Monitor LED IPS Dell 31.5", 4K UHD, DisplayPort, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
17.379,00 lei
Pret 36 Rate Optimo: 637.04 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

UP3221Q

Garantie: 24 luni.

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor LED IPS Dell 31.5", 4K UHD, DisplayPort, Negru de la Dell

 

 

Luminozitate si imagini vizuale maxime

Contrast si detalii fara compromis: Creati si vizualizati continut exceptional 4K HDR pe primul monitor profesional din lume cu zone de iluminare directa cu mini-LED 2K i . Panoul cu LED-uri dens ofera un contrast remarcabil si minimizeaza efectele de halo care distrag atentia. Imagini reale

: negrul intens si alb stralucitor sunt la indemana cu VESA DisplayHDR 1000 si o luminozitate de varf incredibila de 1.000 de nit. Setarile HLG (Hybrid Log Gamma) va permit sa vizionati continut HDR si sa creati videoclipuri pentru platforme de difuzare si TV prin satelit, cum ar fi BBC iPlayer si Japan NHK TV.

Surprindeti fiecare nuanta: experimentati detaliile rafinate cu rezolutia Ultra HD (3840x2160) si 140ppi.

Luminozitate si culoare consistente:Asteptati-va la culori consistente si vibrante intr-un unghi larg de vizualizare, cu tehnologia In-Plane Switching (IPS). Si cu functia de compensare a uniformitatii, veti obtine o luminozitate constanta si pe ecran.

Creat pentru creatori

 

Creat pentru creatori

Culori spectaculoase, vibrante: Obtineti cea mai larga acoperire de culoare intr-un monitor profesional, cu o acoperire de aproape 100% a spatiului de culoare DCI-P3: 99,8% DCI-P3 i , 93% Adobe RGB si 83% BT.2020. Acest nivel de acoperire a spatiului de culoare DCI-P3 ofera cu aproape 25% mai mult decat sRGB obisnuit. Deoarece tot mai multe televizoare, telefoane mobile si dispozitive adopta DCI-P3 ca standard, acest monitor este ideal pentru crearea si vizionarea continutului video cu o gama mai larga de culori.

Profunzime extraordinara de culoare: Bucurati-va de un nivel extraordinar de detaliu pe care doar un panou adevarat de 10 biti si adancimea de 1,07 miliarde de culori il pot oferi. Chiar si in zonele intunecate, veti vedea o gradare a culorilor si o precizie mai buna in mai multe nuante.

Culoare exacta, din cutie: Monitorul dvs. este calibrat din fabrica. Cu 99,8% DCI-P3 cu un Delta-E mediu mai mic de 2, va puteti astepta la culori precise chiar de la inceput.

Culori precise, de fiecare data:  Calibrati-va monitorul la cerere sau la un program regulat utilizand colorimetrul Calman ® Powered incorporat - cu sau fara PC. De asemenea, puteti alege sa utilizati un colorimetru extern.

Dezlantuiti performanta de varf: cresteti-va experienta si creati fara limite atunci cand utilizati acest monitor cu statii de lucru Precision de inalta performanta.

 

Conectati-va la mai multa productivitate

Viteza fulgeratoare : Thunderbolt™ 3 ofera viteze de pana la 40 Gbps i , creand un port compact care face totul — oferind cea mai rapida i si cea mai versatila conexiune la orice dock, display i sau periferic de date.

Multitasking eficient: Conectati doua surse PC la monitor, comparati continutul si afisati-le in acelasi timp cu Picture-by-Picture (PbP). Puteti chiar sa lucrati la un spatiu de culoare diferit pentru fiecare sursa de intrare pentru o creativitate maxima.

Productivitate duala 4K: Conectati cu usurinta pana la doua monitoare 4K cu Thunderbolt™ 3 pentru capabilitati mai mari de multitasking. Si, prin utilizarea monitoarelor duble Dell, va puteti creste productivitatea cu pana la 21%. i

Comoditate rapida:Un port USB-A din partea frontala a monitorului va permite sa va conectati cu usurinta la colorimetre sau spectrofotometre externe

 

Design ridicat

 

Design ridicat

Blocati distragerile: reduceti lumina ambientala nedorita, stralucirea si reflexia cu capota de umbrire atasata magnetic.

Proiectat tinand cont de tine: navigati prin meniu si ajustati setarile ecranului cu ajutorul joystick-ului usor de utilizat.

Frumusetea se intalneste cu functia: Fabricat cu un finisaj premium, argintiu platina, acest monitor elegant are o baza mica, un capac pentru cabluri cu fixare fara prindere si un design imbunatatit de gestionare a cablurilor care ascunde cablurile din vedere pentru un spatiu pe birou fara dezordine.

Confortul este esential: inclinati, rotiti si reglati inaltimea monitorului cu o inaltime de deplasare de 160 mm (6,29") pentru a va completa configuratia de lucru.

Mai multe moduri de lucru: Dell Display Manager i imbunatatitinclude taste de acces rapid, Easy Arrange imbunatatit cu mai multe sabloane predefinite, control de la distanta a monitorului si capabilitati de gestionare a activelor.

Compatibilitate extinsa : Cu suport pentru mai multe sisteme de operare i , Dell Display Manager va ajuta sa ramaneti productiv, indiferent daca lucrati.

Gandire verde: pentru azi si maine

 

Gandire verde: pentru azi si maine

Standarde de mediu: Acest monitor respecta cele mai recente standarde de reglementare si de mediu, cum ar fi RoHS, CEC, CECP, BFR/PVR (fara halogen), cu exceptia cablurilor externe, sticla fara arsenic si fara mercur pentru panou.

Ambalare ecologica: Pentru a reduce impactul productiei asupra mediului, acest monitor este livrat fara polistiren. Ambalajul este realizat din cel putin 89% carton reciclat. Economie de energie

: economisiti energie atunci cand monitorul nu este in uz cu PowerNap i , o functie care diminueaza sau pune monitorul in stare de repaus atunci cand nu este utilizat.

Avansarea durabilitatii:Dell Technologies se angajeaza sa reduca impactul asupra mediului pe parcursul ciclului de viata al produsului. Cititi mai multe despre angajamentul nostru fata de sustenabilitate si despre obiectivele noastre de impact social pentru 2030  , si despre amprenta de carbon a produsului nostru

 

Optiuni de conectivitate

 

Optiuni de conectivitate

Porturi si sloturi:
1. Conector de alimentare CA | 2. Functia de blocare a suportului | 3. Conector port HDMI | 4. DisplayPort in conector | 5. Iesire Audio-Line i | 6. Port Thunderbolt™ 3 Upstream | 7. Port in aval Thunderbolt™ 3 | 8. Port in aval SuperSpeed ​​USB 10Gbps | 9. Port Colorimetru extern

Cabluri incluse:
Cablu de alimentare | cablu HDMI | Cablu DP (DP la DP) | Cablu activ Thunderbolt™ 3 (USB-C ® ) | Cablu USB de tip C la tip A

Vezi mai mult

  • Display
    • Recomandat pentru
    • Tip display
    • Diagonala
      31.5
    • Culoare
      Negru
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16:9
    • Unghi de vizibilitate
      178 / 178 grade
    • Luminozitate
      1000 cd/mp
    • Contrast
      1300:1
    • Dimensiuni
      Lungime: 712.5 mm
      Latime: 250 mm
      Inaltime: 463 mm
    • Clasa noua de eficienta energetica
      G
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      2 x HDMI 2.0
      1 x DisplayPort 1.4
    • Conectori
      1 x 3.5 mm Mini-jack

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.