Monitor LED BenQ BL3201PT 32" 4ms GTG Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor LED BenQ BL3201PT 32" 4ms GTG Black de la BENQ

32"W, Professional CAD/CAM/Animation Monitor, 3840 x 2160, IPS, 4ms (GtG), nativ1000:1, 20M:1, 1.07 miliarde de culori, 100% RGB, 178/178, 350cd/m2, DVI-DL / 2x HDMI1.4 / DP1.2 / mDP1.2 / headphone jack / line in, speaker 5Wx2,, cablu VGA, DVI, DP, HDMI, 3x USB3.0 (Spate) / 2x USB 3.0 (Lateral) / 1x mini USB, High adjustment + 4 directions, SensEye 3, CAD/CAM Mode/Animation Mode/Display Pilot/OSD controller, PIP/PBP/ Flicker Free, Low Blue Light, TCO6.0, compatibilitate MacOS/Win8/8.1

 

Descriere
Monitor IPS 32 BenQ BL3201PT 4K Ultra HD bl3201pt

Monitoare profesionale produse pentru proiectare de precizie

Monitor 4K UHD de 32"

Proiectat pentru a indeplini cerintele crescute pentru display-urile mari cu rezolutie Ultra High, BL3201PT are un display de 32"W 4K2K construit cu tehnologia avansata IPS BenQ, oferind astfel profesionistilor din CAD/CAM, animatie, editare video si arta grafica culori ultra-precise si un spatiu de lucru mai mare cu peste 300%, pentru a le imbunatati eficienta si productivitatea.

100% sRGB cu tehnologia IPS

Fiecare culoare este afisata cu cea mai fina precizie in fiecare detaliu si din orice unghi de vizualizare posibil. Cu un panel cu 10 biti de culoare ce permite o randare a mai mult de 1 miliard de nuante de culoare, fiecare imagine este afisata cu cele mai bogate si naturale culori.

• Unghiuri de vizionare de 178°/178° :
Un display de incredere cu culori foarte reale din orice unghi te-ai uita - din stanga, din dreapta, de jos sau de sus.

• 100% sRGB cu Tehnologia Ultra-Vivid IPS :
Imagini ce depasesc performantele coloristice ale monitoarelor standard cu 72% NTSC, ofera acum culori cu nuante exceptional de clare si puternice.

• Display fara Color Shift:
Cea mai consistenta definitie de culori, cu o aproape insesizabila percepere a efectului de color shift intre unghiurile de vizionare normale si cele in unghi oblic.

Pentru cei care au ochi ageri pentru detalii si precizie

CAD/CAM

Profesionistii CAD/CAM, ingineri sau proiectanti, pentru a asigura precizia proiectarii lucreaza cu informatie foarte detaliata, facand astfel din claritatea si acuratetea culorilor display-ului o cerinta absolut vitala. Seria de monitoare BenQ BL ofera un numar de solutii pentru maximizarea performantelor display-urilor, incluzand Modul CAD/CAM ce ofera chiar si cele mai fine detalii pentru a vedea perfect Pro/E, SolidWorks, AutoCad, CATIA sau alte software-uri CAD/CAM. Pentru natura job-ului activitatile de tip multi-tasking si colaborative monitorul ofera prin caracteristicile atent alese ce suporta o larga gama de optiuni de vizualizare, crescand astfel productivitatea, in timp ce utilizatorul realizeaza mai multe task-uri in acelasi timp, compara sau discuta despre proiect cu colegii.

  • Modul CAD/CAM

Detaliile sunt clar distinse in increngatura de linii ale obiectelor, prin comutare pe modul CAD/CAM monitorul schimba culorile si contrastul pentru a putea vedea toate informatiile grafice din proiect, fara a rata nici cea mai fina linie.

  Standard   Modul CAD/CAM  

• SolidWorks Certification

SolidWorks Certification Being a Solidworks Solution partner translates to display excellence certified to be of professional standard for CAD/CAM software users.

ANIMATIE

Profesionistii din animatie aduc la viata arta lor in miscare, facand ca si cele mai mici detalii sa conteze. Pentru a raspunde cerintelor vizuale chiar si pentru cei mai exigenti profesionisti ai animatiei, seria de monitoare BL de la BenQ iti ofera cu o acuratete fara compromis fiecare detalaiu de culoare, printr-o larga gama de setari optimizate, incluzand modul Animatie cu luminozitate marita. Sunt de altfel o multitudine de caracteristici incorporate in monitor pentru a afisa simultan toate informatiile necesare pentru a realiza ajustarile de culori. Astfel ca niciun detaliu nu poate scapa ochilor celui care le-a creat!
 

• Animation Mode (Modul animatie)

Pentru a distinge clar texturile detaliate din zonele cele mai intunecate, BenQ a dezvoltat Animation Mode (Modul Animatie) care imbunatateste luminozitatea in zonele intunecate fara sa expuna prea mult zonele luminate.

