Monitor LED Lenovo C27-35 27 inch FHD VA 4 ms 75 Hz FreeSync

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor LED Lenovo C27-35 27 inch FHD VA 4 ms 75 Hz FreeSync de la Lenovo

Echipeaza-te cu hardware esential pentru a iti spori productivitatea. Ecranul de 27" cu aliniere verticala al modelului Lenovo C27-35 afiseaza textul cu font mic din documente si detaliile fine ale planurilor la o rezolutie Full HD de 1920 x 1080. Cu dimensiunea mare a ecranului, acestea apar cu 28,7% mai mari decat pe un monitor de 23,8". Si, pentru a elimina factorii care ne distrag atentia in timp ce editam rapoarte lungi, acesta este montat intr-un cadru NearEdgeless in care imaginea pare ca pluteste si care confera spatiului de lucru un aspect minimalist si modern.

Nu te vor mai perturba niciodata de intreruperile si palpairile imaginii, deoarece C27-35 are integrata tehnologia AMD FreeSync™*. Si, cu un timp de raspuns de doar 4 ms in modul extrem, nici chiar actiunea rapida nu va avea lag. Indiferent la ce ore din noapte te prind calculele complicate, te vei putea bucura de confort datorita tehnologiei cu certificare TÜV Rheinland Eye Comfort, care reduce oboseala oculara cauzata de lungimile de unda albastre si elimina palpairea ecranului.

*Tehnologia AMD FreeSync™ este activata pentru placile grafice din seria AMD Radeon™.

 

Conectarea la un PC sau laptop este fara efort, deoarece C27-35 se conecteaza cu usurinta prin HDMI sau VGA. Sunetul adauga o dimensiune esentiala pentru vizualizarea videoclipurilor sau preluarea apelurilor prin portul sau audio, permitandu-ti sa folosesti casti sau un sistem de difuzoare. Indiferent de sarcina, vei putea renunta la dezordine, deoarece toate aceste cabluri sunt ordonate intr-un sistem integrat de gestionare a cablurilor din suport, care inclina ecranul pentru a il aduce intotdeauna la cel mai confortabil unghi de vizualizare.

Si, pentru oricine doreste sa scape complet de aglomeratia de pe birou, C27-35 poate fi montat cu usurinta pe perete, cu ajutorul panoului sau posterior VESA de 100 x 100 mm, pregatit pentru suporturile de perete.

 

Caracteristici si avantaje

  • Proiectat pentru performanta ta: Acest afisaj de 27" cu aliniere verticala ofera un spatiu mai mare pentru productivitate si este conceput pentru a oferi un unghi de vizualizare mai larg, de pana la 178°. Acesta scoate in evidenta fiecare detaliu fin la rezolutia Full HD de 1920 x 1080, astfel incat documentele lungi sa fie mai usor de citit si editat. Vei putea naviga mai usor in foile de calcul. Micile detalii din proiecte apar la rezolutie fina. Chiar si grafica jocurilor apare exact asa cum a fost creata. Si toate acestea intr-un cadru NearEdgeless pe 3 laturi, care maximizeaza dimensiunea ecranului si lasa imaginea sa pluteasca.
  • Fara intreruperi, fara oscilatii, fara palpaire: C27-35 ofera cele mai bune rezultate in mediul de lucru de la domiciliu, cu o experienta de vizionare care ajuta productivitatea si performanta si maximizeaza confortul. Tehnologia AMD FreeSync™** elimina intreruperile disruptive ale imaginii atunci cand este timpul sa luam o pauza pentru divertisment. Si, cu certificarea TÜV Rheinland Eye Comfort, monitorul iti permite sa lucrezi pe perioade lungi de timp, in timp ce iti protejeaza vederea impotriva tensiunii oculare si elimina complet palpairea imaginilor.
  • Toate conexiunile esentiale sunt incorporate: Arata usa configurarilor complexe pentru conectarea echipamentelor. C27-35 permite conectarea plug and play, prin HDMI si VGA, la cu PC-uri, laptopuri si telefoane. Iesirea audio trimite un sunet de calitate catre casti sau difuzoare, pentru apeluri video, cursuri online si jocuri care prind viata. Unghiul optim de vizualizare este asigurat de suportul cu inclinare care asigura, in plus, gestionarea ordonata a cablurilor. Si, pentru o optiune de confort foarte utila, monitorul poate fi montat pe un suport de perete, gratie panoului VESA de 100 x 100 mm.

 

Vezi mai mult

  • Display
    • Diagonala
      27
    • Culoare
      Negru
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16 : 9
    • Timp de raspuns
      6 ms
    • Unghi de vizibilitate
      178/178 grade
    • Luminozitate
      250 cd/mp
    • Contrast
      3000:1
      3000000:1
  • Caracteristici
    • Refresh Rate
      75 Hz
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      1 x VGA
      1 x HDMI

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.