Monitor LED BenQ BL2711U 27" 4ms black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor LED BenQ BL2711U 27" 4ms black de la BENQ



Primul monitor IPS 4K2K de 27" gandit special pentru proiectare


BL2711U este primul monitor din lume de 27" si rezolutie 4k2k (UHD) construit pentru proiectare cu 100% sRGB, cu cea mai avansata tehnologie IPS BenQ cu modurile exclusive : CAD/CAM, animatie si low blue light (lumina albastra redusa) pentru a le imbunatati eficienta si productivitatea muncii.
 



‧ Unghiuri de vizibilitate de 178°/178° :

Un display de incredere cu culori foarte reale din orice unghi te-ai uita  –  din stanga, din dreapta, de jos sau de sus.

‧ 100% sRGB cu Tehnologia Ultra-Vivid IPS :
Imagini ce depasesc performantele coloristice ale monitoarelor standard cu 72% NTSC , ofera acum culori cu nuante  exceptional de clare si puternice.

‧ Display fara Color Shift (deplasare de culoare):
Cea mai consistenta definitie de culori, cu o aproape insesizabila percepere a efectului de color shift intre unghiurile de vizionare normale si cele in unghi oblic.
 

Pentru cei ce au ochii dornici de detalii si precizie - CAD/CAM
Profesionistii CAD/CAM, ingineri sau proiectanti, pentru a asigura precizia proiectarii lucreaza cu informatie foarte detaliata, facand astfel din claritatea si acuratetea culorilor display-ului o cerinta vitala. Seria de monitoare BenQ BL ofera un numar de solutii pentru maximizarea performantelor display-urilor, incluzand Modul CAD/CAM ce ofera chiar si cele mai fine detalii pentru a vedea perfect Pro/E, SolidWorks, AutoCad, CATIA sau alte software-uri CAD/CAM. Pentru natura job-ului activitatile de tip multi-tasking si colaborative monitorul ofera prin caracteristicile atent alese ce suporta o larga gama de optiuni de vizualizare, crescand astfel productivitatea, in timp ce utilizatorul realizeaza mai multe task-uri in acelasi timp, compara sau discuta despre proiect cu colegii.

 
Modul CAD/CAM
Detaliile sunt clar distinse prin complicatele linii ale obiectelor, prin comutare pe modul CAD/CAM monitorul schimba culorile si contrastul pentru a putea vedea toate informatiile grafice din proiect, fara a rata nici cea mai fina linie.
 
 
ANIMATIE
Profesionistii din animatie aduc la viata arta lor in miscare, facand ca si cele mai mici detalii sa conteze. Pentru a raspunde cerintelor vizuale chiar si pentru cei mai exigenti profesionisti ai animatiei, seria de monitoare BL de la BenQ  iti ofera cu o acuratete fara compromis fiecare detalaiu de culoare, printr-o larga gama de setari optimizate, incluzand modul Animatie cu luminozitate marita. Sunt de altfel o multitudine de caracteristici incorporate in monitor pentru a afisa simultan toate informatiile necesare pentru a realiza ajustarile de culori. Astfel ca niciun detaliu nu poate scapa ochilor celui care le-a creat!
 
 



Animation Mode (Modul animatie)

Pentru a distinge clar texturile detaliate din zonele cele mai intunecate, BenQ a dezvoltat Animation Mode (Modul Animatie) care imbunatateste luminozitatea in zonele intunecate fara sa expuna prea mult zonele luminate.
 
10 niveluri de ajustare ale modului Animatie
Cu zece niveluri de luminozitate, Animation Mode (Modul Animatie) asigura confortul si libertatea pe care fiecare designer o va primi cu bratele deschise.
 
 

EDITARE VIDEO
Acuratetea culorilor si liniile clar vizibile sunt cele mai importante cerinte pentru oricine lucreaza in domeniul editarii video profesionale. Seria BenQ BL ofera o gama de monitoare cu 100% sRGB cu rezolutii 4K2K UHD, pentru a avea imagini clare acompaniate de culori reale si naturale. Display-ul mare de vizualizare impreuna cu spatiul optimal de previzualizare ofera editorilor video acces total la toate functiile de editare, aplicatii si imagini de care au nevoie in timp ce lucreaza. Acum pot lucra fiecare task cu eficienta maxima.

