Monitor LED ASUS Gaming ROG PG258Q 24.5 inch 1 ms Gray Copper G-Sync 240Hz

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor LED ASUS Gaming ROG PG258Q 24.5 inch 1 ms Gray Copper G-Sync 240Hz de la ASUS

ALEGETI SWIFT. FITI DE NEOPRIT

Esenta modelului ROG Swift PG258Q este viteza — ceea ce il face monitorul perfect pentru competitii de jocuri electronice (eSports) si jocuri cu actiune foarte rapida. Acest monitor Full HD este cel mai rapid creat vreodata, cu o rata nativa de reimprospatare a cadrelor de 240Hz, timp de raspuns de 1ms si tehnologie NVIDIA G-SYNC pentru jocuri deosebit de cursive si imagini foarte realiste. In plus, Swift PG258Q dispune de elemente de design distincte de inspiratie ROG, ce semnaleaza foarte clar faptul ca acesta nu este un monitor pentru jocuri obisnuit.

SENZATIA VITEZEI

RATA DE REIMPROSPATARE INCREDIBILA DE RAPIDA, DE 240HZ
 
Extraordinara rata de reimprospatare nativa a cadrelor, de 240Hz, oferita de catre modelul ROG Swift PG258Q, il face pe acesta de doua ori mai rapid decat monitoarele standard de 120Hz. Va veti bucura de imagini deosebit de fluide in jocuri, oferindu-va un avantaj tactic in jocuri de tip FPS, simulatoare de curse, strategii in timp real si simulatoare sportive. Actiunea nu va mai avea nicio pauza!
 
TEHNOLOGIE NVIDIA G-SYNC CU SISTEM DE REDUCERE A NECLARITATILOR DE MISCARE
 
Combinarea ratei de reimprospatare de 240Hz oferita de catre ROG Swift PG258Q's cu tehnologia NVIDIA G-SYNC face posibila cea mai cursiva, rapida si iesita din comun experienta in jocuri. G-SYNC sincronizeaza rata de reimprospatare a imaginilor din monitorul Swift PG258Q cu GPU-ul GeForce GTX din PC-ul tau, eliminand fenomenul de sfasiere (tearing) a imaginilor si minimalizand intarzierile sau tremurul imaginilor. De asemenea, tehnologia de Reducere a Neclaritatilor de Miscare (Ultra Low Motion Blur - ULMB) face posibil un aspect mult mai clar al obiectelor aflate in miscare, astfel incat jocurile sunt mult mai fluide si ofera un nivel de raspuns mai bun.

*G-SYNC si ULMB nu pot fi activate concomitent.

 

TIMP DE RASPUNS RAPID, DE 1MS

ROG Swift PG258Q este cel mai rapid monitor din clasa sa, cu un timp de raspuns GTG (gray-to-gray) de 1ms, ce are rolul de a elimina complet neclaritatile de miscare si artefactele. Acesta este deosebit de util in jocurile cu actiune foarte rapide – astfel incat veti putea lua curbele ca un sofer profesionist in simulatoarele audio sau sa reusiti acea lovitura aparent imposibila.

ESENTA EVOLUTIEI JOCURILOR

ESTETICA AVANSATA PENTRU JOCURI

ROG Swift PG258Q dispune de un design futurist, inspirat de segmentul jocurilor, cu linii puternice si indraznete, precum si efecte de iluminare incorporate suportului, adaugand un plus de ambianta sistemului vostru pentru jocuri.
 
 
SEMNATURA ILUMINATA PERSONALIZABILA
 
Semnatura Iluminata va permite sa creati si sa personalizati efectele de proiectie oferite de catre ROG Swift PG258Q. Acesta include doua capace inscriptionate cu logo-ul ROG si trei capace neinscriptionate, ce pot fi personalizate cu ajutorul unui marker pentru a crea imagini proiectate unice, foarte vizibile pe suprafata voastra de lucru.

