Monitor LED Dell S2715H 27", IPS Panel Glossy, 1920x1080

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor LED Dell S2715H 27", IPS Panel Glossy, 1920x1080 de la Dell

   

O experienta audio si video uimitoare


Extindeti-va experienta de utilizare a computerului la domiciliu prin caracteristici multimedia si de divertisment captivante. Imagini foarte clare. Acest monitor aproape fara cadru, care ofera un sunet puternic si o vizualizare perfecta pe ecran lat, este ideal pentru orice locuinta.

 - Mai mult realism. Mai multa distractie: unghi de vizualizare foarte larg, de 178 °/178 °, pe un ecran de 27 inchi clar, cu rezolutie Full HD (1.920 x 1.080).

- Depasiti limitele: creati un afisaj perfect din mai multe monitoare datorita cadrului ultrasubtire.

- Culori precise si consecvente: vedeti continutul multimedia cu precizia si claritatea oferite de gama cromatica de 85 %, care asigura un aspect vizual optim.

- Sunet impresionant: bucurati-va de sunetul clar si bogat oferit de cele doua boxe de 18 W ale monitorului. In plus, porturile HDMI (MHL) va permit sa ascultati muzica redata in flux direct de pe smartphone sau tableta.

- Comenzi comode: acesati usor optiunile pentru alimentare, luminozitate, contrast si modurile de presetare particularizabile.

   

Vizualizare flexibila si optiuni de conectivitate


Puteti sa va conectati fara probleme la dispozitivele portabile si sa maximizati confortul vizualizarii printr-o gama larga de optiuni.

 

Conectati-va la ce va place: redati in flux filme si muzica de pe tableta sau smartphone sau afisati continut pe ecranul mai mare al monitorului prin intermediul portului HDMI (MHL). In plus, cu aceasta ocazie va puteti incarca comod dispozitivul portabil.

 

Instalati-va comod: desfaceti ecranul de pe suport si montati-l pe perete cu ajutorul kitului de montare pe perete de 100 x 100 mm cu compatibilitate VESA (echipament comercializat separat) sau fixati ecranul pe bratul optional pentru un singur monitor Dell, ca sa va eliberati spatiul de pe birou.

 

Inclinare completa: particularizati-l usor la unghiul de vizualizare preferat, inclinandu-l cu 5 ° in fata sau 21 ° in spate.

   

Functionare fiabila si consum eficient de energie


Gata cu perioadele de inactivitate: scapati de griji obtinand un monitor de schimb in a doua zi lucratoare prin Garantia limitata pentru hardware timp de trei ani.

 

Construit sa fie ecologic. Facut pentru dvs.: construit din materiale ecologice, precum materiale reciclate dupa comercializare in proportie de 25 % in sasiu, laminate fara substante ignifuge pe baza de brom/fara PVC in placile cu circuite, sticla fara arsen si ecran LED fara mercur.

 

Mai multa putere, consum mai mic: respecta cele mai recente standarde ENERGY STAR, EPEAT Gold si TCO-Certified Displays. In plus, puteti conserva energia datorita unor caracteristici ecologice precum Power Nap.

DISPLAY

Diagonala 27 inch
Tehnologie display IPS
Tip rezolutie Full HD
Rezolutie optima 1920 x 1080
Tip iluminare fundal LED
Aspect imagine 16:9
Format ecran Wide
Tip suprafata display Glare
Luminozitate 250 cd/m²
Timp de raspuns 6 ms
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala 178 / 178 grade
Contrast tipic 1000:1
Contrast dinamic 8000000:1
Dimensiune punct 0.311 mm
Numar culori 16.7 milioane

FACILITATI

Functii speciale Difuzoare
Montare pe perete VESA 100 x 100 mm
Continut pachet Manual de utilizare Cablu alimentare

CONECTIVITATE

Porturi video 1 x HDMI 1 x VGA
Porturi audio 1 x Casti 1 x 3.5 mm Mini-jack
Data ports 2 x USB 2.0

CARACTERISTICI GENERALE

Gama Home & Office
Putere consumata 20 W
Standarde Energy Star 6.0 EPEAT Gold CECP RoHS TCO
Culoare Negru
Greutate 6.7 Kg
Lungime 611.2 mm
Latime 196 mm
Inaltime 445 mm

ERGONOMIE

Inclinare 5° - 22°
Vezi mai mult

  • Display
    • Tip display
      LED
    • Diagonala
      27
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16:9
    • Timp de raspuns
      6
    • Contrast
      1000:1
    • Iluminare
      250 cd/mp
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      1 x HDMI
    • Conectori
      1 x VGA
      2 x Jack
      2 x USB 2.0

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.