Monitor LED Dell P2421D, 23.8inch, 2560x1440, 8 ms, Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor LED Dell P2421D, 23.8inch, 2560x1440, 8 ms, Black de la Dell

Vedeti mai multe, astfel incat sa puteti face si mai multe

Extindeti-va spatiul de lucru pentru productivitate: acest ecran mare, cu diagonala de 23,8 de inchi si rezolutie QHD 2560 X 1440 ofera mai mult spatiu pe ecran decat cele FHD.

Eficienta energetica ridicata, cu imagini mai clare: cu un numar PPI mai mare decat FHD, acest monitor eficient din punct de vedere al consumului de energie produce detalii mai clare.

Bucurati-va de imagini fluide: lucrati cu o vizualizare neintrerupta pe mai multe ecrane. Iar atunci cand utilizati doua monitoare impreuna, va puteti creste productivitatea cu pana la 21 %
Optimizati si organizati cu Dell display Manager

Productivitate la orice nivel: Easy Arrange va permite sa aranjati cu usurinta mai multe aplicatii pe unul sau mai multe ecrane, cu 38 de partitii presetate de ferestre si capacitatea de a personaliza pana la cinci ferestre, care va ofera capacitati mai bune de multitasking.

Tranzitii fara probleme: caracteristica de restaurare automata retine unde ati ramas, astfel incat aplicatiile sa revina in locul in care le-ati lasat, chiar si dupa ce v-ati deconectat.

Mai multe moduri de gestionare: rapoartele de gestionare a activelor le permit administratorilor IT sa captureze si sa urmareasca rapid informatiile despre monitoare si sa configureze simultan mai multe monitoare, printr-o singura configuratie.

Secretul comoditatii: tastele de comenzi rapide va permit sa economisiti timp, permitand accesul rapid la controalele utilizate frecvent, care va permit sa lucrati mai rapid.




Caracteristicile care sustin productivitatea
Flexibilitate pentru confort pe tot parcursul zilei: Cu posibilitatea de inclinare, rotire, pivotare si reglare a inaltimii monitorului in functie de cerintele dvs., puteti sta comod toata ziua.

Mai mult spatiu pe ecran. Mai putin spatiu pe birou: Baza mica ocupa mai putin spatiu, ca sa va puteti curata biroul mai usor.

Relaxant pentru ochi: Optimizati-va confortul vizual cu tehnologia fara scintilatii si ComfortView, care reduce pana la 60 % din emisiile de lumina albastra daunatoare.

Admirati peisajul: Bucurati-va de vizualizari continue, in culori consecvente, cu un unghi de vizualizare larg, de 178 °/178 °, cu tehnologie de comutare in plan (IPS).

Confort ce se poate personaliza: Adaptati-va spatiul de lucru la cerintele dvs. specifice, cu ajutorul suporturilor cu compatibilitate VESA. Pur si simplu fixati monitorul la loc utilizand sloturile cu eliberare rapida din spatele monitorului, pentru instalare rapida si usoara.

Gandire ecologica pentru prezent si viitor
Standarde de mediu: aceste monitoare respecta cele mai recente standarde de reglementare si de mediu, cum ar fi ENERGY STAR®, conform cu RoHS si cu afisaj cu certificare TCO.

Ambalaj ecologic: pentru a reduce impactul asupra mediului inconjurator, promovam eliminarea responsabila a ambalajelor prin reciclare. In plus, materialul pe baza de hartie din majoritatea ambalajelor pentru monitoare este fabricat din cel putin 75 % carton reciclat si, incepand din 2016, nu contine polistiren.

Conservarea consumului de energie: economisiti energie atunci cand monitorul nu este utilizat cu PowerNap, o caracteristica ce scade luminozitatea sau pune monitorul in stare de repaus atunci cand nu este utilizat.

Materiale plastice reciclate: reducem impactul asupra mediului inconjurator; peste 75 % din monitoarele noastre contin cel putin 25 % materiale plastice reciclate dupa consum, prin programul de reciclare in bucla inchisa de la Dell.

Optiuni de conectivitate

Porturi si sloturi:
1. Conector de alimentare | 2. Slot pentru incuietoare de securitate | 3. Caracteristica de blocare a suportului | 4. Port HDMI 1.4 | 5. Port DisplayPort 1.2 | 6. Port USB 3.0 ascendent | 7. 2 porturi USB 2.0 descendente (in spate) | 8. 2 porturi USB 3.0 descendente (lateral)

Cabluri incluse:
1. Cablu de alimentare | 2. Cablu DisplayPort (de la DisplayPort la DisplayPort) | 3. Cablu USB 3.0 ascendent
Fara nicio grija
Produsele noastre sunt proiectate cu grija si precizie, asa ca puteti sta linistit datorita asistentei garantate.

CARACTERISTICI GENERALE

Gama Home & Office
Putere consumata 25 W, 55 W
Standarde ENERGY STAR, EPEAT, TCO, RoHS
Culoare Negru
Greutate 3.37 Kg
Lungime 166 mm
Latime 537.8 mm
Inaltime 356.1 mm, 486.1 mm


AFISARE

Diagonala 23.8 inch
Tehnologie display IPS
Tip rezolutie WQHD
Rezolutie optima 2560 x 1440
Tip iluminare fundal LED
Aspect imagine 16 : 9
Format ecran Wide
Tip suprafata display Anti glare; 3H Hard Coating
Luminozitate 300 cd/m2
Timp de raspuns 8 ms (normal) ; 5 ms (Fast) 
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala 178 / 178 grade
Contrast tipic Tipic: 1000: 1
Dimensiune punct 0.2058 mm
Rata de refresh (maximala) 60 Hz


CONECTIVITATE

Porturi video 1 x HDMI 1.4; 1 x DP 1.2
Porturi audio 1 x Audio out
Data ports 2 x USB 3.0; 2 x USB 2.0; 1 x USB 3.0 Upstream


FACILITATI

Montare pe perete VESA 100
Tehnologii Easy Arrange, Comfort View, PIP/PBP
Continut pachet Cablu de alimentare
Cablu Display port
Cablu USB 3.0 Upstream


ERGONOMIE

Rotire -45 - 45 °
Inclinare -5 / +21 °
Pivotare +90°~-90°
Inaltime ajustabila 130 mm

Vezi mai mult

  • Display
    • Recomandat pentru
    • Tip display
      IPS
    • Diagonala
      23.8
    • Culoare
      Negru
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16 : 9
    • Timp de raspuns
      8

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.