Monitor Curbat Gaming LED VA Huawei Mateview GT 34'' WQHD, 165Hz, 1500R, HDR, Display Port, HDMI, USB-C, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Monitor Curbat Gaming LED VA Huawei Mateview GT 34'' WQHD, 165Hz, 1500R, HDR, Display Port, HDMI, USB-C, Negru de la Huawei

Huawei MateView GT 34" Ultrawide High-Refresh Monitor, No Sound



ECRAN ULTRA-CURBAT 21:9

Simte forta inovatiei

Ecranul de 34-inch1 ultra-wide 21:92 iti ofera o imagine cu adevarat ampla, prin designul supercurbat 1500R 2 care iti ofera o experienta captivanta la un nou nivel.

 

 

DISPLAY CU RATA MARE DE REFRESH

Refresh rapid

Display-ul WQHD 3440 x 1440 pe HUAWEI MateView GT are mai multi pixeli orizontali decat cel standard de 1440p, sa-ti aduca la viata imaginile, in timp ce te bucuri de ele. Iar videoclipurile le vezi cursiv, perfect si lin cu o latenta ultra scazuta, rata de refresh 165 Hz 3.

DYNAMIC RANGE 4000:1

Admira fiecare detaliu, bucura-te de fiecare element

Experimenteaza luminozitatea HD-ready de pana la 350 nits4 si bucura-te de o imagine mai detaliata chiar si in cele mai intunecate scene datorita tehnologiei HDR10 si raportului de contrast 4000:1 4. Vezi mai mult, exploreaza mai mult.

 

 

PESTE 1 MILIARD CULORI

Culori bogate, imagini si mai uimitoare

Bucura-te de frumusetea a 1.07 miliarde culori pe marele ecran, pentru un spectru de culori mai precis, mai real. Gama larga de culori 90% DCI-P35 iti ofera o experienta cu adevarat cinematica si acuratetea Delta E <2 6 face sa straluceasca mai bine fiecare culoare, asa cum trebuie sa fie vazute.

 

 

ASISTARE DE GAMING

Arme extra pentru arsenalul tau

Fii mereu cu ochii pe dusmanul tau. Feature-ul 'Controlul Zonei Intunecate’ te ajuta sa ajustezi luminozitatea display-ului in zone cu lumina redusa, sa iti vezi adversarul inainte sa te vada el pe tine10. Si cand il vezi, tintesti-l mult mai usor cu feature-ul 'Crosshairs’ de pe ecran10.

 

 

Schimba parametrii jocului

Modifica rapid parametrii display-ului pentru a se potrivi diverselor tipuri de jocuri cu joystick-ul fizic usor de folosit cu 5 directii. Alege din 8 moduri diferite, concepute special pentru jocurile RTS, jocurile MOBA, first-person shooters si multe altele.

 

 

LUMINII ALBASTRA SCAZUTA, FARA FLUCTUATII DE LUMINA

Ramai cu ochii pe premiu

Lasa-te prins de experienta vizuala pentru mai mult timp cu ecranul cu lumina albastra scazuta, fara fluctuatii de lumina, prin certificarea TÜV Rheinland11. Ofera-le ochilor tai imagini frumoase de privit, dar protejeaza-i intotdeauna.

 

 

CONECTIVITATE DIVESRSIFICATA

Porturi usor de accesat

Accesati cu usurinta porturile HDMI , Port DisplayPort si un port combo casti-microfon 3.5 mm. Conecteaza-te rapid la ceea ce vrei.

 

 

 

RING LIGHT IN SPATE

In lumina perfecta

Design-ul 'silver frost ring' de pe spate ofera un aspect fresh care face intregul HUAWEI MateView GT sa iasa in evidenta. Regleaza inaltimea de pana la 110 mm si ajusteaza unghiul de inclinare cu 5 grade in fata si 20 grade in spate. De asemenea, poti indeparta usor suportul sa poata fi montant pefect pe perete13.

 

Vezi mai mult

  • Display
    • Recomandat pentru
    • Tip display
    • Diagonala
      34
    • Culoare
      Negru
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16:9
    • Timp de raspuns
      4
    • Unghi de vizibilitate
      178 / 178 grade
    • Luminozitate
      350 cd/mp
    • Contrast
      4000:1
    • Clasa noua de eficienta energetica
      G
  • Caracteristici
    • Refresh Rate
      165 Hz
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      2 x HDMI 2.0
      1 x DisplayPort 1.4
    • Conectori
      1 x USB Type-C for power only

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.