Monitor LED DELL Gaming G3223Q 31.5 inch UHD IPS 1 ms 144 Hz HDR FreeSync Premium Pro

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
3.229,00 lei
Pret 36 Rate Optimo: 118.36 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

G3223Q

Garantie: 24 luni.

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor LED DELL Gaming G3223Q 31.5 inch UHD IPS 1 ms 144 Hz HDR FreeSync Premium Pro de la Dell

 

Un joc fluid si neintrerupt

HDMI 2.1 deblocheaza o rezolutie nativa de 4K, alaturi de o rata de reimprospatare de 144 Hz pentru chiar si cele mai exigente grafice pentru jocurile pe PC si suporta 120 Hz pentru console. Panoul Fast IPS permite un timp de raspuns GTG de 1 ms, iar AMD FreeSync™ Premium Pro ofera o experienta de joc HDR fara tearing, fara lag si cu latenta redusa.

 

Calitate vizuala incredibila

VESA DisplayHDR™ 600 si o acoperire larga a culorilor DCI-P3 95% ofera jucatorilor o grafica cu adevarat vibranta si realista. Precalibrarea Delta E mai mica de 2 din fabrica va ofera culori instantaneu precise din momentul in care scoateti monitorul din cutie. ComfortView Plus, certificat de TUV, reduce emisiile nocive de lumina albastra, totul fara a sacrifica acuratetea culorilor sau claritatea vizuala.

 

Construit pentru creatori

Monitorul de gaming Dell 32 4K UHD este un accesoriu fantastic pentru setul dvs. de instrumente creative. Comutati fara probleme intre spatiul de culoare DCI-P3 (nativ) si sRGB sau ajustati setarile gamma. In plus, functia de compensare a uniformitatii ajuta la echilibrarea dinamica a ecranului pentru a oferi culori si luminozitate uniforme, astfel incat sa aveti incredere in calitatea muncii dvs.

   

Multitasking in timp ce va jucati

Cautati cum sa rezolvati acel puzzle dificil, tineti pasul cu chat-ul de streaming sau ascultati podcastul preferat in timp ce jucati jocuri cu modurile PIP si PBP. Monitorul pentru jocuri Dell 32 4K UHD este construit pentru a face fata cu usurinta sarcinilor simultane, pentru a va ajuta sa va jucati asa cum doriti.

   

Conceput pentru jucatori

Un design inspirat de jocuri care pune accentul atat pe forma, cat si pe functionalitate. Retroiluminarea monocolora a monitorului si ventilatia indrazneata ofera un aspect si o senzatie de calitate superioara, in timp ce reglarea termica va permite sa jucati mult mai mult timp, indiferent de intensitatea grafica a jocului dumneavoastra.

Un monitor ergonomic care se potriveste perfect in orice configuratie. Profitati de suportul reglabil in functie de inaltime si inclinare pentru a gasi perspectiva perfecta, indiferent de modul in care v-ati construit batalionul.

   

Functioneaza foarte bine cu consolele

Un mod exclusiv de consola preia semnalul 4K de la consola dvs. si il integreaza perfect cu tehnologia HDR a monitorului la o rata de reimprospatare de 120 Hz.

 

Mai bine pentru mediu

Am redus impactul productiei noastre asupra mediului inconjurator cu acest monitor, care contine cel putin 25% plastic reciclat post-consumator si este livrat fara polistiren, totul intr-un ambalaj fabricat din cel putin 75% carton reciclat.

Vezi mai mult

  • Display
    • Tip display
      IPS
    • Diagonala
      32
    • Culoare
      Negru
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16 : 9
    • Timp de raspuns
      1 ms
    • Unghi de vizibilitate
      178/178 grade
    • Luminozitate
      600 cd/mp
    • Contrast
      1000:1 (normal)
  • Caracteristici
    • Refresh Rate
      144 Hz
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      1 x DisplayPort 1.4
      2 x HDMI 2.1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.