rapida va permite sa va jucati la cele mai ridicate setari grafice disponibile si sa reactionati instantaneu la actiunea de pe ecran – astfel, veti fi intotdeauna cel ce va aplica prima lovitura.

Nota: pentru jocuri cursive, tehnologia G-SYNC necesita GeForce GTX 980Ti pentru refresh de pana la 100Hz

 

 Buton de Control exclusiv Turbo Key


ROG Swift PG348Q dispune de un buton de control dedicat ce modifica instantaneu rata de reimprospatare a imaginilor afisate pe ecran, fara a mai trebui sa accesati panoul de control al driver-ului video. Puteti selecta cu usurinta valoarea preferata (60 sau 100Hz) chiar in timpul jocului, putand practic sa overclock-ati rata de reimprospatare pentru cea mai cursiva experienta in jocuri.

 

NVIDIA G-SYNC


Tehnologia de afisare video NVIDIAG-SYNC face posibila cea mai cursiva, rapida si iesita din comun experienta in jocuri, eliminand fenomenul de sfasiere (tearing) a imaginilor si minimalizand intarzierile sau tremurul imaginilor. ROG Swift PG348Q iti permite sa te bucuri de o experienta deosebit de cursiva in jocuri, indiferent ca jucati cele mai noi titluri de tip FPS, simulatoare sportive sau jocuri de aventura.

 
 

Tehnologia GamePlus


Tehnologia exclusiva ASUS GamePlus este gata sa va ajute sa castigati. Nu trebuie decat sa apasati tasta de acces rapid si sa selectati una din functiile de mai jos.

 

Tehnologia exclusiva ASUS GameVisual


Tehnologia ASUS GameVisual iti ofera acces la sase moduri de vizualizare pre-setate, fiecare proiectat sa raspunda cerintelor unui scenariu de utilizare diferit. Aceasta functie unica poate fi activata cu usurinta prin intermediul joystick-ului cu control pe 5 directii sau al Meniului de Setari afisat pe ecran (On Screen Display - OSD).

 

Design cu Margini Ultra-Subtiri


Proiectat pentru cei ce-si doresc statia de lupta perfecta, modelul PG348Q dispune de un design cu margini ultra-subtiri, fiind solutia perfecta pentru configuratii multi-monitor, pentru a beneficia de un nivel de realism si mai ridicat.

 
 

Tehnologie de Reducere a Emisiilor de Lumina Albastra ASUS Ultra Low Blue Light


ROG Swift PG348Q vine echipat cu filtrele pentru reducerea emisiilor de lumina albastra ASUS Ultra Low Blue Light pentru un nivel ridicat de protectie al ochilor. Poti accesa si selecta cu usurinta una dintre cele patru setari diferite pentru filtre direct pe ecran, prin intermediul joystick-ului de control pe 5 directii.

 

Tehnologie de eliminare a tremurului de imagine


Tehnologia de eliminare a tremurului de imagine reduce acest fenomen neplacut pentru a-ti permite sa te bucuri de o experienta cat mai confortabila in jocuri. Aceasta minimalizeaza nivelul de stress asupra ochilor si alte posibile efecte adverse atunci cand sunteti implicati in sesiuni prelungite in jocuri.

 

Design Ergonomic


ROG Swift PG348Q a fost proiectat in mod special pentru sesiuni de jocuri maraton. Acesta dispune de un suport ergonomic ce ofera posibilitatea ajustarii pozitiei pe orizontala, verticala, in lateral si adancime, astfel incat te vei putea bucura intotdeauna de pozitia ideala de vizionare.

 

Design inteligent al orificiilor de ventilatie


ROG Swift PG348Q utilizeaza un radiator customizat, de dimensiuni duble comparativ cu al altor monitoar, ce asigura o temperatura scazuta chiar si in timpul sesiunilor maraton in jocuri. La eficienta superioara de racire contribuie si Design-ul Inteligent al Orificiilor de Ventilatie, ce foloseste curenti de convectie pentru a genera un flux de aer mai bun. Acest sistem pasiv asigura faptul ca ROG Swift PG348Q este perfect silentios si rezistent.

DISPLAY

Diagonala 34 inch
Tehnologie display IPS
Tip rezolutie WQHD
Rezolutie optima 3440 x 1440
Tip iluminare fundal LED
Aspect imagine 21:9
Format ecran Ultra wide
Luminozitate 300 cd/m²
Timp de raspuns 5 ms
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala 178 / 178 grade
Contrast tipic 1000:1
Dimensiune punct 0.232 mm
Rata de refresh orizontala 73 - 88 kHz
Rata de refresh verticala 30 - 100 Hz
Numar culori 1.07 miliarde


FACILITATI

Functii speciale Ecran curbat
Difuzoare
Ergonomie
Montare pe perete VESA 100 x 100 mm
Tehnologii G-sync
Low blue light
Flicker-Free
Continut pachet Cablu alimentare
Manual de utilizare
Cablu Display port
Cablu USB 3.0
Cablu HDMI


CONECTIVITATE

Porturi video 1 x HDMI
1 x Display port
Porturi audio 1 x 3.5 mm Mini-jack
Data ports 4 x USB 3.0
1 x USB 2.0


CARACTERISTICI GENERALE

Gama Gaming
Putere consumata 100 W
Standarde ENERGY STAR, BSMI, CB, CCC, CE, CEL, FCC, J-MOSS, VCCI, WEEE, WHQL, TUV
Culoare Negru
Greutate 11.2 Kg
Lungime 829 mm
Latime 297 mm
Inaltime 558 mm


ERGONOMIE

Inclinare 5° - 20°

Vezi mai mult

  • Display
    • Recomandat pentru
    • Tip display
      LED
    • Diagonala
      34
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      21:9
    • Timp de raspuns
      5
    • Contrast
      1000:1
    • Iluminare
      300
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      4 x USB 3.0
      1 x USB 2.0
      HDMI
      Display port

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.