ASUS Monitor LED+IPS, 23" MX239H

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor LED+IPS, 23" MX239H de la ASUS

ASUS MX239H LED+IPS, 23", 1920x1080, 5ms, 1000:1 (ASCR 80mil:1), 250cd/m2, HDMI 1.4 x 2, D-sub, DVI-D (via HDMI-to-DVI cable), 3W x 2 Stereo RMS with Bang & Olufsen ICEpower, Silver+Black

Frumusete dincolo de limite

Inspirat de un mileniu de mostenire artistica, noua serie Designo MX dispune de o forma eleganta si realizat cu precizie. Monitorul MX239H dispune de panou fara rama edge-to-edge cu un unghi de vizibilitate de 178 grade. In plus, tehnologia incorporata ASUS SonicMaster, dezvoltata in colaborare cu Bang & Olufsen ICEpower, ofera performante premium audio desavarsite. Design-ul ultra subtire si ergonomic castigator al premiului 2012 Good Designpoate fi inclinat pentru a furniza experiente vizuale ridicate, in timp ce dual HDMI ofera optiuni de conectare extinsa.

Incredibil de subtil dar sofisticat

Seria ASUS Designo MX afiseaza profile ultra subtiri - cu MX239H masurand doar 14.5mm in cel mai subtire punct - minimizand astfel spatiul necesar de pe birou. In plus, seria MX prezinta un ecran fara rama edge-to-edge cu o grosime de doar 0.8mm. Acest subtil dar elegant design este accentuat de un stand circular ce ofera o baza solida pentru monitor. Design-ul seriei MX a atras deja premii la Good Design Awards 2012.

 

Cea mai noua tehnologie IPS cu un unghi mare de vizibilitate de 178 grade

Designo MX239H dispune de un aspect al imaginii de 16:9 cu panel luminat LED si un unghi larg de vizibilitate de 178 grade ce minimizeaza schimbarile de culori pe planurile orizontale si verticale pentru a asigura calitate efectelor vizuale din orice directie. Tehnologia IPS - oferind o acuratete imbunatatita a culorilor plus un eficienta ridicata a energiei.

MX239H foloseste un unghi mare de vizibilitate de 178/178 grade full HD IPS panel ce elimina schimbarile de culori din aproape orice directie si din aproape orice unghi.

Iesire mai buna si imbunatatita cu boxe mai mari

Luand in considerare forma subtire, adaugarea a unor boxe puternice monitorului MX239H a prezentat o provocare. Display-ul dispune de un diametru de pana la 32mm a boxelor pentru un impact al sunetului ridicat si lin cu performante ale bass-ului imbunatatit. Ofera de asemenea o camera a rezonantei de pana la 100cc, ridicand raza de extindere a sunetului catre noi extreme.

Constructie solida, confortabila, dedicata jocurilor

Tehnologia Tracer Free imbunatateste timpul de raspuns al monitoarelor ASUS, eliminand fenomenul de ghosting si urmele ce apar in cazul redarii video. Acest lucru este posibil prin controlul atent al voltajelor, rezultatul fiind un timp de raspuns de doar 5 ms, astfel incat MX239H permite o redare video clara si fluida, dar si o experienta superioara in jocuri.

ASUS Smart Contrast Ratio, pentru imagini foarte realiste

Cu ajutorul functiei ASUS Smart Contrast Ratio (ASCR - Rata de Contrast Inteligenta) de 80,000,000:1 si luminozitate de 250cd/m², MX239H imbunatateste contrastul si claritatea imaginilor prin ajustarea sistemului de iluminare, in vederea obtinerii celor mai bune niveluri de negru si celor mai luminoase niveluri de alb, pentru imagini de un realism iesit din comun.

Dual HDMI pentru conectivitate extinsa

Designo MX239H suporta rezolutia Full HD 1920 x 1080 si are porturi de intrare dual HDMI si VGA pentru a asigura compatibilitate cu o varietate de dispozitive multimedia precum Blu-Ray disc player, console de jocuri si camere digitale pentru a imbogati experienta utilizatorului.

 

Tehnologie audio marca Bang & Olufsen ICEpower

ASUS MX239H ofera imagini si grafica la un nivel de calitate extraordinar, ce necesita si o calitate deosebita a sunetului pentru a completa experientele multimedia superioare, fie ca este vorba despre jocuri, vizionarea unui film sau auditia de muzica. El este echipat cu tehnologie avansata de la Bang & Olufsen ICEpower®, oferind un sunet puternic, in ciuda design-ului sau ultra-subtire, si permitand astfel o experienta audio foarte buna. Astfel, nu va mai fi cazul sa investiti intr-un sistem de boxe suplimentar.


Tehnologia Bang & Olufsen ICEpower® cu care este echipat MX239H a fost dezvoltata in mod special pentru produse media compacte, permitand obtinerea unei calitati foarte bune a sunetului chiar si in spatii foarte restranse. Calitatea superioara a sunetului este rezultatul unei tehnologii foarte inovative, a unui sistem solid de alimentare si a luni intregi de procese de optimizare si reglare fina, efectuate de catre inginerii audio. In mod obisnuit, un sunet puternic necesita si un consum mai mare de energie, dar lucrurile nu stau asa in cazul lui MX239H. Tehnologia Class D MobileSound 3 cu care vine echipat MX239H este foarte eficienta din punct de vedere al consumului de energie, folosind pana la 92% din puterea necesara pentru generarea sunetului.
Vezi mai mult

  • Display
    • Tip display
      LED
    • Diagonala
      23
    • Rezolutie
    • Timp de raspuns
      5
    • Contrast
      80000000:1
    • Iluminare
      250
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      HDMI
    • Conectori
      VGA

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.