 
IMBUNATATIRI DEDICATE PASIONATILOR DE JOCURI
 
TEHNOLOGIA GAMEPLUS
 
Tasta de acces rapid exclusiva ASUS GamePlus ofera acces rapid la o serie intreaga de functii avansate disponibile in jocuri, cum ar fi o tinta suprapusa peste ecran, un cronometru afisat pe ecran, un contor FPS si o functie de aliniere a afisajului.

Tinta suprapusa peste ecran ofera patru optiuni de cursor, astfel incat puteti selecta varianta cea mai potrivita fiecarui tip de joc favorit.

 

TEHNOLOGIA GAMEVISUAL

Tehnologia ASUS GameVisual iti ofera acces la sase moduri de vizualizare pre-setate, fiecare proiectat sa raspunda cerintelor unui scenariu de utilizare diferit.
 
 
 

JOYSTICK DE NAVIGATIE SI BUTOANE DE ACCES RAPID PENTRU USURINTA IN UTILIZARE

Un joystick de navigatie pe 5 directii si patru butoane de acces rapid pe partea din dreapta a monitorului permit accesare foarte facila a optiunilor de setare, precum si a diverselor functii dedicate jocurilor.

SUPORT NVIDIA 3D VISION

ROG Swift PG258Q este compatibil cu pachetul NVIDIA 3D Vision 2, ce are rolul de a va oferi acces rapid in lumea jocurilor 3D. Nu aveti nevoie decat de o placa video NVIDIA GeForce si ochelari 3D, pentru o experienta mult mai realista in jocuri si la vizionare de filme. In plus, cu ajutorul celei mai recente Tehnologii NVIDIA 3D LightBoost, va veti bucura de imagini 3D mult mai luminoase fara a creste consumul de energie.
 
PERFECT PENTRU SOLUTII DE TIP MULTI-MONITOR
 
Proiectat pentru acei pasionati de jocuri ce doresc sa isi construiasca statia de lupta perfecta, PG258Q dispune de un cadru cu margini foarte subtiri, aproape inexistente, fiind perfect pentru solutii de tip multi-monitor si oferind un nivel si mai ridicat de realism.
 
OPTIUNI DE CONECTIVITATE SI ORGANIZARE A CABLURILOR FOARTE ROBUSTE
 
ROG Swift PG258Q dispune de o gama larga de optiuni de conectivitate, inclusiv port-uri DisplayPort 1.2 si HDMI. De asemenea, acesta include doua port-uri USB 3.0 pentru tastatura si mouse.
 
GATA PENTRU SESIUNI MARATON IN JOCURI
 
TEHNOLOGIE DE REDUCERE A EMISIILOR DE LUMINA ALBASTRA
 
ROG Swift PG258Q este echipat cu Filtre ASUS de Eliminare a Emisiilor de Lumina Albastra, ce au rolul de a va proteja de efectele negative ale luminii albastre emise de catre ecran. Puteti accesa si selecta cu usurinta patru setari diferite pentru filtre direct pe ecran, prin intermediul joystick-ului de navigatie cu 5 directii.
 
Tehnologia de eliminare a tremurului de imagine ajuta la reducere semnificativa a tremurului de pe ecran, oferindu-va o experienta de vizualizare mai confortabila in sesiunile maraton de jocuri. Aceasta a fost proiectata in mod special pentru a minimaliza stress-ul asupra ochilor, durerile de cap si oboseala ochilor atunci cand participati la sesiuni indelungate in jocuri.
 
 
 
Monitorul pentru jocuri ROG Swift PG258Q a fost supus unor teste de performanta foarte exigente si a fost certificat de catre laboratoarele TÜV Rheinland, un furnizor global de servicii tehnice, de siguranta si certificare, pentru faptul ca elimina complet tremurul de imagine si genereaza un nivel foarte scazut de lumina albastra.
SUPORT CU SISTEM DE AJUSTARE ERGONOMIC
 
ROG Swift PG258Q a fost proiectat in mod special pentru sesiuni de jocuri maraton. Acesta dispune de un suport ergonomic ce ofera posibilitatea ajustarii pozitiei pe orizontala, verticala, in lateral si adancime, astfel incat te vei putea bucura intotdeauna de pozitia ideala de vizionare, indiferent daca te afli pe canapea sau pe pat.
Pivotare: 90° (sens orar) Ajustare pe inaltime:
0 ~ 120 mm
Inclinare: +20° ~ -5°
 

