Philips Monitor LED 27", Wide, QHD

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor LED 27", Wide, QHD de la Philips

Monitor LED Philips 27", Wide, QHD, DisplayPort, DVI, HDMI, Negru, 272P4QPJKEB

 Descriere

     
  Tehnologia PLS Quad HD asigura imagini color de 8 biti si 109 ppi

Acest ecran profesional de la Philips utilizeaza cel mai recent ecran HD PLS Quad, ce va ofera imagini superbe in unghiuri ample cu o rezolutie extrem de mare, de 2560x1440 pixeli. Cu o profunzime excelenta a culorii de 8 biti, combinata cu o densitate de 109 ppi, va puteti bucura acum de imagini sRGB in culori profesionale reale, in comparatie cu ecranele cu adancime limitata a culorii, de 6 biti si densitate de 82 ppi. Luminozitatea crescuta si consumul scazut de energie, relative in cazul ecranelor traditionale cu unghi amplu, asigura performante exceptionale intotdeauna, economisind in acelasi timp si energie. Se potriveste cel mai bine aplicatiilor profesionale precum CAD, Design elemente grafice si Redare imagine etc.
     
  Imagini de claritate exceptionala cu rezolutie Quad HD de 2560x1440 pixeli

Cele mai recente ecrane de la Philips ofera imagini de o claritate exceptionala, cu rezolutie Quad HD de 2560x1440 sau 2560x1080 pixeli. Utilizand ecrane de inalta performanta cu o densitate mare a numarului de pixeli, unghiuri de vizualizare ample de 178/178, oferite de surse cu latime mare de banda precum Displayport, HDMI, Dual link DVI sau optional Thunderbolt, aceste ecrane noi vor trezi la viata imaginile si elementele grafice. Fie ca sunteti un specialist exigent care necesita informatii extrem de detaliate pentru solutii CAD-CAM sau utilizati aplicatii grafice 3D sau un expert financiar pe foi de calcul enorme, ecranele de la Philips va vor oferi imagini de o claritate exceptionala.
     
  Camera web cu microfon pentru a va conecta si a colabora

Camera Web si microfonul incorporate va permit sa va vedeti colegii si clientii si sa comunicati cu acestia. Aceasta solutie simpla va permite sa colaborati si sa partajati, economisind timp pretios si cheltuieli legate de deplasare.
     
  MultiView ofera conectare si vizionare activa dubla in acelasi timp

Cu ecranul de la Philips cu tehnologie MultiView si rezolutie ultra inalta, puteti experimenta confortabil o lume a conectivitatii, indiferent daca va aflati la serviciu sau acasa. MultiView permite conectarea si vizionarea activa dubla pentru ca dvs. sa puteti lucra cu mai multe dispozitive precum PC si laptop, simultan, unul langa altul, facand extrem de usoara realizarea sarcinilor multiple. Acum este usor sa vizionati fotbal in direct de pe set-top box in partea dreapta, in timp ce navigati pe Internet de pe laptopul dvs. in partea stanga. Poate doriti sa nu pierdeti din ochi fluxul de stiri in direct cu sunet in fereastra mica, in timp ce lucrati la ultimul dvs. blog.
     
  SmartConnect prin HDMI, port de afisare si Dual link DVI

Dispunand de o conectivitate excelenta, aceste ecrane Philips vin echipate cu multi-conexiuni precum Dual link DVI, port de afisare, conector universal HDMI, permitandu-va sa va bucurati de continut video si audio necomprimat la rezolutii inalte. Optiunea USB 3.0 se asigura ca beneficiati de rate de transfer de date de mare viteza si conectivitate globala in acelasi timp. Indiferent de sursa pe care o utilizati, puteti fi siguri ca acest ecran Philips se va asigura ca investitia dvs. nu va deveni invechita prea curand!
     
  USB 3.0 permite transferuri rapide de date si incarcarea smartphone-urilor

Tehnologia USB 3.0 super-rapida utilizeaza o rata de transfer de 5,0 gbiti/s, care este de aproape 10 ori mai rapida decat USB 2.0 standard, reducand timpul dedicat transferului de date si ajutandu-va sa economisiti timp si bani. Cu o latime mai mare de banda, rate de transfer super-rapide, o mai buna gestionare a puterii si performante generale superioare, USB 3.0 stabileste cel mai recent standard global, permitandu-va sa utilizati dispozitive de stocare cu capacitate mare. Tehnologia Sync-N-Go se asigura ca nu va mai trebui sa asteptati sa se elibereze latime de banda. Investitia dvs. in dispozitivele cu USB 2.0 este protejata, deoarece este compatibila cu versiunile mai vechi.
     
