Monitor LED LG UltraWide 49WL95C-WE Curbat 49 inch 5 ms Alb HDR 60 Hz

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor LED LG UltraWide 49WL95C-WE Curbat 49 inch 5 ms Alb HDR 60 Hz de la LG

 

Mergeti dincolo de multitasking

49WL95C este un monitor UltraWide 32:9 Dual QHD (5120x1440), cu un spatiu de pixeli QHD dublu de 27 de inci 16:9 QHD intr-un singur ecran. Cu 70% mai multi pixeli in comparatie cu rezolutia 32:9 FHD (3840x1080), puteti merge dincolo de multitasking cu un multiplex multiformat.

 

Economisiti timp

Gasiti referinte si organizati imaginile din stoc pentru a le utiliza cu imagini brute. Miniaturile imaginilor pot fi vizualizate pe un singur ecran, fara a schimba fereastra curenta, astfel incat puteti reduce timpul petrecut in faza de planificare a imaginilor.

 

Gestionati intreaga cronologie

Verificand scenariul video, puteti inspecta clipurile sursa pentru videoclipurile dumneavoastra. Fara a schimba ferestrele, puteti vizualiza miniaturi ale fisierelor sursa si puteti incarca fisierele in cronologie.

 

Lucrati simultan

Puteti verifica o cronologie de cinci minute si realiza o sarcina de aranjare fara a derula. Pentru clipurile muzicale utilizate in videoclipurile YouTube, sarcinile pot fi finalizate cu editare video 1:1 si cu un instrument de mixare.

 

Extindeti-va spatiul de lucru

Stivuind doua monitoare 49WL95C pe verticala, puteti obtine acelasi spatiu si claritate a ecranului ca si patru monitoare QHD de 27 de inchi, cu mai putine cabluri si rame mai mici.

 

Controlerul dublu face mai usor

Controlerul dual va ajuta sa controlati mai multe dispozitive conectate la un singur ecran, cu o singura tastatura sau mouse. Puteti pur si simplu sa trageti si sa plasati fisiere pe dispozitivele conectate.

 

Setari de afisare versatile

Software-ul On Screen Control va permite sa controlati diverse setari de afisare cu un singur clic de mouse. Screen Split va va ajuta sa impartiti intreaga suprafata de afisare fara probleme.

 

Control si conectivitate usoare

Din ce in ce mai multi utilizatori folosesc laptopuri de inalta performanta ca statii de lucru mobile. Suportand USB Type-C, 49WL95C poate completa statia de lucru portabila cu un singur cablu.

 

Sunet de bas bogat

49WL95C dispune de 2 difuzoare stereo incorporate de 10 W. Acesta poate acoperi o sala de editare mica sau o camera privata fara a utiliza difuzoare externe, cu suport Rich Bass.

 

Bucurati-va de continut HDR pe biroul dvs.

Tehnologia HDR este acum aplicata la diverse tipuri de continut. 49WL95C suporta HDR 10 care permite spectatorilor sa se bucure de culorile dramatice ale continutului.

   

Control automat al luminozitatii

Senzorul reactioneaza la lumina, facand ecranul mai luminos in zonele luminoase si mai intunecat in intuneric, pentru ca dumneavoastra sa lucrati intr-un mediu de afisare optim.

 

Usor si ergonomic

Standul de reglare a inaltimii, inclinarii si pivotarii va ajuta sa personalizati configuratia biroului pentru a crea un post de lucru mai personal si mai confortabil.

Vezi mai mult

  • Display
    • Recomandat pentru
    • Tip display
      IPS
    • Diagonala
      49
    • Culoare
      Alb
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      32:9
    • Timp de raspuns
      5 ms
    • Unghi de vizibilitate
      178/178 grade
    • Luminozitate
      350 cd/mp
    • Contrast
      1000:1 (normal)
    • Dimensiuni
      Cu suport: 1215 x 434-544 x 307 mm
      Fara suport: 1215 x 366 x 114 mm
  • Caracteristici
    • Refresh Rate
      60
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      2 x HDMI
      1 x Display Port
      1 x Jack
      4x USB 3.0

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.