Monitor LED DELL P2213 22" 5ms black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor LED DELL P2213 22" 5ms black de la Dell

Stati comod? Apucati-va de lucru.


Indiferent daca utilizati monitorul P2213 pentru a gestiona foi de calcul complexe sau pentru a crea urmatoarea prezentare importanta, sentimentul de productivitate va fi mai evident ca niciodata.

 

Alegeti modul de vizualizare.


P2213 ofera caracteristici de reglare integrala, cum ar fi inclinarea, rotirea si pivotarea si un interval mare de reglare a inaltimii, de 130 mm (5,12 inchi). Cu software-ul imbunatatit de rotire a meniurilor, un simplu mesaj afisat pe ecran va permite sa rotiti monitorul din orientarea vedere in orientarea portret si invers. Puteti chiar sa il montati pe perete pentru a castiga spatiu important pe birou.

 

Realizati conexiunile.


Conectati cu usurinta desktopul sau laptopul dvs. la monitorul P2213 printr-un port VGA standard sau profitati de conectorul DVI, care poate asigura o calitate extraordinara a imaginilor digitale. Cele doua porturi USB amplasate la indemana asigura conectarea comoda a dispozitivelor periferice, cum ar fi mouse-uri, camere Web, tastaturi si multe altele.

 

Mariti viteza de transfer.


Tehnologia DisplayPort 1.2 asigura transferul rapid si corect al informatiilor de pe PC (cablul se comercializeaza separat), monitorul fiind creat pentru compatibilitate optima cu statiile de lucru Dell Precision™ si desktopurile OptiPlex™.

   

Bucurati-va de imagini clare si precise.


Descoperiti imaginile clare asigurate de rezolutia HD de 1.680 x 1.050 (maxima), la 60 Hz, si de raportul de contrast dinamic ridicat, de 2.000.000:1 (tipic), totul la un raport de aspect de 16:10, specific ecranelor late.

 

Descoperiti o lume a culorilor.


Prezentarile, expunerile de diapozitive si documentele cu multe imagini vor prinde viata cu monitorul P2213, care dispune de o gama cromatica ampla, de 83 %1, si de o profunzime a culorilor de 16,7 milioane de culori.

 

Administrati-va afisajul.


Adaptati setarile la aplicatiile dvs. accesand fila Auto-mode (Mod automat) din Managerul de afisare Dell™. Puteti sa reglati manual setarile, pe parcurs, sau sa atribuiti automat moduri prestabilite optime pentru anumite aplicatii software si playere media.

   
Reduceti consumul de energie.


Modul Active-off si software-ul PowerNap2 va ajuta sa evitati consumul inutil de energie atunci cand monitorul este inactiv. Estomparea dinamica3 va ajuta sa va asigurati ca utilizati numai energia necesara pentru aplicatiile dvs. Retroiluminarea cu LED-uri fara mercur reprezinta o sursa de lumina cu consum redus de energie, care va ajuta sa reduceti consumul. Monitoarele Dell Professional respecta cerintele din standardele ENERGY STAR®, EPEAT® Gold, CEL si TCO Certified Display.

   
Tineti sub control cheltuielile intreprinderii.


Stabilitatea si fiabilitatea pe durata ciclului de viata va garanteaza ca investitia de astazi inseamna uniformitate in cadrul liniei de produse si va ajuta sa respectati bugetul. Garantia premium pentru ecran de la Dell ofera un ecran de schimb gratuit in cazul in care observati chiar si un singur pixel luminos (in perioada de valabilitate a Garantiei limitate pentru hardware4) pentru un plus de liniste.

   
Protejati mediul inconjurator.


P2213 prezinta un design ecologic, cu ecran fara arsenic si fara mercur. Sasiul monitorului fara substante ignifuge pe baza de brom (BFR)/PVC (cu exceptia cablurilor) are un continut de materiale reciclate dupa comercializare mai mare de 25 %. Ambalajul ecologic include carton ondulat reciclat cu usurinta, care nu contine spuma din polistiren expandat (EPS).

DISPLAY

Diagonala 22 inch
Tehnologie display TN
Tip rezolutie WSXGA+
Rezolutie optima 1680 x 1050
Tip iluminare fundal LED
Aspect imagine 16:10
Format ecran Wide
Tip suprafata display Anti glare
Luminozitate 250 cd/m²
Timp de raspuns 5 ms
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala 160 / 170 grade
Contrast tipic 1000:1
Contrast dinamic 2000000:1
Dimensiune punct 0.282 mm
Numar culori 16.7 milioane

FACILITATI

Montare pe perete VESA 100 x 100 mm
Continut pachet Cablu alimentare Cablu USB Cablu VGA Manual de utilizare

CONECTIVITATE

Porturi video 1 x DVI-D 1 x VGA 1 x Display port
Data ports 2 x USB 2.0 Kensington Lock

CARACTERISTICI GENERALE

Gama Profesional
Putere consumata 25 W
Standarde Energy Star 5.1 TCO EPEAT Gold
Culoare Negru
Greutate 3.43 Kg
Lungime 510.4 mm
Latime 183.3 mm
Inaltime 497.4 mm

ERGONOMIE

Rotire 90°
Vezi mai mult

  • Display
    • Tip display
      LED
    • Diagonala
      22
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16:10
    • Timp de raspuns
      5
    • Contrast
      1000:1
    • Iluminare
      250 cd/mp
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      1 x DisplayPort
    • Conectori
      1 x DVI
      1 x VGA
      2 x USB 2.0

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.