Monitor LED BenQ BL2420Z 23.8" 7ms black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor LED BenQ BL2420Z 23.8" 7ms black de la BENQ

Monitor LED BenQ BL2420Z 23.8" 7ms black

Nivel ridicat de confort si productivitate

Indiferent daca este vorba de designul sau ergonomic, pentru confort in utilizare, de valoarea economica referitoare la eficienta costurilor, de argumentele ecologice pentru o planeta mai sanatoasa sau de placerea suplimentara generata de utilizarea unor tehnologii video pentru incantarea privirii, BL2420Z reprezinta monitorul perfect pentru indeplinirea utilizarilor cotidiene.

Agreabil

VAConventional

 

Negru profund si culori naturale

Bucura-te de imagini cu detalii perfecte chiar si in zonele intunecate. Fara puncte albe de iluminare pe ecran, panelul VA este proiectat pentru a oferi culori naturale cu un negru profund si culori cu contrast optim performant.

Contrastul nativ de 3000:1

Contrastul nativ de 3000:1, este de trei ori mai mare decat cel al monitoarelor normale, adauga adancime de culoare si definitie mult mai buna zonelor intunecate, imaginile complexe avand claritate si definitie extraordinara. Cu cel mai mare contrast nativ poti acum avea un contrast dinamic de pana la infinit oferind astfel cea mai buna imagine posibila.

VAConventional

 

VAConventional

 

Performanta de culoare pe 8biti nativ

Panelul VA are 8biti de culoare oferind astfel o tranzitie foarte stabila a culorilor redand 16.7Milioane de culori simultan. Un panel de 6biti cu Advanced Frame Rate Control (ARFC) necesita interpolare pentru a afisa acelasi numar de culori

Unghi de vizualizare de 178°/178°

Ecranul cu panel VA iti ofera imagini cu culori clare si naturale din orice unghi, de sus, de jos, din stanga sau din dreapta de pana la 178°. Imaginile vazute pe acest panel sigur nu le vei uita.

VAConventional

 

Modul Low Blue Light

Fiecare monitor produce o deformare a spectrului luminii albastre, fapt care reprezinta una dintre cauzele importante ale vatamarii ochilor, ale oboselii ochilor, ale migrenelor si ale tulburarilor de somn. Tehnologia unica a BenQ, Low Blue Light, este realizata pentru a face fata la problemele cotidiene provocate de expunerea la lumina albastra si face posibila petrecerea unui timp mai sanatos in fata calculatorului.
Comutati la unul dintre cele patru moduri presetate Low Blue Light, folosind tasta OSD (Multimedia - reducere de 30%, Web-surfing - reducere de 50%, Office - reducere de 60%, Reading - reducere de 70%) si rasplatiti-va ochii fara a pierde din placerea vizuala.

Flicker-free 

Tehnologia Flicker-free elimina complet intermitenta imaginii la toate nivelurile de luminozitate si reduce eficient oboseala ochilor. Ecranele conventionale LCD prezinta o intermitenta de 200 ori pe secunda. Este posibil ca ochii dumneavoastra sa nu sesizeze intermitentele, insa le simt cu certitudine. Eliberati-va ochii de intermitente, trecand la utilizarea monitoarelor Flicker-free si permiteti-le ochilor sa munceasca mai putin.

Flicker-free Monitor   Non Flicker-free Monitor

Ergonaomic

Sistem Ultra-Flexibil de Reglaj pe Inaltime (HAS)

Cu o serie intreaga de ajustari posibile - inaltime, inclinare, pivot si rotire - monitorul se potriveste nevoilor fiecarui utilizator.

Portrait or Landscape Viewing Options for Work Convenience and Flexibility

 

Forward -5° and Backward +20° Tilt Adjustment to Angle for Glare

 

±45° Swivel Adjustment for Easy Viewing and Document Sharing at the Office

 

Fully Adjustable Height from 150mm to the Base of the Stand for Maximum Viewing

Senzor automat de protejare a ochilor

Un ecran de monitor excesiv de luminos sau de intunecat oboseste ochii. Prin intermediul acestui dispozitiv, se detecteaza in mod automat gradul de luminozitate al incaperii care este corelat cu gradul de luminozitate al monitorului pentru a se asigura nivelul optim de claritate si confort pentru ochi pe durata intregii zile - reducandu-se eficient oboseala ochilor astfel incat sa va puteti imbunatati eficienta si rezultatele muncii!

