Monitor LED Philips 346P1CRH Curbat 34 inch 5 ms Negru HDR 100 Hz

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
3.174,17 lei
Pret 36 Rate Optimo: 116.35 lei/luna
Stoc: Intreaba
Va rugam sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al acestui produs*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

346P1CRH/00

Garantie: 36 luni.

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor LED Philips 346P1CRH Curbat 34 inch 5 ms Negru HDR 100 Hz de la Philips

Gestionează fiecare sarcină cu o vedere panoramică clară

 

  • P Line
  • 34" (86,36 cm)
  • 3440 x 1440 (WQHD)
Imagini extrem de clare cu UltraWide QHD de 3440 x 1440 pixeli

Imagini extrem de clare cu UltraWide QHD de 3440 x 1440 pixeli

Aceste ecrane Philips oferă imagini de o claritate excepţională, în format UltraWide Quad HD de 3440 x 1440 de pixeli. Utilizând panouri de înaltă performanţă cu o densitate mare a numărului de pixeli şi unghiuri de vizionare ample de 178/178, aceste afişaje noi vor trezi la viaţă imaginile şi elementele grafice. Formatul UltraWide 21:9 oferă mai multă productivitate cu mai mult spaţiu pentru comparaţiile în ecrane alăturate şi mai multe coloane vizualizabile în foile de calcul. Fie că eşti un specialist exigent care necesită informaţii extrem de detaliate pentru soluţii CAD-CAM sau un expert financiar care lucrează pe foi de calcul enorme, afişajele Philips îţi oferă imagini de o claritate excepţională.

Acţiune neîntreruptă cu tehnologia de sincronizare adaptivă

Acţiune neîntreruptă cu tehnologia de sincronizare adaptivă

Jocurile nu ar trebui să presupună o alegere între redare sacadată şi cadre întrerupte. Obţine performanţe fluide, fără artefacte, practic la orice rată de cadre cu tehnologia de sincronizare adaptivă, reîmprospătarea lină şi rapidă şi timpul de răspuns ultrarapid.

Staţie de andocare USB-C încorporată

Staţie de andocare USB-C încorporată

Acest afişaj Philips dispune de staţie de andocare USB de tip C încorporată, cu funcţie de alimentare. Conectorul USB-C subţire şi reversibil permite andocarea uşoară, printr-un singur cablu. Simplifică totul conectându-ţi toate perifericele, precum tastatura, mouse-ul şi cablul Ethernet RJ-45, la staţia de andocare a monitorului. Nu trebuie decât să conectezi notebookul şi acest monitor utilizând un singur cablu USB-C pentru a viziona conţinut video la rezoluţie înaltă şi a transfera date la viteze foarte mari, alimentându-ţi şi încărcându-ţi în acelaşi timp notebookul.

Comutator KVM încorporat pentru a comuta uşor între surse

Comutator KVM încorporat pentru a comuta uşor între surse

Comutatorul KVM încorporat MultiClient îţi permite să controlezi două PC-uri separate cu o singură configuraţie monitor-tastatură-mouse. Un buton comod îţi permite să comuţi rapid între surse. Este util, având configuraţii care necesită puterea de calcul a două PC-uri sau partajarea unui monitor mare pentru a afişa două PC-uri diferite.

Conectează-te în siguranţă folosind camera web pop-up cu Windows Hello™

Conectează-te în siguranţă folosind camera web pop-up cu Windows Hello™

Camera web inovatoare şi sigură de la Philips apare atunci când ai nevoie şi se retrage singură în monitor când nu o utilizezi. Camera web este dotată şi cu senzori avansaţi pentru recunoaşterea facială Windows Hello™, care te conectează convenabil la dispozitivele tale Windows în mai puţin de 2 secunde, de 3 ori mai rapid decât folosind o parolă.

DisplayHDR 400 pentru imagini pline de culoare mai realiste

DisplayHDR 400 pentru imagini pline de culoare mai realiste

DisplayHDR 400 certificat VESA oferă o optimizare semnificativă faţă de afişajele SDR obişnuite. Spre deosebire de alte ecrane „compatibile HDR”, veritabilul DisplayHDR 400 oferă luminozitate, contrast şi culori uimitoare. Graţie estompării globale a luminii şi luminozităţii de vârf, de până la 400 de niţi, imaginile prind viaţă cu zone luminoase remarcabile, care dispun de tonuri de negru mai intense şi mai nuanţate. Acesta redă o paletă mai bogată de culori noi, oferind o experienţă vizuală care îţi captivează simţurile.

Oboseala ochilor redusă cu tehnologia fără scintilaţii

Oboseala ochilor redusă cu tehnologia fără scintilaţii

Datorită modului în care luminozitatea este controlată în ecranele cu LED-uri şi iluminare de fundal, unii utilizatori experimentează scintilaţii pe ecranele lor, ceea ce cauzează oboseala ochilor. Tehnologia fără scintilaţii de la Philips aplică o nouă soluţie pentru a regla luminozitatea şi a reduce şi mai mult scintilaţiile pentru o vizualizare mai confortabilă.

Mod LowBlue Mode pentru o productivitate care menajează ochii

Mod LowBlue Mode pentru o productivitate care menajează ochii

Studiile au demonstrat că, aşa cum razele ultraviolete pot cauza leziuni oculare, şi razele de lumină albastră cu lungime redusă de undă provenite de la afişajele cu LED-uri pot cauza leziuni oculare şi pot afecta vederea în timp. Dezvoltată pentru confort, setarea de mod LowBlue de la Philips utilizează o tehnologie software inteligentă pentru a reduce lumina albastră dăunătoare, cu lungime de undă redusă.

PowerSensor economiseşte până la 70 % din factura la energie electrică

PowerSensor economiseşte până la 70 % din factura la energie electrică

PowerSensor este un 'senzor pentru persoane' integrat care transmite şi primeşte semnale infraroşii inofensive pentru a determina dacă utilizatorul este prezent şi reduce automat luminozitatea monitorului când utilizatorul pleacă de la birou, reducând costurile de energie cu până la 70 % şi prelungind durata de viaţă a monitorului.

MultiView oferă conectare şi vizionare duble simultane

Cu afişajul cu rezoluţie ultra-înaltă Philips MultiView poţi descoperi acum o lume a conectivităţii. MultiView permite conectarea şi vizionarea active duble pentru a putea lucra simultan cu mai multe dispozitive, precum un PC şi un notebook, făcând extrem de uşoară realizarea sarcinilor multiple.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.