Monitor LED Philips 288E2A 28 inch 4 ms Negru FreeSync 60 Hz

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.300,04 lei
Pret 36 Rate Optimo: 47.65 lei/luna
Stoc: Intreaba
Va rugam sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al acestui produs*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

288E2A/00

Garantie: 36 luni.

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor LED Philips 288E2A 28 inch 4 ms Negru FreeSync 60 Hz de la Philips

Rezolutie 4K UHD UltraClear (3840x2160) pentru precizie

 

Aceste afisaje Philips utilizeaza panouri de inalta performanta pentru a oferi imagini cu rezolutie UltraClear, 4K UHD (3840 x 2160). Fie ca esti un specialist exigent care necesita informatii extrem de detaliate pentru solutii CAD, utilizezi aplicatii grafice 3D sau esti un expert financiar care lucreaza pe foi de calcul enorme, afisajele Philips iti vor trezi la viata imaginile si elementele grafice.

Rezolutie 4K UHD UltraClear (3840x2160) pentru precizie
   

Gama de culori mai larga Ultra Wide-Color pentru o imagine vie

 

Tehnologia Ultra Wide-Color asigura un spectru mai mare de culoare pentru o imagine mai luminoasa. Gama de culori mai larga Ultra Wide-Color produce nuante de verde cu aspect mai natural si tonuri intense de rosu si albastru. Adu la viata divertismentul media, imaginile si chiar productivitatea si culorile vii cu tehnologia Ultra Wide-Color.

Gama de culori mai larga Ultra Wide-Color pentru o imagine vie
   

Jocuri cu redare lina cu tehnologia AMD FreeSync™

 

Jocurile nu ar trebui sa presupuna o alegere intre redare sacadata si cadre intrerupte. Noul monitor Philips elimina aceste probleme. Obtine performante fluide, fara artefacte, practic la orice rata de cadre cu tehnologia AMD FreeSync™, reimprospatarea rapida lina si timpul de raspuns ultrarapid.

Jocuri cu redare lina cu tehnologia AMD FreeSync™
   

Mod de joc SmartImage optimizat pentru jucatori

 

Noul afisaj pentru jocuri de la Philips dispune de acces direct OSD, reglat fin pentru jucatori, oferindu-va optiuni multiple. Modul „FPS” (Primul care trage) imbunatateste temele intunecate ale jocurilor, permitandu-va sa vedeti obiecte in zone intunecate. Modul „Curse auto” adapteaza afisajele cu cel mai rapid timp de raspuns si culori superioare impreuna cu reglaje de imagine. Modul „RTS” (Strategie in timp real) dispune de modul SmartFrame special, care permite evidentierea anumitor zone si reglarea dimensiunilor si a imaginii. Jucatorul 1 si Jucatorul 2 va permit sa salvati setari personalizate pe baza diferitelor jocuri, asigurand cea mai buna performanta.

Mod de joc SmartImage optimizat pentru jucatori
   

Oboseala ochilor redusa cu tehnologia fara scintilatii

 

Datorita modului in care luminozitatea este controlata in ecranele cu LED-uri si iluminare de fundal, unii utilizatori experimenteaza scintilatii pe ecranele lor, ceea ce cauzeaza oboseala ochilor. Tehnologia fara scintilatii de la Philips aplica o noua solutie pentru a regla luminozitatea si a reduce si mai mult scintilatiile pentru o vizualizare mai confortabila.

Oboseala ochilor redusa cu tehnologia fara scintilatii
   

Mod LowBlue Mode pentru o productivitate care menajeaza ochii

 

Studiile au demonstrat ca, asa cum razele ultraviolete pot cauza leziuni oculare, si razele de lumina albastra cu lungime redusa de unda provenite de la afisajele cu LED-uri pot cauza leziuni oculare si pot afecta vederea in timp. Dezvoltata pentru confort, setarea de mod LowBlue de la Philips utilizeaza o tehnologie software inteligenta pentru a reduce lumina albastra daunatoare, cu lungime de unda redusa.

Mod LowBlue Mode pentru o productivitate care menajeaza ochii
   

Gestionarea cablurilor reduce dezordinea pentru un spatiu de lucru ordonat

 

Gestionarea cablurilor este un sistem care mentine spatiul de lucru ordonat prin organizarea cablurilor si a firelor necesare utilizarii unui dispozitiv de afisare.

Gestionarea cablurilor reduce dezordinea pentru un spatiu de lucru ordonat
   

Tasta de comutare meniu EasySelect pentru acces rapid la meniul de pe ecran

 

Tasta de comutare meniu EasySelect, cu locatie discreta, iti permite sa faci reglaje rapide si simple ale setarilor monitorului din meniul afisajului de pe ecran.

Tasta de comutare meniu EasySelect pentru acces rapid la meniul de pe ecran
   

Tehnologie extralata IPS LED pentru acuratetea culorilor si a imaginii

 

Afisajele IPS utilizeaza o tehnologie avansata care ofera unghiuri extralargi de vizionare, de 178/178 de grade, facand posibila vizualizarea afisajului din aproape orice unghi. Spre deosebire de panourile TN standard, afisajele IPS ofera imagini remarcabil de clare in culori vii, ceea ce le face ideale nu numai pentru vizualizarea de fotografii, vizionarea de filme si navigarea pe web, dar si pentru aplicatii profesionale care necesita un nivel inalt de acuratete a culorilor si luminozitate uniforma in orice moment.

Tehnologie extralata IPS LED pentru acuratetea culorilor si a imaginii
   

SmartContrast pentru detalii negre, bogate

 

SmartContrast este o tehnologie Philips care analizeaza continutul pe care il afisati, regland automat culorile si controland intensitatea luminii de fundal pentru imbunatatirea dinamica a contrastului, in vederea obtinerii celor mai bune imagini digitale si clipuri video sau pentru jocurile in care sunt afisate nuante intunecate. La selectarea modului Economic, contrastul este ajustat, iar iluminarea de fundal este reglata fin pentru afisarea precisa a aplicatiilor zilnice de birou si pentru un consum redus de energie.

SmartContrast pentru detalii negre, bogate

 

1,07 miliarde culori pentru culori uimitoare si cele mai fine gradatii

 

Acest afisaj ofera o adancime remarcabila a culorilor, cu 1,07 miliarde de culori si o gradatie optima, pentru recrearea unor imagini uniforme, precise si vii. Bucura-te de imagini precise si realiste, indiferent daca te joci, vizionezi clipuri video sau lucrezi la proiecte care implica culori cu aplicatii grafice.

 

MultiView ofera conectare si vizionare duble simultane

 

Cu afisajul cu rezolutie ultra-inalta Philips MultiView poti descoperi acum o lume a conectivitatii. MultiView permite conectarea si vizionarea active duble pentru a putea lucra simultan cu mai multe dispozitive, precum un PC si un notebook, facand extrem de usoara realizarea sarcinilor multiple.

 

Boxe stereo integrate pentru multimedia

 

O pereche de boxe stereo de calitate inalta integrate in monitor. Acestea pot fi vizibile frontal sau invizibile in partea inferioara, posterioara etc., in functie de model si design.

Vezi mai mult

  • Display
    • Recomandat pentru
    • Tip display
      IPS
    • Diagonala
      28
    • Culoare
      Negru
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16:9
    • Timp de raspuns
      4 ms
    • Unghi de vizibilitate
      178/178 grade
    • Luminozitate
      300 cd/mp
    • Contrast
      1000:1 (normal)
  • Caracteristici
    • FreeSync
      Da
    • Refresh Rate
      60
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      2 x HDMI
      1 x Display Port

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.