HP Monitor LED Z22i 21.5" IPS Panel

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor LED Z22i 21.5" IPS Panel de la HP

Obtineti o precizie remarcabila a imaginii, o ajustabilitate exceptionala si o fiabilitate esentiala, optimizate pentru mediile comerciale. Fiind construit cu panouri IPS Gen 2, afisajul IPS HP Z22i de 54,6 cm (21,5 inchi) asigura economii de energie in comparatie cu de tehnologia IPS de prima generatie si unghiuri de vizualizare foarte mari, care inlesnesc lucrul in colaborare.
 
 
Salutati noul jucator de echipa IPS Gen 2, dotat cu inteligenta energetica
Reduceti consumul de energie si beneficiati de o acoperire de 97% pentru spatiile de culoare sRGB utilizand panourile IPS Gen 2. Reduceti timpul petrecut de echipa pentru recenzii si pentru luarea deciziilor colective datorita unghiurilor de vizualizare foarte mari, care asigura aceeasi vizualizare excelenta pentru fiecare.
Vizualizati toate detaliile uimitoare pe un afisaj de 54,6 cm (21,5"), cu rezolutie Full HD 1920 x 1080, cu masca ingusta. Experimentati prezentari clare si precise datorita luminozitatii de 250 cd/m2, raportului de contrast de 1000:1, raportului de contrast dinamic de 5M:1 si timpului de raspuns de 8 ms.
Imbunatatiti regiunile intunecate ale imaginilor de pe ecran si vedeti si mai bine cele mai mici detalii cu tehnologia integrata Black Stretch.

Simtiti-va mai confortabil cu un monitor TCO Certified Edge
Gasiti cea mai confortabila pozitie utilizand suportul exclusiv HP reglabil in 4 directii, care corespunde specificatiilor TCO Certified Edge pentru produsele inovatoare din elita designurilor de suporturi ecologice si ergonomice.
 
Conectivitate cu acces simplu la o lungime de brat
Bucurati-va de conectivitatea pregatita pentru viitor, dar si de conectivitatea de tip vechi, beneficiind de o gama de intrari care includ DisplayPort 1.2, DVI, VGA si un hub USB integrat.
 
Controlati impactul asupra mediului
Reduceti consumul de energie si contribuiti la reducerea costurilor datorita unui design inteligent si eficient energetic care trece dincolo de tehnologia IPS Gen 2 prin certificarile ENERGY STAR® si EPEAT® Gold.
De asemenea, afisajul IPS HP Z22i de 54,6 cm (21,5") include elemente de iluminare din fundal a afisajului fara mercur, un design cu continut scazut de halogeni si un afisaj din sticla fara continut de arsen.
 
Faceti cunostinta cu cel mai bun prieten al monitorului dvs.
Particularizati-va spatiul de lucru cu partitii redimensionabile ale ecranului. Lucrati cu documente, foi de calcul si mesaje de e-mail pozitionate in zone separate de pe ecran – in acelasi timp – utilizand software-ul HP Display Assistant.
Vizualizati aplicatiile deschise pe toate afisajele conectate utilizand bara de instrumente extinsa. Contribuiti la descurajarea furturilor utilizand un cod PIN ales de utilizator, care dezactiveaza monitorul daca acesta este deconectat de la PC fara aprobare.

 



Specificatii

DISPLAY

Diagonala 21.5 inch
Tehnologie display IPS
Tip rezolutie Full HD
Rezolutie optima 1920 x 1080
Tip iluminare fundal LED
Aspect imagine 16:9
Format ecran Wide
Tip suprafata display Anti glare
Luminozitate 250 cd/m²
Timp de raspuns 8 ms
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala 178 / 178 grade
Contrast tipic 1000:1
Contrast dinamic 5000000:1
Dimensiune punct 0.248 mm
Rata de refresh orizontala 24 - 94 kHz
Rata de refresh (maximala) 50 - 76 Hz
Numar culori 16.7 milioane

FACILITATI

Continut pachet Cablu alimentare Manual de utlizare

CONECTIVITATE

Porturi video 1 x VGA 1 x Display port 1 x DVI-D
Data ports Kensington Lock 3 x USB 2.0

CARACTERISTICI GENERALE

Gama Profesional
Putere consumata 26 W
Standarde ENERGY STAR EPEAT Gold TCO 06
Culoare Negru
Greutate 5.82 Kg
Lungime 509 mm
Latime 237 mm
Inaltime 460 mm

ERGONOMIE

Inclinare 5° - 30°
Pivotare 360°
Inaltime ajustabila 150 mm
Vezi mai mult

  • Display
    • Tip display
      LED
    • Diagonala
      21.5
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      0.672916667
    • Timp de raspuns
      8
    • Contrast
      41.66736111
    • Iluminare
      250
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      Display port / DVI / USB
    • Conectori
      VGA

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.