Monitor LED BenQ GW2270 21.5" 5ms Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor LED BenQ GW2270 21.5" 5ms Black de la BENQ

Promoveaza designul minimalist


Bucurie zilnica, pentru relaxare sau pentru business


Fiind o implementare perfecta a filosofiei Bauhaus „mai putin inseamna mai mult”, monitorul GW2270 este un dispozitiv complementar pentru aproape orice spatiu de lucru modern. Toate aspectele legate de forma si facilitatile sale sunt reduse pentru a aduce impreuna simplitatea si functionalitatea intr-o forma estetica. In plus, utilizatorii se pot bucura de confort optim pentru ochi prin intermediul tehnologiilor BenQ Eye-care. Monitorul GW2270 nu doar promoveaza un stil de viata minimalist si modern, ci este si o poarta catre momente de distractie zilnica, dar si lucru in mediul busines.

   

Design simplu pentru o solutie sofisticata


„Simplitatea este cea mai sofisticata chestiune.” - Leonardo da Vinci
Cu o constructie rafinata si potrivita pentru biroul de acasa ori de la serviciu, fiecare detaliu al monitorului GW2270 este un exemplu de inalta maiestrie. Suportul din fata in forma literei T este prelucrat cu striatii fine si ornat cu un element lucios negru. Carcasa are pe spate o retea delicata de striatii care atrage subtil atentia. Cu acest aspect minimalist clasic, monitorul GW2270 ofera tot ce-ai dori de la un dispozitiv sofisticat.

   

Iluminare de tip Flicker-free pentru confort vizual


Tehologia Flicker-free reduce palpairea imaginii la toate nivelurile de luminozitate si reduce in mod eficient oboseala resimtita de ochi. Ecranele LCD conventionale pot palpai de pana la 200 de ori pe secunda. Ochii s-ar putea sa nu perceapa aceasta palpaire, insa o vor resimti cu siguranta. Protejati-va ochii de acest efect neplacut folosind un monitor BenQ cu tehnologia Flicker-free.

   

Intermitente vizibile
Asezati un ventilator in fata ecranului de la monitor pentru a verifica daca sunt vizibile intermitente printre paletele ventilatorului

 


Intermitente vizibile

Folositi un aparat de fotografiat pentru a lua o imagine a ecranului monitorului si pentru a verifica daca sunt intermitente vizibile

   

Protectie mai buna a ochilor cu modurile Low Blue Light


Fiecare monitor reda un spectru de lumina albastra care poate fi responsabil pentru dureri de cap, dereglari de somn si afectarea vederii. Tehnologia unica Low Blue Light de la BenQ a fost creat pentru a rezolva problemele zilnice rezultate de expunerea la lumina albastra si ofera un timp mai sanatos petrecut in fata calculatorului. Activati unul dintre modurile Low Blue Light (Multimedia - 30% reducere, Web-browsing - 50% reducere, Office - 60 % reducere, Reading - 70% reducere) si rasplatiti-va ochii fara sa opriti distractia.

   

Contrast nativ de 3000:1 pentru o imagine cu inalta definitie


Un constrast foarte inalt de 3000:1, care este de trei ori mai mare decat cel al panourilor obisnuite, aduce o profunzime de culoare si inalta definitie pentru imaginile complexe sau intunecate. Cu un contrast nativ atat de inalt, contrastul dinamic ar trebui fie infinit si sa depaseasca toate asteptarile.

   

Performanta de culoare pe 8biti nativ


Panelul VA are 8biti de culoare oferind astfel o tranzitie foarte stabila a culorilor redand 16.7Milioane de culori simultan. Un panel de 6biti cu Advanced Frame Rate Control (ARFC) necesita interpolare pentru a afisa acelasi numar de culori

   

Unghi de vizualizare de 178°/178°


Ecranul cu panel VA iti ofera imagini cu culori clare si naturale din orice unghi, de sus, de jos, din stanga sau din dreapta de pana la 178°. Imaginile vazute pe acest panel sigur nu le vei uita.

DISPLAY

Diagonala 21.5 inch
Tehnologie display AMVA+
Tip rezolutie Full HD
Rezolutie optima 1920 x 1080
Tip iluminare fundal LED
Aspect imagine 16:9
Format ecran Wide
Luminozitate 250 cd/m²
Timp de raspuns 5 ms
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala 178 / 178 grade
Contrast tipic 3000:1
Dimensiune punct 0.248 mm
Numar culori 16.7 milioane

FACILITATI

Tehnologii Flicker-Free Low blue light
Continut pachet Cablu alimentare, Manual de utilizare, Cablu VGA

CONECTIVITATE

Porturi video 1 x DVI-D 1 x VGA
Data ports Kensington Lock

CARACTERISTICI GENERALE

Gama Home & Office
Standarde TCO 06
Culoare Negru
Greutate 3.4 Kg
Lungime 506 mm
Latime 178 mm
Inaltime 400 mm

ERGONOMIE

Inclinare: 5° - 20°
Vezi mai mult

  • Display
    • Tip display
      LED
    • Diagonala
      21.5
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16:9
    • Timp de raspuns
      5
    • Contrast
      3000:1
    • Iluminare
      250
  • Conectivitate
    • Conectori
      VGA
      DVI

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.