Monitor LED ASUS MX34VQ Curbat 34 inch 5 ms Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor LED ASUS MX34VQ Curbat 34 inch 5 ms Black de la ASUS

Monitor Curbat Ultra-Lat Designo Curve MX34VQ
Eleganta inspirata. Experienta foarte realista.
 

Perfect curbat pentru imagini deosebit de realiste

Bucurati-va de divertisment de ultima generatie in propria casa cu ajutorul monitorului ASUS Designo Curve MX34VQ. Monitorul cu diagonala de 34 de inchi, ultra-wide si cu rezolutie QHD din seria Designo are un raport de aspect al imaginilor de 21:9 si un ecran cu o curbura de 1800R, pentru un camp vizual extins. Designo Curve MX34VQ ofera o tehnologie cu unghiuri largi de vizualizare, de 178° in planurile sale orizontal si vertical, permitandu-va sa va bucurati de imagini de o calitate deosebita din aproape orice unghi.

 

Rezolutie QHD ultra-wide pentru imagini incredibil de detaliate

Ecranul ultra-lat QHD al monitorului Designo ofera o rezolutie de 2.5x mai ridicata decat cea a unul ecran Full HD, oferind astfel cu 35% mai mult spatiu pe ecran decat alte monitoare cu rezolutie Full HD si dimensiuni comparabile. Rezolutia superioara usureaza si eficientizeaza semnificativ procesele de lucru.

 

Raport de contrast ridicat pentru culori vibrante

Raportul de contrast foarte ridicat, de 3000:1, oferit de catre monitorul Designo produce cele mai luminoase nuante de alb si cele mai intunecate nuante de negru, pentru imagini de o claritate exceptionala.

 

Incarcator wireless Qi incorporat

Puteti uita de cabluri dezorganizate si incarcatoare ratacite cu ajutorul lui Designo Curve MX34VQ. Baza sa transparenta include un incarcator Qi wireless incorporat, ce incarca in mod automat dispozitivele Qi compatibile atunci cand acestea sunt plasate pe baza. Baza include LED-uri incorporate si emite un halou asemanator aurorei boreale in timpul procesului de incarcare.

 

Sunet de calitate Premium

Dezvoltat in colaborare cu Harman Kardon

Modelul Designo Curve MX34VQ a fost proiectat pentru divertisment si ofera un sunet de calitate cinematografica datorita tehnologiei ASUS SonicMaster incorporate, dezvoltate in colaborare cu Harman Kardon, lider in domeniul infotainment-ului si al solutiilor audio profesionale.

 

Solutia de optimizare sonora AudioWizard

ASUS AudioWizard iti permite sa optimizezi cu usurinta setarile sonore in functie de aplicatiile rulate. Aceasta este accesibila prin intermediul meniului OSD, ce ofera patru moduri de redare audio pre-setate.

 

Solutie de Reducere a Emisiilor de Lumina Albastra ASUS Blue Light Filter

Solutia de Reducere a Emisiilor de Lumina Albastra ASUS Blue Light Filter are rolul de a-ti proteja ochii impotriva efectelor adverse ale luminii albastre; un nou meniu OSD iti permite sa accesezi cu usurinta si sa selectezi una dintre cele patru setari diferite direct pe ecran.

 

Tehnologie ASUS de Eliminare a Tremurului de Imagine

Acum poti uita de oboseala ochilor atunci cand utilizezi monitorul pentru perioade lungi de timp. Modelul Designo Curve MX34VQ este solutia perfecta pentru minimalizarea nivelului de stress exercitat asupra ochilor, a durerilor de cap si a oboselii ce pot rezulta in urma utilizarii unui monitor pentru perioade foarte lungi de timp. Designo Curve MX34VQ include tehnologia ASUS de Eliminare a Tremurului de Imagine certificata TÜV Rheinland, ce are rolul de a diminua semnificativ tremurul imaginilor si emisiile de lumina albastra, pentru o experienta de vizualizare cat mai confortabila in sesiunile maraton de vizionare de filme. Tehnologia ASUS de eliminare a tremurului de imagine ajuta la reducerea tremurului imaginilor, pentru o experienta de vizualizare mai confortabila.

 

Functii exclusive ASUS pentru versatilitate suplimentara

Tehnologia SplendidPlus Video Intelligence

Designo Curve MX34VQ include tehnologia ASUS SplendidPlus, ce optimizeaza clipurile video si imaginile statice prin imbunatatirea luminozitatii culorilor, a contrastului si a nivelului de detaliu. Aceasta include o mare varietate de moduri de afisare pre-setat, inclusiv Citire, Camera Intunecata, Panorama, Standard, Cinema, Jocuri, sRGB si Vedere Nocturna, pentru compatibilitate excelenta cu toate tipurile de continut afisate pe ecran.

 

Software de Administrare MultiFrame

ASUS MultiFrame te ajuta sa-ti mentii spatiul de lucru curat si bine organizat, permitandu-mi in acelasi timp sa administrezi mai multe ferestre concomitent.

 

ASUS GamePlus

ASUS GamePlus le ofera pasionatilor de jocuri accesul la functii avansate, cum ar fi cele de Tinta, Cronometru si contor FPS-uri suprapuse.
Utilizatorii pot selecta unul dintre cele patru modele de tinta diferite in functie de tipul de jocuri favorit. Cronometrul (pozitionat in partea din stanga a ecranului) masoara foarte exact timpul scurs in timpul jocurilor de strategie in timp real, in timp ce contorul FPS indica frecventa cu care cadrele sunt generate de catre placa video. Puteti accesa aceste functii GamePlus cu usurinta prin intermediul meniului OSD.

AFISEAZA

Diagonala 34 inch
Tehnologie display VA
Tip rezolutie WQHD
Rezolutie optima 3440 x 1440
Tip iluminare fundal LED
Aspect imagine 21:9
Format ecran Ultra wide
Luminozitate 300 cd/m²
Timp de raspuns 4 ms
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala 178 / 178 grade
Contrast tipic 3000:1
Contrast dinamic 100000000:1
Rata de refresh orizontala 30 -151 KHz
Rata de refresh verticala 48 -100Hz
Numar culori 16.7 Milioane

FACILITATI

Functii speciale Difuzoare
Tehnologii:

Flicker-Free

Low blue light

EyeCare

GamePlus

SplendidPlus

Continut pachet

Cablu alimentare

Manual de utilizare

Cablu Display port

1 x Cablu HDMI

CONECTIVITATE

Porturi video

HDMI

1 x Display port

Porturi audio 1 x 3.5 mm Mini-jack

CARACTERISTICI GENERALE

Gama Profesional
Putere consumata 100 W
Standarde BSMI CB CCC CE FCC J-MOSS RoHS UL(cUL) VCCI WEEE WHQL ErP CU KCC
Culoare Argintiu
Greutate 8.4 Kg
Lungime 810.6 mm
Latime 239.7 mm
Inaltime 456.8 mm

ERGONOMIE

Inclinare 5° - 15°
Vezi mai mult

  • Display
    • Tip display
      LED
    • Diagonala
      34
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      21:9
    • Timp de raspuns
      5
    • Contrast
      3000:1
    • Iluminare
      300
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      HDMI
    • Conectori
      Display Port

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.