Monitor LED BenQ EW2770QZ 27 inch 2K 5 ms Black/Silver

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor LED BenQ EW2770QZ 27 inch 2K 5 ms Black/Silver de la BENQ

Monitorul EW2770QZ emana o aura de simplitate desavarsita. Dotat cu rezolutie 2K QHD si tehnologie Brightness Intelligence Plus, monitorul de 27" cu rama ultra-subtire pe toate cele 4 laturi ofera o performanta de afisare optimizata si confort vizual pentru divertisment media. Asadar, luati loc, relaxati-va si bucurati-va de filmele preferate.

Tehnologie Brightness Intelligence Plus pentru protectie mai buna a ochilor

Reduce durerea de ochi in orice conditii de iluminat

Senzorul de lumina ambientala al tehnologiei Brightness Intelligence Plus detecteaza nivelele de lumina ambientala si temperatura culorii din mediul dvs. de vizionare si regleaza automat luminozitatea ecranului si temperatura de culoare pentru a va oferi confort vizual. Cand temperatura de culoare a luminii ambientale este calda, este emisa o lumina alba calda - cand ochii nostri percep lumina alb-galbuie - in timp ce lumina alba rece, care este optima pentru a avea productivitate la lucru, este emisa cand temperatura de culoare a luminii ambientale este rece - ochii nostri percep o lumina ald-albastruie.* *Uneori, cand lumina este mai intensa, cum ar fi intr-o zi insorita, este posibil sa nu percepem lumina alb-albastruie a luminii soarelui.
 
 
Culori originale pentru imagini cu continut perfect
 
Tehnologia Brightness Intelligence Plus detecteaza intensitatea luminoasa a continutului si regleaza in mod dinamic luminozitatea pentru ca scenele sa nu fie supraexpuse, imbunatatind detaliile din zonele intunecate pentru a mentine un nivel optim de claritate. Nu va faceti griji ca atunci cand veti reduce luminozitatea ecranului, culorile vor fi afectate. Tehnologia Brightness Intelligence Plus imbunatateste nuantele si saturatia culorilor, asigurand in acelasi timp o gradare lina a culorii pentru ca acestea sa ramana la fel cu cele originale.
 
 
Design stilat si personalizabil pentru orice interior
 
Monitor cu rama ultra-subtire pe toate cele 4 laturi
 
Monitor cu rama ultra-subtire pe toate cele 4 laturi Cu un design extraordinar, BenQ EW2770QZ este un monitor cu rama ultra-subtire, cu un profil subtire elegant care se incadreaza perfect in orice spatiu interior. 
Compatibilitate cu suportul pentru montare pe perete VESA EW2770QZ este primul monitor pentru divertisment video de la BenQ din seria EW care are un suport VESA pentru montarea pe perete pe spatele carcasei. Bucurati-va de o mai mare flexibilitate atunci cand va configurati spatiul de lucru sau cand va relaxati cu diferitele optiuni de configurare a display-ului.
 
 
Optimizarea experientei de vizionare
 
Super rezolutie
 
Pentru a va oferi o experienta optima de vizionare a filmelor, Super rezolutia simuleaza imaginile cu rezolutie inalta marind densitatea pixelilor sursei video originale.
 
Rec.709 si 100% sRGB
 
Acoperirea spatiilor de culoare 100% sRGB si Rec.709 ofera culori consistente si precise pentru o performanta coloristica impresionanta.
 
Display cu 8-biti
 
Avand capabilitatea de a reda simultan 16,7 milioane de tonuri de culori reale, va puteti astepta la culori foarte reale, tranzitii delicate si o calitate impecabila a imaginii.
 
Smart Focus
 
Smart Focus va permite sa selectati o zona a ecranului si sa o faceti punct focal. Zona evidentiata ramane luminoasa, in timp ce zonele inconjuratoare sunt estompate pentru ca sa va puteti concentra pe ceea ce este important.
 
Protectie pentru ochi
 
 
 
Low Blue Light
 
Tehnologia Low Blue Light a BenQ este gandita sa filtreze lumina albastra daunatoare, reducand considerabil oboseala si iritarea ochilor. Puteti comuta cu usurinta unul dintre cele patru moduri presetate Low Blue Light, folosind tasta OSD (Multimedia, Web-surfing, Office si Reading) si relaxati-va ochii fara a pierde din placerea vizuala.
 
 
Flicker-Free
 
Tehnologia feedback-ului stabil previne efectele nocive ale tremuratului imaginii care va pot produce dureri de ochi.

Specificatii tehnice

General
Recomandat pentru Multimedia
Tip panel IPS
Diagonala 27 inch
Culoare Negru-Argintiu
Rezolutie 2560 x 1440 pixeli
Aspect Ratio 16:9
Timp de raspuns 5 ms
Unghi de vizibilitate 178/178 grade
Luminozitate 350 cd/mp
Contrast 1000:1 (normal)
Putere consumata 45 W (normal) 
0.5 W (standby)
Boxe integrate 2x 2 W
Dimensiuni Cu suport: 613.8 x 460.6 x 198.1 mm
Greutate Cu suport: 5.9 Kg
Montare perete 100 x 100 mm VESA
Plug and play Da
Inclinare -5/+20 grade
Caracteristici Superioare
Refresh Rate 60 Hz
Flicker Free Da
Blue Light Reducer Da
Interfata
HDMI 2
Display Port 1
Vezi mai mult

  • Display
    • Recomandat pentru
    • Tip display
      IPS
    • Diagonala
      27
    • Culoare
      Negru-Argintiu
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16:9
    • Timp de raspuns
      5
    • Unghi de vizibilitate
      178/178 grade
    • Luminozitate
      350 cd/mp
    • Contrast
      1000:1 (normal)
    • Dimensiuni
      Cu suport: 613.8 x 460.6 x 198.1 mm
  • Caracteristici
    • Refresh Rate
      60 Hz
  • Conectivitate
    • Conectori
      HDMI
      Display Port

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.