 
 
Precizie optima cu REC. 709
Monitoarele din seria BL Series sunt construite sa indeplineasca cerintele spatiului de culoare REC. 709, care este bine cunoscut ca formatul standard pentru HDTV. Gamutul de culoare nativ REC. 709 ofera certitudinea ca fiecare culoare este cu siguranta prezentata cu precizie.
 
Rezolutie UHD (Ultra-High-Definition)
Rezolutia 3840x2160 4K2K ultra-high-definition (UHD) ofera un spatiu de lucru cu peste 300% mai mare comparativ cu un FullHD 1920x1080 si cea mai mare densitate de pixeli pe inch (PPI) pentru a beneficia de cele mai fine detalii ale imaginilor.
 
 
Gandit pentru a face mai multe lucruri simultan pe display-ul de mare dimensiuni - Picture-in-Picture (PIP) & Picture-by-Picture (PBP)
Pentru confortul sporit si productivitate marita, functia PIP / PBP va permite sa comparati doua sau mai multe imagini, precum si desene/scheme de la doua PC-uri simultan pentru o discutie de lucru mai eficienta.
 
 
Desktop Partition
Cu ajutorul software-ului BenQ Display Pilot pot fi afisate simultan cu proportiile dorite de dvs. aceasta pentru a permite o mai buna activitate de tip multi-tasking.
 
 
Ergo Monitor – HAS
O gama bogata de reglaje ale monitorului: inaltime, rotire pe orizontala, aplecare, pivotare iti ofera cea mai buna statie de lucru, potrivindu-se perfect inaltimii pe care o ai, cu o variatie a inaltimii de 140 mm intre baza ecranului si baza.
 
 
Auto-Pivot
Auto Pivotul detecteaza miscarea monitorului si roteste automat continutul afisat.Toate feresterele vor fi egal impartite si afisate pe ecran cand vei apasa iconita Desktop Partition, care iti va permite sa compari desenele doar printr-un simplu click.
 
 


Protectia ochilor (Eye-care) - pentru sanatatea ochilor tai conteaza
 
Tehnologia proprietar BenQ Flicker Free
Tehnologia Flicker Free elimina palpairile la orice nivel al luminozitatii ecranului. Monitoarele LCD conventionale isi schimba imaginile pe ecran de aprox. 200 ori pe secunda. Poate ochii nu vad palpairile, dar sigur le simt. Atunci cand faceti proiectare CAD/CAM, protejati-va ochii de flicker trecand pe un monitor CAD/CAM cu Flicker Free (fara palpairi) si lasati-va ochii sa isi faca treaba fara sa oboseasca.
 

DISPLAY

Diagonala 27 inch
Tehnologie display IPS
Tip rezolutie UHD (4K)
Rezolutie optima 3840 x 2160
Tip iluminare fundal LED
Aspect imagine 16:9
Format ecran Wide
Luminozitate 300 cd/m²
Timp de raspuns 4 ms
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala 178 / 178 grade
Contrast tipic 1000:1
Contrast dinamic 20000000:1
Dimensiune punct 0.155 mm
Numar culori 1.07 miliarde

FACILITATI

Functii speciale Difuzoare PIP/PBP Kensington Lock
Montare pe perete VESA 100 x 100 mm
Tehnologii Flicker-Free Low blue light DisplayPilot
Continut pachet Cablu VGA Cablu DVI Cablu Display port Cablu HDMI Cablu USB 3.0

CONECTIVITATE

Porturi video 1 x DVI-D 2 x HDMI 1 x Display port
Porturi audio 1 x Casti 1 x Audio in
Data ports 4 x USB 3.0

CARACTERISTICI GENERALE

Gama Profesional
Putere consumata 42 W
Standarde Energy Star 6.0 TCO 6.0
Culoare Negru
Greutate 8.2 Kg
Lungime 639 mm
Latime 240 mm
Inaltime 551 mm

ERGONOMIE

Rotire 45°
Inclinare 5° - 20°
Pivotare 90° - 90°
Inaltime ajustabila 140 mm
Vezi mai mult

  • Display
    • Tip display
      LED
    • Diagonala
      27
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16:9
    • Timp de raspuns
      4
    • Contrast
      1000:1
    • Iluminare
      300 cd/mp
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      2 x HDMI
      1 x DisplayPort
    • Conectori
      1 x DVI

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.