 

Monitor screen automatically brightens
in bright ambient environment

 

Monitor screen
automatically dim (down)
in dark ambient environment

 

Ecran Anti-Reflexie

Un ecran care reflecta lumina - indiferent daca reflexia este produsa de o sursa directa sau reflectata de lumina - reprezinta o problema pentru personalul care isi desfasoara activitatea la birou, impiedicandu-i sa vizualizeze clar informatiile de pe ecran si obosindu-le ochii. Monitoarele BL2420Z cu tehnologie LED VA de la BenQ sunt dotate cu ecrane anti-reflexie, cu finisaj mat, pentru a mentine gradul de reflexie a luminii la un nivel minim, astfel incat angajatii sa-si poata indeplini cu eficienta maxima activitatile profesionale zilnice - faraa a mai trebui sa depuna un efort suplimentar pentru vizualizarea informatiilor de pe ecran!

 

Glare Panel
Eye-Straining and Difficult to Read

 

BenQ Anti-Glare Panel
Comfortable and Easy to Read

 

Eficient

AC Power Switch

Consumul mediu atunci cand monitorul este oprit este de doar 0.3W. BL2420Z permite chiar sa il decuplezi complet de la reteaua de 220V, printr-un comutator pornit/oprit.

 

For 0W power consumption, press the AC power switch.

 

Senzor Eco pentru Diminuarea Costurilor cu Energia

In medie, angajatii petrec aproximativ 20% din timpul de lucru departe de calculatoarele pe care le utilizeaza - adesea fara a le inchide. Aceasta caracteristica face ca monitoarele sa treaca in Starea Eco atunci cand utilizatorii se departeaza de birourile lor si sa revina la starea normala atunci cand acestia se intorc la lucru - economisindu-se in mod eficient o cantitatea considerabila de energie si o suma buna de bani, care altfel s-ar reflecta in facturile lunare de electricitate.

 

Power saving begins automatically
when the user is away.

 

The system turns back to the normal operation when the user is back.

 

Eticheta ecoFACTS

Eticheta ecoFACTS iti poate spune cat de prietenoase sunt produsele BenQ cu mediu!

Produse eco-friendly; BenQ nu numai ca se conformeaza reglementarilor verzi internationale, dar si dezvolta in mod activ produse eco-friendly!

ecoFACTS arata ca BenQ se implica activ in inlocuirea si eliminarea materialelor periculoase, selectand cu mare atentie materialelor folosite, designul ambalajelor, economisirea energiei si a tuturor aspectelor ecologice din timpul proiectarii si productiei produselor sale

Mercury-free LED-backlit display

Eco-friendly ink printing in packaging box

BFR/PVC-free casing plastics

Display (Afisare)

Dimensiunea ecranului 23.8
Back Light LED
Format aspect 16:9
Rezolutie (nativa) 1920x1080
Dimensiune pixeli (mm) 0.275
Luminozitate 250
Contrast nativ (real) 3000:1
Contrast Dinamic (Dynamic Contrast Ratio) 20M:1
Tip de panou VA
Unghi de vizualizare (stanga/dreapta;sus/jos) (CR>=10) 178/178
Timp de raspuns (Tr+Tf) tipic 12ms, 7ms(GtG)
Afisare culori 16.7 Mil.
Color Gamut 72% NTSC
Difuzoare 1Wx2
Hub USB USB 2.0:
Downstream x 2 (Rear)
Upstream x1

Alimentare

Alimentare electrica (90~264 CA) Built-in
(Modul de economisire energetica) <0.5W
Putere consumata 23
Video Bandwidth (MHZ) 205

Dimensiuni si greutate

Dimensiuni (VxLxA mm) H: 524.9*563.2*239.55
L: 384.9*563.2*239.55
Greutate neta (kg) 7
Greutate bruta (kg) 9.2

Functii speciale

Flicker-free Technology Yes
Low Blue Light Yes
DisplayPilot Yes
Eco Mode 22
AMA (Advance Motion Accelerator) Yes
Compatibilitate Windows 7 Yes
Compatibilitate Windows 8 Yes
Compatibilitate Windows 8.1 Yes
HDCP Yes
Temperatura culoare Normal (6500°K) / Reddish (5700°K) / Bluish (9300°K) / User Mode
Limba meniu afisat pe ecran 17 languages
Dispozitiv de montare pe perete VESA 100x100mm
Pivotare (stanga/dreapta) 45 / 45
Inclinare (jos/sus) -5~20
Pivot 90°
Reglaj pe inaltime (mm) 140mm
Securitate K Locker Yes
Touch Pad Yes
AC Switch Yes

Reglementari

Energy Star 6.0 6.0

TCO

TCO 6.0

Vezi mai mult

  • Display
    • Tip display
      LED
    • Diagonala
      23.8
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16:9
    • Timp de raspuns
      7
    • Iluminare
      250

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.