HP Monitor LED HyperX Gaming Armada 24.5 inch FHD IPS 1 ms 240 Hz G-Sync Compatible

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
2.080,58 lei
Pret 36 Rate Optimo: 76.27 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

64V61AA#ABB

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor LED HyperX Gaming Armada 24.5 inch FHD IPS 1 ms 240 Hz G-Sync Compatible de la HP

Spatiul tau, in felul tau

Monitoarele de gaming HyperX Armada sunt primele monitoare de gaming care includ capul monitorului si bratul ergonomic direct in cutie. Scuteste-te de grija cautarii unui suport de birou compatibil si petrece-ti timpul dominand jocul cu rata de reimprospatare de 240 Hz si timpul de raspuns de 1 ms al monitorului Armada 25. Aceasta capacitate de reactie rapida este construita pentru shootere si jocuri competitive in care fractiuni de secunda care pot inclina balanta intre victorie si a fi jefuit. Atunci cand aveti mai mult timp pentru a lua pe deplin in peisaj, veti avea o rezolutie Full HD cu culori vibrante. Imbunatatiti si mai mult experienta de joc cu NVIDIA® G-SYNC®4, care elimina screen tearing, stuttering si input lag. Profitati de avantajul si de versatilitatea creatoare de spatiu a monitorului de gaming HyperX Armada 25 si a bratului ergonomic.

 

 

Pachet all-in-one: Suport de birou inclus

Nu mai petreceti zile intregi cautand un suport compatibil! Armada are grija de asta cu bratul sau ergonomic robust si suportul de birou. Pur si simplu fixati-l in partea din spate si ridicati monitorul pentru a recupera spatiu pe birou!

   

Rata de reimprospatare de 240 Hz si timp de raspuns de 1 ms

Rata de reimprospatare rapida de 240 Hz si timpul de raspuns de 1 ms ofera imagini mai fluide si mai receptive, ceea ce va poate oferi un avantaj in competitie.

   

Panou IPS de 24,5 inchi 1920x1080

Bucurati-va de o calitate uimitoare a imaginii Full HD cu culori vibrante si precise. Panoul IPS arata bine chiar si in unghiuri largi, ceea ce il face ideal pentru configuratiile cu mai multe monitoare.

   

Compatibil cu NVIDIA® G-SYNC®.

Renuntati la iritantul screen tearing si mentineti la un nivel scazut balbaiala si latenta de intrare datorita NVIDIA® G-SYNC® si ratei sale de reimprospatare variabile.

Vezi mai mult

  • Display
    • Diagonala
      24.5
    • Culoare
      Negru
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16 : 9
    • Timp de raspuns
      1 ms
    • Unghi de vizibilitate
      178/178 grade
    • Luminozitate
      400 cd/m²
    • Contrast
      1000:1 (normal)
  • Caracteristici
    • FreeSync
      2 x HDMI
      1 x DispalyPort

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.