• 10 nivelui de ajustare ale modului Animatie

Cu zece niveluri de luminozitate, Animation Mode (Modul Animatie) asigura confortul si libertatea pe care fiecare designer o va primi cu bratele deschise.

EDITARE VIDEO

Acuratetea culorilor si liniile clar vizibile sunt cele mai importante cerinte pentru oricine lucreaza in domeniul editarii video profesionale. Seria BenQ BL ofera o gama de monitoare cu 100% sRGB cu rezolutii QHD si 4K2K UHD, pentru a avea imagini clare acompaniate de culori reale si naturale. Spatiu mare de vizualizare impreuna cu spatiul optimal de previzualizare ofera editorilor video acces total la toate functiile de editare, aplicatii si imagini de care au nevoie in timp ce lucreaza. Acum pot lucra fiecare task cu eficienta maxima.

• Precizie optima cu REC. 709

Monitoarele din seria BL Series sunt construite sa indeplineasca cerintele spatiului de culoare REC. 709, care este bine cunoscut ca formatul standard pentru HDTV. Gamutul de culoare nativ REC. 709 ofera certitudinea ca fiecare culoare este cu siguranta prezentata cu precizie.

ARTA GRAFICA

Un monitor cu inalta rezolutie,cu acuratete si fidelitate inalta a culorilor, cu o larga gama de optiuni de conectare de mare viteza este ceeace face un companion perfect pentru profesionistii din indistria artei grafice, incluzand grafic designerii, dar si pe cei ce lucreaza in domeniul fotografiei. Cu cea mai ridicata rezolutie 4K2K 3840x2160 cu sRGB 100% impreuna cu tehnologia avansata IPS BenQ, seria BL ofera culori consistente, clare pentru fiecare detaliu precis redat pentru o experienta sclipitoare din orice unghi de vizionare. O gama foarte variata de conectori de intrare si optiuni de vizualizare permite utilizatorilor sa lucreze de pe mai multe dispozitive si sa efectueze usor mai multe activitati in acelasi timp.

• Rezolutie Ultra-High-Definition

Rezolutia 4K2K 3840x2160 ultra-high-definition (UHD) ofera un spatiu de lucru mai mare cu peste 300%, comparativ cu spatiul FHD 1920x1080 - si cea mai mare densitate PPI (pixel per inch), pentru cea mai detaliata calitate de vizionare.
*Doar pentru BL3201PT

Gandit cu mare atentie - Realizati mai multe cu ecranul de mari dimensiuni

• Raport Dual Aspect

A fost gandit pentru profesionistii din proiectare si grafica obisnuiti sa lucreze pe un ecran de format patrat, aceasta caracteristica permite sa lucreze ca si pe doua display-uri de 19" impartind monitorul de 32" din seria BL in doua imagini de format 4:3 sau 5:4 , care pot fi usor redimensionate din 19"S in 30"W folosind functia Display Mode .

• Picture-in-Picture (PIP) & Picture-by-Picture (PBP)

Pentru confortul sporit si productivitate marita, functia PIP / PBP va permite sa comparati doua sau mai multe imagini, precum si desene/scheme de la doua PC-uri simultan pentru o discutie de lucru mai eficienta.

• Desktop Partition

Cu ajutorul software-ului BenQ Display Pilot pot fi afisate simultan cu proportiile dorite de dvs. aceasta pentru a permite o mai buna activitate de tip multi-tasking.
* Pentru software-ul Display Pilot este necesar sistemul de operare Windows

 

Un singur punct de setare - Vizionare optima cu Setarile de Display personalizate

• BenQ Display Pilot Software

Software-ul Display Pilot este un pachet de solutii pentru designerii care cauta sa-si personalizeze display-ul. Se pot asigna moduri de culoare pentru softurile frecvent utilizate cu Application Tuning. Sftware-ul Display Pilot va aplica automat presetarile de culoare care se potrivesc aplicatiei utilizate. Alte functii ce pot fi accesate prin Display Pilot includ Auto Pivot, Desktop Partition, PIP/PBP si alte setari ale OSD cum ar fi ajustare luminozitatii.
* Este necesar SO Windows

Ergonomie la locul de munca - Pentru maximizarea confortului

• Controler OSD

Comutarea se face fara efort intre Mod-ul CAD / CAM, Animatie si Low Blue Light Mode cu un simplu click pe un buton, folosind Controller OSD. De asemenea, puteti folosi controllerul pentru ajustari de luminozitate si pentru a accesa setarile OSD.

Ergo Monitor - HAS

O gama bogata de reglaje ale monitorului: inaltime, rotire pe orizontala, aplecare, pivotare iti ofera cea mai buna statie de lucru, potrivindu-se perfect inaltimii pe care o ai, cu o variatie a inaltimii de 150mm intre baza ecranului si baza.

 
  • Auto-Pivot

Auto Pivotul detecteaza miscarea monitorului si roteste automat continutul afisat.Toate feresterele vor fi egal impartite si afisate pe ecran cand vei apasa iconita Desktop Partition, care iti va permite sa compari desenele doar printr-un simplu click.

