LG Monitor LED 19" IPS panel, 1280x1024, 5:4, 5ms, 250cd/mp, DVI

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor LED 19" IPS panel, 1280x1024, 5:4, 5ms, 250cd/mp, DVI de la LG

Monitor 19" LG LED 19MB35D-B, IPS panel, 1280x1024, 5:4, 5ms, 250cd/mp, 1000:1, 178/178, D-SUB, DVI, Anti- glare, VESA, Negru

DISPLAY

Display

Monitorul LG IPS are rezolutie HD (1280 x 1024), rezultand o luminozitate de 250nit care va ofera imagini clare. De asemenea, monitorul IPS va permite sa va bucurati de imagini reale fara nicio distorsionare a calitatii imaginii indiferent de unghiul de vizualizare (178°).

CULORI CALIBRATE

Expertii au efectuat teste de calibrare a culorii la iesirea de pe linia de productie pentru a va garanta acuratetea culorilor.

ECONOMISIRE ENERGIE

Economisire energie

Bucurati-va de un ecran luminos fara a afecta calitatea imaginii. Economisiti energie in compartie cu monitoarele LED conventionale. 

* Economisiti energie prin ajustarea luminozitatii ecranului.

MODUL CITIRE

Reducand lumina albastra pentru a va proteja ochii, Modul Citire va ofera conditii optime pentru citit. Prin simpla atingere a unui buton, puteti citi in mod confortabil, pe o perioada de timp indelungata.

FLICKER SAFE

Protejati-va ochii impotriva efectului de palpaire si a luminii albastre deosebit de obositoare. Noul sistem Flicker Safe de la LG are ca si tel principal aducerea nivelului de palpaire cat mai aproape de zero. In plus, activati Modul Citire, pentru a minimiza lumina albastra foarte daunatoare, prin simpla apasare a unui buton. Puteti petrece oricat de mult timp doriti lucrand, jucandu-va sau urmarind filmele preferate fara a va solicita inutil ochii. Folositi butoanele de acces rapid al anumitor functii pentru un plus de confort si eficacitate.

 

 

DESIGN ERGONOMIC

Optiunile de inclinare ale piciorului monitorului, intre -5° si 16° se ajusteaza perfect unghiurilor diferite de vizualizare.

BUILT-IN POWER

Experimentati adaptorul incorporat al monitorului LG 19MB35D care anterior se asambla in cablul de alimentare. Adaptorul nostru incorporat a redus considerabil timpul de instalare, deoarece nu mai este necesara tragerea lui dintr-un orificiu ingust, de dimensiunea unui cablu.

Vezi mai mult

  • Display
    • Tip display
      LED
    • Diagonala
      19
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      5:4
    • Timp de raspuns
      5
    • Contrast
      5000000:1
    • Iluminare
      250
  • Conectivitate
    • Conectori
      VGA
      DVI

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.