DESIGN INTELIGENT AL ORIFICIILOR DE VENTILATIE

ROG Swift PG258Q a fost proiectat in mod special pentru sesiuni de jocuri maraton. Acesta utilizeaza un radiator customizat, de dimensiuni duble, ce asigura o temperatura scazuta chiar si in timpul sesiunilor maraton in jocuri. La eficienta superioara de racire contribuie si Design-ul Inteligent al Orificiilor de Ventilatie, ce foloseste curenti de convectie pentru a genera un flux de aer mai bun. Acest sistem pasiv functioneaza fara a utiliza ventilatoare, facand din ROG Swift PG258Q un monitor perfect silentios si care necesita un nivel foarte redus de mentenanta.
 
Ecran

Dimensiune Panou: Ecran lat 24.5"(62.23cm) 16:9
Sistem de iluminare / Tip Panou : TN
Rezolutia reala : 1920x1080
Dimensiune pixel : 0.2832 x 0.2802mm
Suprafata de afisare (HxV) : 543.7 x 302.6 mm
Luminozitate (Max): 400 cd/㎡
Rata de contrast (Max) : 1000:1
Suprafata Ecran Mata
Unghi vizionare (CR≧10) : 170°(H)/160°(V)
Timp de raspuns : 1ms (Gray to Gray)
Culori afisate : 16.7M
Flicker free

Functii video

Tehnologie Trace Free: Da
Selectare temperatura culorilor : 4 Moduri
GamePlus(moduri) : Da (Tinta/Cronometru/Contor FPS (cadre pe secunda)/Aliniere afisaj)
Suporta HDCP: Da
Low Blue Light : Da
GameVisual :6 Moduri(Peisaj/Simulator de Curse/Cinema/RTS/RPG/FPS/sRGB)

Butoane rapide

GamePlus
Tasta de navigare OSD pe 5 directii
GameVisual

Porturi I/O

Semnal intrare : HDMI, DisplayPort
Port(uri) USB : 3.0x2

Consum energetic

Pornit: <65W (masurat la o luminozitate a ecranului de 200 nits si fara a utiliza conectorii audio/ USB/ cititorul de carduri)
Mod Economisire Energie/Oprit: <0.5W
Voltaj: 100-240V, 50/60Hz

Ergonomie

Culori carcasa : Gri inchis, Cupru aprins
Inclinare : +20°~-5°
Rotire : Da
Pivotare : Da
Reglarea inaltimii : Da
Montura de perete tip VESA : 100x100mm
Design cu rama super subtire: Da

Securitate

Securitate Kensington

Dimensiune

Dimensiuni Fizice cu Suport (WxHxD): 564.1x(383.7 ~ 503.7)x 253.7 mm
Dimensiuni Fizice fara Suport (WxHxD): 564.1x330.6x72.5 mm
Dimensiunile Cutiei (WxHxD): 661x443x239 mm

Greutate

Greutate Neta (Esti.): 5.6kg
Greutate Neta fara Suport: 3.14 kg
Greutate Bruta (Esti.): 7.9kg

Accesorii

Cablu de alimentare
Transformator
Cablu DisplayPort
Ghid de utilizare rapida
Cablu USB 3.0
CD Suport
Cablu HDMI
Carte de garantie
Elemente din acril pentru iluminarea LED

Indeplineste standardele

CB, CCC, CE, CEL level 1, CU, ErP, FCC, J-MOSS, KCC, PSE, RoHS, UL/cUL, VCCI, WEEE, WHQL (Windows 10, Windows 8.1, Windows 7), RCM, TUV Flicker-free , eStandby, TUV Low Blue Light
Vezi mai mult

  • Display
    • Recomandat pentru
    • Tip display
      LED
    • Diagonala
      24.5
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16:9
    • Timp de raspuns
      1
    • Contrast
      1000:1
    • Iluminare
      400
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      HDMI
      Display Port
      DVI
      2 x 3.0 USB

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.