Dell Monitor LED Alienware Gaming AW3423DWF Curbat 34 inch UWQHD QD-OLED 0.1 ms 165 Hz HDR FreeSync Premium Pro

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
4.539,00 lei
Pret 36 Rate Optimo: 166.38 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

AW3423DWF

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor LED Alienware Gaming AW3423DWF Curbat 34 inch UWQHD QD-OLED 0.1 ms 165 Hz HDR FreeSync Premium Pro de la Dell

 

IMERSIVITATE INCREDIBILA

Tehnologia Quantum Dot Display permite un design subtire al panoului si ofera o performanta superioara a culorii, cu o luminanta de varf mai mare si o gama de culori mai mare fata de W-OLED (OLED alb). Monitorul are o acoperire extinsa a culorilor de calitate cinematografica de DCI-P3 99.3% intr-un unghi larg de vizualizare, iar culorile sunt precise din cutie, cu o calibrare din fabrica a Delta E mai mica de 2.

Asteptati-va imagini incredibil de realiste pentru joc, care va atrag mai profund datorita luminozitatii de varf de 1000 de nits, raportului de contrast infinit si certificarii VESA DisplayHDR TrueBlack 400.

JOCURI FARA LAG

Tehnologia AMD FreeSync Premium Pro si certificarea VESA AdaptiveSync Display va permit sa experimentati un joc cu latenta ultra-scazuta pentru jocuri fara rupere de fiecare data si ofera suport pentru jocuri compatibile HDR.

Asteptati-va la un joc fluid si vizualizati grafica cu miscare rapida cu o claritate incredibila pentru reactii mai rapide in joc, datorita timpului de raspuns GtG (de la gri la gri) cel mai rapid de 0.1 ms din industrie si a ratei de reimprospatare ridicate de pana la 165 Hz (nativ).

DESIGN INOVATOR, ICONIC

Designul unic Legend 2.0 Premium este amestecul perfect de forma uimitoare si functionalitate imbunatatita. Pe langa panoul sau elegant QD-OLED curbat 1800R, monitorul AW3423DWF ofera o gestionare imbunatatita a cablurilor, ventilatie la 360° pentru o mai buna disipare a caldurii si un nou joystick centralizat de afisare pe ecran (OSD) pentru a usura ajustarea setarilor. Iluminarea personalizabila AlienFX de pe logo si numarul de dimensiune a ecranului de pe spatele monitorului imbunatateste atmosfera de joc.

PENTRU CREATORII DE CONTINUT

Pentru creatorii de continut si dezvoltatorii de jocuri care necesita o munca precisa pentru culoare, noua functie Creator Mode a fost conceputa pentru tine. Aceasta optiune de meniu OSD va permite flexibilitatea de a alege intre spatiul de culoare nativ (DCI-P3) si sRGB, in functie de nevoile dvs. de lucru si capacitatea de a regla setarile gamma.

Functia Picture-in-Picture (PIP) si Picture-By-Picture (PBP) va permite sa vizualizati simultan doua surse de computer pentru multi-tasking de nivel urmator.

CALITATE & CONFORT

Monitorul pentru jocuri Alienware 34 Curved QD-OLED este proiectat pentru a evita arderea cauzata de elementele care apar pe ecran pentru perioade lungi de timp. In plus, veti primi o acoperire de servicii de 3 ani pentru o asigurare suplimentara a calitatii. Iar cu ComfortView Plus, puteti juca mai mult timp, datorita tehnologiei de ecran incorporate cu lumina albastra scazuta, care reduce emisiile de lumina albastra fara a afecta acuratetea culorilor.

Vezi mai mult

  • Display
    • Tip display
    • Diagonala
      34
    • Culoare
      Negru
    • Rezolutie
    • Timp de raspuns
      0.1 ms
    • Unghi de vizibilitate
      178/178 grade
    • Luminozitate
      1000 cd/mp
    • Contrast
      1.000.000:1 (normal)
    • Dimensiuni
      Cu suport: 815 x 417 x 305 mm
      Fara suport: 815 x 363 x 127 mm
  • Caracteristici
    • FreeSync
      Da
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      1 x HDMI
      2 x Display Port
      1 x Jack
      5 x USB 3.2 (1 upstream, 4 downstream)

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.