  PowerSensor ajuta la economisirea cu pana la 80% din factura de energie electrica

PowerSensor este un 'senzor pentru persoane' integrat care transmite si primeste semnale infrarosii inofensive pentru a determina daca utilizatorul este prezent si reduce automat luminozitatea monitorului cand utilizatorul pleaca de la birou, reducand costurile de energie cu pana la 80 % si prelungind durata de viata a monitorului
     
  65% materiale plastice reciclate cu TCO Edge

Certificarea TCO Edge este acordata produselor care ies din programele de etichetare ecologice existente. Cerintele TCO peste standarde certifica suplimentar, ca printre alte cerinte, produsul utilizeaza minim 65% materiale plastice reciclate, este eficient energetic, utilizeaza un minim de materiale periculoase, are ambalaj reciclabil 100% si este creat pentru reciclare simpla. Puteti fi siguri ca acest monitor Philips este un produs de ultima generatie, cel mai bun din clasa ICT, benefic pentru dvs. si planeta deoarece va ajuta sa faceti o achizitie IT verde in mod responsabil!
     
  SmartErgoBase permite reglari ergonomice simple

SmartErgoBase este o baza de monitor ce permite reglarea ergonomica a ecranului si simplifica gestionarea cablurilor. Posibilitatile de reglare a inaltimii, inclinarii si rotirii permit obtinerea rapida a pozitiei de lucru perfecte. Sistemul elimina solicitarile fizice din timpul unei zile de lucru si permite gestionarea cablurilor, reducand "paienjenisul" de cabluri si pastrand aspectul profesional al biroului.
     
  Inaltime mica intre rama si masa pentru confort maxim la citire

Monitorul Philips, multumita bazei SmartErgoBase avansate, poate fi coborat pana la nivelul biroului pentru un unghi de vizualizare confortabil. Inaltimea mica intre masa si rama este solutia perfecta daca utilizati ochelari cu lentile bifocale, trifocale sau progresive pentru lucrul la calculator. In plus, permite utilizatorilor cu diferente mari de inaltime sa utilizeze monitorul la unghiul si setarile de inaltime preferate, reducand oboseala.
 
 
 
Specificatii

Monitor LED Philips 27", Wide, QHD, DisplayPort, DVI, HDMI, Negru, 272P4QPJKEB

 
Cod: 272P4QPJKEB/00
 
Display

3D:

Nu

Diagonala:

27 inch

Tehnologie:

LED

Dimensiune punct:

0.233 mm

Timp de raspuns:

12 ms

Rezolutie optima:

2560 x 1440

Tip ecran:

Wide

Aspect imagine:

16:9

Contrast dinamic:

20000000:1

Contrast tipic:

1000:1

Iluminare:

300 cd/mp

Reproducere culori:

16.7 milioane

Rata de refresh orizontala:

30 - 90 kHz

Rata de refresh verticala:

56 - 75 Hz

Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala:

178 / 178 grade

Standarde:

EnergyStar 6
EPEAT Gold
BSMI
CE Mark
FCC-B
GOST
SASO
SEMKO
TCO 6.0
TUV Ergo
TUV-GS
UL(cUL)
WEEE

 
Facilitati

Boxe integrate:

2 x 2 W

Montare pe perete:

VESA 100 x 100 mm

 
Conectivitate

Conectori:

3 x USB 3.0
1 x DVI-D
1 x DisplayPort
2 x HDMI
1 x Audio In
1 x Headphone Out

Porturi digitale:

DVI
DisplayPort
HDMI

 
Caracteristici generale

Caracteristici speciale:

SmartImage
sRGB
Camera web integrata 2 Mp
PIP/PBP
SmartControl Premium
Kensington Lock
Plug & Play
DDC/CI
PowerSensor

Dimensiuni (W x H x D):

639 x 580 x 242 mm

Greutate:

8.5 Kg

Putere consumata:

39.2 W

Vezi mai mult

  • Display
    • Tip display
      LED
    • Diagonala
      27
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16:9
    • Timp de raspuns
      12
    • Contrast
      1000:1
    • Iluminare
      300
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      DVI / Display Port / HDMI
    • Conectori
      3 x USB 3.0 / 1 x DVI-D / Display Port / 2 x HDMI / 1 x Audio In / 1 x Headphone Out

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.