Monitor LED DELL P3223QE 31.5 inch UHD IPS 5 ms 60 Hz USB-C

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
2.579,00 lei
Pret 36 Rate Optimo: 94.54 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

P3223QE

Garantie: 36 luni.

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor LED DELL P3223QE 31.5 inch UHD IPS 5 ms 60 Hz USB-C de la Dell

Maximizati-va atentia la detalii cu un ecran 4K 

Experimentati o putere, claritate si detalii remarcabile pe un monitor cu hub 4K de 31,5 inchi. Conectivitate extinsa: Conectati-va cu usurinta la o varietate de dispozitive cu porturi extinse de conectivitate, inclusiv HDMI, DisplayPort, USB-C, RJ45 si 4x SuperSpeed ​​USB 5 Gbps. Transferul adresei MAC, PXE Boot si Wake-on-LAN sunt incorporate convenabil.

 

Picture of a woman using Dell products over a table, including a Dell P3223QE monitor and a Dell keyboard and mouse.

Configurare personalizata pentru eficienta maxima

 

Proiectat pentru sanatate

ComfortView Plus – un ecran incorporat permanent cu filtru lumina albastra scazuta – reduce emisiile potential daunatoare de lumina albastra fara a compromite culoarea. 

 

Frumos functional:

 Finisajul negru uimitor si baza mica completeaza un sistem imbunatatit de gestionare a cablurilor care ascunde cablurile in suportul monitorului. 

 

Ajustare convenabila: 

Experimentati confortul creat pentru dvs. prin inclinarea, rotirea, pivotarea si ajustarea inaltimii monitorului dvs. (max. 150 mm) pentru un confort optim de vizionare.

 Transforma-ti spatiul de lucru intr-un centru de productivitate organizat

 

Pornirea productivitatii:

Pur si simplu apasati butonul de pornire al monitorului si functia de sincronizare a puterii porneste fara probleme monitorul si computerul Dell conectat, chiar si atunci cand capacul laptopului este inchis. Compatibil cu anumite PC-uri Dell.

 

Configurare fara dezordine:

Monitorul dvs. serveste ca propriul hub de productivitate cu RJ45 pentru conectivitate Ethernet prin cablu si USB-C care furnizeaza o putere de pana la 90 W, totul intr-o configuratie fara dezordine.

 

Picture of a Dell P3223QE Monitor connected to a Dell laptop, keyboard, and mouse.
Advanced multitasking with Dell Display Manager

Multitasking avansat cu Dell Display Manager

 

 

Productiv la fiecare nivel:

Easy Arrange va permite sa plasati cu usurinta mai multe aplicatii pe unul sau mai multe ecrane, cu 38 de partitii de ferestre prestabilite si posibilitatea de a personaliza pana la cinci ferestre, oferindu-va abilitati imbunatatite de multitasking.

 

Tranzitii fara intreruperi:

Functia de restaurare automata isi aminteste de unde ati ramas, astfel incat aplicatiile se vor intoarce acolo unde le-ati lasat, chiar si dupa ce v-ati deconectat.

 

Cheia confortului:

Tastele de comanda rapida va pot economisi si mai mult timp, permitandu-va sa configurati cu usurinta setarile de gestionare a afisajului, astfel incat sa va puteti pune la lucru mai repede.

 

Mai multe moduri de a gestiona:

Rapoartele de gestionare a activelor permit managerilor IT sa capteze si sa urmareasca rapid informatiile monitorului, precum si sa configureze mai multe monitoare simultan printr-o singura configurare. Descarcati Dell Display Manager >

 

Gandire verde: pentru azi si maine

 

Standarde de mediu:

Acest monitor indeplineste cele mai recente standarde de reglementare si de mediu, cum ar fi EnergyStar® si TCO Certified Edge si este inregistrat EPEAT® Goldi.

 

Conservarea Energiei:

Economisiti energie cu PowerNapi, o functie care reduce luminozitatea sau pune monitorul in stare de adormire atunci cand nu este utilizat.

 

Avansarea durabilitatii:

Dell Technologies se angajeaza sa reduca impactul asupra mediului pe parcursul ciclului de viata al produsului. Cititi mai multe despre angajamentul nostru fata de sustenabilitate si despre obiectivele noastre de impact social pentru 2030 aici si despre amprenta de carbon a produsului nostru aici.

Picture of a Dell P3223QE Monitor with a nature landscape background on the screen.

 

Vezi mai mult

  • Display
    • Diagonala
      31.5
    • Culoare
      Negru
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16 : 9
    • Timp de raspuns
      5 ms
      8 ms
    • Luminozitate
      350 cd/mp
    • Contrast
      1000:1 (normal)
  • Caracteristici
    • Refresh Rate
      60 Hz
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      1 x HDMI (HDCP 2.2)
      1 x DisplayPort 1.4 (HDCP 2.2)

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.