Monitor LED Philips 242B1H 23.8 inch 4 ms Negru 75 Hz

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.029,58 lei
Pret 36 Rate Optimo: 37.74 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

242B1H/00

Garantie: 36 luni.

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor LED Philips 242B1H 23.8 inch 4 ms Negru 75 Hz de la Philips

PowerSensor economiseste pana la 70 % din factura la energie electrica

 

PowerSensor este un 'senzor pentru persoane' integrat care transmite si primeste semnale infrarosii inofensive pentru a determina daca utilizatorul este prezent si reduce automat luminozitatea monitorului cand utilizatorul pleaca de la birou, reducand costurile de energie cu pana la 70 % si prelungind durata de viata a monitorului.

 

PowerSensor economiseste pana la 70 % din factura la energie electrica
 
 

LightSensor pentru luminozitatea perfecta cu consum minim

 

LightSensor foloseste un senzor inteligent pentru a regla luminozitatea imaginii in functie de conditiile din camera, pentru a obtine imaginea perfecta cu un consum minim de energie.

 

LightSensor pentru luminozitatea perfecta cu consum minim
 

Tehnologie IPS pentru culori bogate si unghiuri de vizualizare largi

 

Afisajele IPS utilizeaza o tehnologie avansata care va ofera unghiuri extralargi de vizionare de 178/178 de grade, facand posibila vizualizarea din aproape orice unghi a afisajului – chiar si in modul pivot la 90 de grade! Spre deosebire de panourile TN standard, afisajele IPS va ofera imagini remarcabil de clare in culori vii, ceea ce le face ideale nu numai pentru vizualizarea de fotografii, filme si pentru navigarea pe Web, dar si pentru aplicatii profesionale care necesita un nivel inalt de acuratete a culorilor si luminozitate uniforma in orice moment.

 

Tehnologie IPS pentru culori bogate si unghiuri de vizualizare largi
 

Presetari SmartImage pentru setari de imagine usor de optimizat

 

SmartImage este o tehnologie exclusiva Philips de varf care analizeaza continutul afisat pe ecran si va ofera o performanta de afisare optimizata. Aceasta interfata accesibila va permite sa selectati diferite moduri, precum Birou, Fotografie, Film, Joc, Economie etc., pentru a se potrivi aplicatiei utilizate. Pe baza selectiei, SmartImage optimizeaza dinamic contrastul, saturatia culorilor, claritatea imaginilor si a clipurilor video, pentru performante de afisare de exceptie. Optiunea modului Economie va ofera economii importante de energie. Totul in timp real, prin apasarea unui singur buton!

 

Presetari SmartImage pentru setari de imagine usor de optimizat
 

Actiune neintrerupta cu tehnologia de sincronizare adaptiva

 

Jocurile nu ar trebui sa presupuna o alegere intre redare sacadata si cadre intrerupte. Obtine performante fluide, fara artefacte, practic la orice rata de cadre cu tehnologia de sincronizare adaptiva, reimprospatarea lina si rapida si timpul de raspuns ultrarapid.

 

Actiune neintrerupta cu tehnologia de sincronizare adaptiva
 

Conecteaza-te in siguranta folosind camera web pop-up cu Windows Hello™

 

Camera web inovatoare si sigura de la Phillips apare atunci cand ai nevoie si se retrage singura in monitor cand nu o utilizezi. Camera web este dotata si cu senzori avansati pentru recunoasterea faciala Windows Hello™, care te conecteaza convenabil la dispozitivele tale Windows in mai putin de 2 secunde, de 3 ori mai rapid decat folosind o parola.

 

Conecteaza-te in siguranta folosind camera web pop-up cu Windows Hello™
 

Oboseala ochilor redusa cu tehnologia fara scintilatii

 

Datorita modului in care luminozitatea este controlata in ecranele cu LED-uri si iluminare de fundal, unii utilizatori experimenteaza scintilatii pe ecranele lor, ceea ce cauzeaza oboseala ochilor. Tehnologia fara scintilatii de la Philips aplica o noua solutie pentru a regla luminozitatea si a reduce si mai mult scintilatiile pentru o vizualizare mai confortabila.

 

Oboseala ochilor redusa cu tehnologia fara scintilatii
 

Mod LowBlue Mode pentru o productivitate care menajeaza ochii

 

Studiile au demonstrat ca, asa cum razele ultraviolete pot cauza leziuni oculare, si razele de lumina albastra cu lungime redusa de unda provenite de la afisajele cu LED-uri pot cauza leziuni oculare si pot afecta vederea in timp. Dezvoltata pentru confort, setarea de mod LowBlue de la Philips utilizeaza o tehnologie software inteligenta pentru a reduce lumina albastra daunatoare, cu lungime de unda redusa.

 

Mod LowBlue Mode pentru o productivitate care menajeaza ochii
 

SmartErgoBase permite reglari ergonomice simple

 

SmartErgoBase este o baza de monitor ce permite reglarea ergonomica a ecranului si simplifica gestionarea cablurilor. Posibilitatile de reglare a inaltimii, inclinarii si rotirii permit obtinerea rapida a pozitiei de lucru perfecte. Sistemul elimina solicitarile fizice din timpul unei zile de lucru si permite gestionarea cablurilor, reducand „paienjenisul” de cabluri si pastrand aspectul profesional al biroului.

 

SmartErgoBase permite reglari ergonomice simple
 

Mod EasyRead pentru o experienta similara cititului de pe hartie

 

Mod EasyRead pentru o experienta similara cititului de pe hartie
Vezi mai mult

  • Display
    • Recomandat pentru
    • Tip display
      IPS
    • Diagonala
      23.8
    • Culoare
      Negru
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16:9
    • Timp de raspuns
      4 ms
    • Unghi de vizibilitate
      178/178 grade
    • Luminozitate
      250 cd/mp
    • Contrast
      1000:1 (normal)
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      1 x HDMI
      1 x Display Port
      1 x Jack
      1 x DVI
      1 x VGA
      4x USB 3.0 (1 upstream, 3 downstream)

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.