Monitor LED BenQ SW270C 27 inch 5 ms Negru HDR 60 Hz

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor LED BenQ SW270C 27 inch 5 ms Negru HDR 60 Hz de la BENQ

Monitor 27" Benq SW270C, QHD 2560*1440, IPS, 300 cd/mp, 1000:1, 178/178, 5 ms, 60 Hz, 16:9, Headphone Jack, HDR10, K Locker, PIP/ PBP, VESA 100x100, Anti-Glare, 2*HDMI, DP, 2*USB, USB type C, Card Reader, pivot, Shading hood inclus, Hotkey Puck G2 inclus, cabluri USB type C/ DP/ HDMI/ USB incluse, culoare gri inchis



Retraieste momentul
Moment vital reprodus si culori exceptionale




Standardul de culoare al industriei pentru o performanta precisa a culorilor

Fotografii lucreaza cu o mare cerere in ceea ce priveste precizia culorii. Monitorul pentru fotografi BenQ SW270C a atins standardul de culoare al industriei pentru a oferi culori mai veridice si precise, pentru a retrai momentul.



Imbogatiti-va paleta cu 99% Adobe RGB

Vezi adevaratele culori ale naturii! Monitorul USB-C BenQ SW270C indeplineste standardele de culoare ridicate, acoperind 99% din Adobe RGB, 100% din sRGB / Rec.709 si 97% din DCI-P3 / Display P3, ceea ce duce la o reprezentare a culorilor mai realista pentru exterior si natura.




Adancimea de culoare pe 10 biti pentru gradatii de culori netede

SW270C garanteaza cele mai matasoase si mai netede gradatii de culoare cu o adancime de culoare de 10 biti de la o masa cu aspect de 16 biti (LUT) prin corectie gamma, care arata mai mult de un miliard de culori pentru tranzitii de culori naturale si umbrire subtila.




Coerenta culorilor prezentata in fiecare detaliu

Depasind standardele de culoare ale industriei, BenQ s-a dedicat sa evolueze si sa dezvolte tehnologiile sale pentru a obtine un nivel mai ridicat de precizie a culorii in fiecare detaliu.




Tehnologia uniformitatii

Realizata prin procese delicate care utilizeaza aparate de inalta precizie pentru a regla minutios culoarea si luminozitatea la sute de subregiuni de pe intregul ecran, BenQ Uniformity Technology ofera o culoare precisa pe ecran, de la colt la colt, pentru experiente de vizualizare perfect autentice si coerente.




Culoare consistenta, utilizare comoda a monitorului

In fiecare linie de productie, BenQ a utilizat un instrument bine pregatit pentru a se asigura ca monitoarele de la diferite linii de productie vor afisa culoare la acelasi nivel precis. Fotografii vor percepe culoarea consistenta atunci cand lucreaza pe monitoare duale.



Calibrarea hardware produce o calitate consistenta a imaginii
Calibrarea hardware va permite sa reglati cipul de procesare a imaginilor interne al monitorului fara a modifica datele de iesire ale placii grafice, pastrand imaginile afisate in concordanta cu continutul original, fara a fi afectate de setarea placii grafice.






Calibrat din punct de vedere profesional, pentru a promite precizia culorilor
SW270C de la BenQ cu intrare de monitor USB-C ofera o precizie de culoare exceptionala, care garanteaza ca utilizatorii se pot bucura de cele mai de incredere performante de culoare.




HDR va aduce cele mai dinamice filme
SW270C este echipat cu tehnologie HDR10, astfel incat videografii pot previzualiza efectul HDR al continutului video in timpul procesului de editare, asigurand rezultate dezirabile pentru lucrarile lor finale.




Capota de umbrire
O capota de umbrire detasabila special conceputa poate reduce eficient stralucirea ecranului monitorului de la iluminatul ambiental pentru o precizie superioara a culorii.

Vezi mai mult

  • Display
    • Recomandat pentru
    • Tip display
    • Culoare
      Negru
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16:9
    • Timp de raspuns
      5
    • Unghi de vizibilitate
      178 / 178 grade
    • Luminozitate
      300 cd/mp
    • Contrast
      1000:1
    • Iluminare
      LED
    • Dimensiuni
      Lungime: 213.4 mm
      Latime: 613.8 mm
      Inaltime: 504.5 mm; 614.3 mm
    • Clasa noua de eficienta energetica
      G
  • Caracteristici
    • Refresh Rate
      60 Hz
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      2 x HDMI
      1 x Display Port
    • Conectori
      1 x Casti
      SD/SDHC/SDXC/MMC Card Reader
      1 x USB Type-C
      2 x USB downstream
      1 x USB upstream

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.