HP Monitor 27" EliteDisplay E271i

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor 27" EliteDisplay E271i de la HP

 
Ecran IPS urias, confort particularizabil si unghi larg de vizualizare. IPS devine cotidian cu monitorul HP EliteDisplay E271i de 68,6 cm (27") iluminat din fundal cu LED-uri – o combinatie de clasa business intre ecranul foarte mare, unghiurile de vizualizare foarte largi si confortul extraordinar.
 
Acum vedeti totul.
Obtineti unghiuri de vizualizare de 178 de grade si integritatea uimitoare a culorilor prin tehnologia IPS (In-Plane Switching), care va permit sa partajati ecranul cu toata lumea din camera.
 
Utilizati energia confortabil.
Varietatea de posibilitati de inclinare, reglare pe inaltime, rotire si pivotare – cea mai mare ajustabilitate disponibila la un afisaj HP pentru afaceri – va ajuta sa gasiti pozitia optima.
De asemenea, afisajul indeplineste cerintele specificatiilor TCO Certified Edge pentru produsele inovatoare de avangarda cu design de stativ ecologic si ergonomic.
 
Controlati impactul asupra mediului.
Reduceti consumul de energie si contribuiti la reducerea costurilor cu un design inteligent si eficient din punct de vedere energetic, care este certificat ENERGY STAR si inregistrat EPEAT Gold.
Sistemul de iluminare din fundal a afisajului nu contine mercur, componentele au un continut redus de halogeni, iar sticla ecranului nu contine arsen.
 
Imbunatatiti-va perspectiva.
Beneficiati de afisarea precisa si clara a continutului si a materialelor video, datorita raportului de contrast ridicat si vitezei mari de raspuns. Conectati simplu dispozitivele prin porturile de intrare VGA, DVI si DisplayPort si prin hubul USB integrat.
 
Faceti cunostinta cu cel mai bun prieten al monitorului dumneavoastra.
Personalizati-va spatiul de lucru utilizand partitiile de ecran redimensionabile si lucrati cu documente, foi de calcul si e-mail in regiuni separate ale ecranului, in acelasi timp, cu software-ul HP Display Assistant.
Vizualizati aplicatiile deschise pe toate afisajele conectate utilizand bara de instrumente extinsa. Descurajati furturile utilizand un PIN denumit de utilizator care dezactiveaza monitorul daca acesta este deconectat de la PC fara aprobare.
General
Recomandat pentru Multimedia
Tip panel IPS
Diagonala 27 inch
Suprafata LED backlit
Culoare Negru
Rezolutie 1920 x 1080 pixeli
Aspect Ratio 16:9
Timp de raspuns 7 ms
Unghi de vizibilitate 178/178 grade
Dimensiune punct 0.311 mm
Luminozitate 250 cd/mp
Contrast 1000:1 (normal)
5.000.000:1 (dynamic)
Putere consumata 40 W (maxim)
35 W (normal)
0.5 W (standby)
Functii Anti Glare
Dimensiuni Cu suport: 642 x 532.1 x 278.5 mm
Fara suport: 642 x 387.3 x 52.2 mm
Greutate Cu suport: 7.7 kg
Montare perete 100 x 100 mm VESA
Plug and play Da
Inclinare -5/+30 grade
Swivel 360 grade
Pivot 90 grade
Altele Kensington lock
Caracteristici Superioare
Refresh Rate 60 Hz
Interfata
Display Port 1
DVI 1
VGA 1
USB 3x USB 2.0 (1 upstream, 2 downstream)
Vezi mai mult

  • Display
    • Tip display
      LED
    • Diagonala
      27
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16:9
    • Timp de raspuns
      7
    • Contrast
      1000:1
    • Iluminare
      250 cd/mp
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      1 x DisplayPort
    • Conectori
      1 x DVI
      1 x VGA
      3 x USB 2.0

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.