Monitor Gaming GIGABYTE M27F A Gaming 2‎7, IPS, 165Hz, Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor Gaming GIGABYTE M27F A Gaming 2‎7, IPS, 165Hz, Black de la GIGABYTE

 

ULTIMUL KILOMETRU PENTRU SISTEMUL DVS. DE JOCURI

Fiind un jucator nevazut, monitorul este adesea subestimat. Adevarul este ca monitoarele formeaza un efect sinergic si scot in evidenta cele mai bune performante ale componentelor PC-ului. Monitoarele de gaming GIGABYTE ofera specificatii si calitate de ultima generatie, utilizatorii se pot bucura cu adevarat de performante de nivel superior fara a fi nevoie de extravaganta.

 

Unul pentru toti

Functia KVM va permite sa controlati mai multe dispozitive prin intermediul unui singur set de tastatura, video si mouse. Cu ajutorul butonului nostru KVM exclusiv, veti descoperi ca comutarea dispozitivelor nu poate fi mai usoara! Rapid ca o clipa!

 

Timp de raspuns de 1ms

Timp de raspuns super rapid de 1ms pentru cea mai fluida experienta de joc!

 

QHD cu 165Hz

Rezolutie inalta si rata de reimprospatare rapida, oferindu-va o calitate de afisare detaliata si o experienta de joc fluida!

 

Culoare pe 8 biti, 99% DCI-P3

Afisaj fantastic al culorilor si 99% DCI-P3 super-gamut de culoare larga.

 

SIMPLU, DAR ELEGANT

Aspectul aerodinamic reprezinta simplitatea filozofiei de design a seriei de gaming GIGABYTE, suportul robust si finisajul mat construit pentru caracteristici functionale si estetice adaugand mai mult la caracteristici.

 

OSD Sidekick

GIGABYTE OSD Sidekick va permite sa setati optiunile de afisare cu ajutorul tastaturii si al mouse-ului, oferindu-va cel mai simplu mod de a ajusta setarile monitorului.

 

Cronometru

Cronometrul de pe ecran va va ajuta sa urmariti timpul de joc scurs.

 

Contorizare

Aceasta caracteristica va permite jucatorilor sa urmareasca numarul de ori in care un inamic sau un obiect din joc a aparut.

 

Crosshair

Aceasta functie va va permite sa personalizati reticulul care va ajuta sa va imbunatatiti tinta.

 

Aliniere

Functia de aliniere a afisajului va va facilita configurarea mai multor ecrane, monitoarele se vor alinia perfect.

 

Stabilizator Aim

Aceasta functie va reduce neclaritatea miscarii, astfel incat veti avea o claritate vizuala mai buna care va ajuta sa urmariti traseul glontului si sa tintiti usor tinta.

 

Tabloul de bord

Tabloul de bord va dezvaluie informatii hardware in timp real, inclusiv tensiunile CPU, viteza ceasului, temperaturile, etc. Cea mai buna parte este ca nu va fi blocat de niciun joc.

 

Egalizator negru

Aceasta functie va permite sa obtineti mai multe detalii din partea intunecata fara a supraexpune in acelasi timp partea luminoasa.

 

Actualizare automata

Utilizatorii se pot bucura fara efort de cea mai buna experienta de joc cu functiile pe care GIGABYTE continua sa le dezvolte si sa le actualizeze, oferind in acelasi timp o protectie suplimentara monitorului dumneavoastra.

 

HDMI CEC

Prin conectarea monitoarelor la consolele de jocuri, tehnologia HDMI CEC incorporata poate permite in mod eficient un nivel mai mare de comunicare intre dispozitive.

 

Aplicati modul imagine

Aceasta functie permite setarea personalizabila a modului de imagine, pot fi selectate diferite moduri de imagine in functie de diferite surse de intrare.

 

NIVEL MAI RIDICAT DE AJUSTARE PERSONALIZATA A CULORILOR

Cu ajutorul sistemului de control pe sase axe, puteti controla sase culori (rosu, verde, albastru, cyan, magenta si galben) in mod individual. Aceasta va permite sa afisati cu mai multa precizie gama de culori pe monitor.

 

UNGHI DE VIZUALIZARE PERFECT

Monitorul de gaming GIGABYTE dispune de un suport exclusiv, proiectat ergonomic pentru a oferi o gama extinsa de reglaje de inaltime si inclinare.

Vezi mai mult

  • Display
    • Tip display
    • Diagonala
      27
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16 :9
    • Timp de raspuns
      1
    • Unghi de vizibilitate
      178/178 grade
    • Luminozitate
      400 cd/m²
    • Contrast
      1000:1 (normal)
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      2 x HDMI 2.0
      1 x Display Port 1.2
      1 x USB-C
      1 x USB 3.0 Upstream
      2 x USB 3.0 Downstream port

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.