Protectia ochilor (Eye-care) - pentru sanatatea ochilor tai conteaza

  • Tehnologia proprietar BenQ Flicker Free

Tehnologia Flicker Free elimina palpairile la orice nivel al luminozitatii ecranului.Monitoarele LCD conventionale isi schimba imaginile pe ecran de aprox. 200 ori pe secunda. Poate ochii nu palpairile dar sigur le simt. Protejati-va ochii de flicker trecand pe un monitor CAD/CAM cu Flicker Free (fara palpairi) si lasati-va ochii sa isi faca treaba fara sa oboseasca, atunci cand faceti proiectare CAD/CAM.

Non Flicker-free Monitor   Flicker-free Monitor
  • Modul Low Blue Light (lumina albastra redusa)

Fiecare monitor produce o deformare a spectrului luminii albastre, fapt care reprezinta una dintre cauzele importante ale vatamarii si oboselii ochilor, ale migrenelor si ale tulburarilor de somn. Tehnologia unica Low Blue Light de la BenQ este realizata pentru a face fata la problemele cotidiene provocate de expunerea la lumina albastra si face posibila petrecerea sanatoasa a timpului in fata calculatorului. Comutati pe unul dintre cele patru moduri presetate Low Blue Light, folosind tasta OSD
Multimedia - (reducere de 30% a luminii albastre) mentine cea mai inalta calitate a imaginii si are suficienta reducere de lumina albastra pentrua putea afisa fotografii, video, animatie si alte fisiere media.
Web-surfing (Navigare pe internet) - (reducere de 50% a luminii albastre), optimizeaza experienta citirii pe pagini web.
Office (Birou) - (reducere de 60% a luminii albastre), asigura protectie ochilor in timp ce utilizati procesoare de text, emailuri si alte activitati zilnice la birou. 
Reading (Citire) - (reducere de 70% a luminii albastre) ajusteaza luminozitatea ecranului, rata de contrast si claritatea pentru ca ochii sa poata citi cu usurinta ca si cum ar citi de pe exemplarul tiparit, insa fara a face risipa de hartie.

Compatibil Windows 8 si Windows 7
Compatibil Mac

Caracteristici 
Monitor IPS 32 BenQ BL3201PT 4K Ultra HD bl3201pt
Display Contrast: Contrast nativ (real): 1000:1 
Contrast Dinamic: 20Mil:1
Rezolutie optima: 3840 x 2160
Tip display: IPS
Timp de raspuns: 4 gtg
Diagonala: 32 inch (81 cm)
Intensitate luminoasa 350 cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178/178
Dimensiune punct (mm): 0.1845 mm
3D: Fara 3D
Reproducere culori (milioane): 1.07 miliarde
Rata orizontala de refresh (KHz): 30 - 140 KHz
Rata verticala de refresh (Hz): 30 - 76 Hz
Temperatura culoare: Reddish 
Normal
Bluish 
user mode
Imagine Semnal intrare: DigitalAnalog
Conectivitate Compatibilitate: Compatibilitate Windows 7
Compatibilitate Windows® 8
Compatibilitate Windows® 8.1
Compatibilitate Mac OS
Interfata: DVI-DL
2 x HDMI1.4 
DP1.2 
mDP1.2 
headphone jack
line in
Hub USB: 3 x USB3.0 (Spate), 2 x USB 3.0 (Lateral), 1 x mini USB
Conectivitate: 2 x HDMI1 x Headphone1 x DisplayPort1 x Mini DisplayPort1 x DVI D
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: Cu Boxe
Functii: Flicker-free Technology
Low Blue Light
Senseye 3
DisplayPilot
HDCP
Securitate K Locker
PIP/PBP
Standarde: Energy Star 6.0
Accesorii incluse: cablu DVI-DL
cablu DP1.2
cablu HDMI1.4
cablu USB 3.0
cablu audio
Altele: Format aspect: 16:9
Difuzoare: 2 x 5W
Pivotare (stanga/dreapta): 45 / 45 
Inclinare (jos/sus): -5~20 
Pivot: 90° 
Reglaj pe inaltime: 150mm
Montare pe perete VESA 100 x 100 mm
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 640.2 x 740.3 x 213.4 mm (HAS highest) 
490.2 x 740.3 x 213.4 mm (HAS lowest)
Dimensiuni cu dispozitivul de montare pe perete: 436.4 x 740.3 x 65.6 mm
Greutate (Kg): 12.5 kg.
Putere consumata (W): 79W
Alimentare: 90 - 264 CA
Vezi mai mult

  • Display
    • Tip display
      LED
    • Diagonala
      32
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16:9
    • Timp de raspuns
      4
    • Contrast
      1000:1
    • Iluminare
      350
  • Conectivitate
    • Conectori
      DVI
      2 x HDMI
      Display Port
      Headphone Out
      5 x USB 3.0

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.