Philips Monitor LED 27" IPS Panel, 2560x1440, 5ms, 350 cd/mp

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor LED 27" IPS Panel, 2560x1440, 5ms, 350 cd/mp de la Philips

Monitor 27" PHILIPS LED 272P4APJKHB, IPS Panel, 2560x1440, 16:9, 5ms, 350 cd/mp, 1000:1, 178/178, USB 3.0, DisplayPort, DVI-D, HDMI, VESA, Kensington lock, Pivot, swivel, boxe 2x 2W, negru

Descriere
 
Obtine rezultatele perfecte pe care le cauti. Acest afisaj IPS-AHVA profesional ofera imagini Quad HD CrystalClear. Tehnologia PerfectKolor ofera un standard de culoare de peste 99% AdobeRGB si un miliard de culori pentru rezultate perfecte.
 
 
Standarde pro color 99% AdobeRGB, 100% sRGB

Culoarea perfecta o recunosti pe loc. Aceste monitoare noi prezinta panouri exceptionale de inalta calitate, pentru o bogatie si precizie a culorilor din fiecare unghi. Afla ca aceste culori ale tale sunt conforme cu cele profesionale standard, 99% Adobe RGB si 100% sRGB. O precizie a culorii ca noua prin calibrarea culorilor din fabrica si un raport de calibrare in fabrica iti da incredere de la bun inceput. Regleaza culoarea la standardele tale precise cu reglajul de culori personalizate pe sase axe. Economiseste timp si bani cu monitoarele Philips cu tehnologia PerfectKolor.

 

SmartUniformity pentru imagini coerente

Fluctuatiile de luminozitate si culoare pe ecranele LCD reprezinta un fenomen obisnuit. Modul Philips SmartUniformity reda imagini precise sub aspectul luminozitatii; ceea ce este esential pentru fotografie, design si imprimare. Avand o metrica de culoare pentru evaluarea preciziei culorii, acest mod este calibrat pentru a asigura o uniformitate luminoasa medie de peste 95%. Prin selectia acestui mod, se produc imagini uniforme si clare.

 

Tehnologie extralata IPS-AHVA pentru acuratetea culorilor si a imaginii

Afisajele IPS-AHVA utilizeaza o tehnologie avansata care va ofera unghiuri extralargi de vizionare de 178/178 de grade, facand posibila vizualizarea afisajului din aproape orice unghi. Spre deosebire de panourile TN standard, afisajele IPS-AHVA va ofera imagini remarcabil de clare in culori vii, ceea ce le face ideale nu numai pentru vizualizarea de fotografii, filme si pentru navigarea pe Web, dar si pentru aplicatii profesionale care necesita un nivel inalt de acuratete a culorilor si luminozitate uniforma in orice moment.

 
Imagini de claritate exceptionala cu rezolutie Quad HD de 2560x1440 pixeli

Cele mai recente ecrane de la Philips ofera imagini de o claritate exceptionala, cu rezolutie Quad HD de 2560x1440 sau 2560x1080 pixeli. Utilizand ecrane de inalta performanta cu o densitate mare a numarului de pixeli, unghiuri de vizualizare ample de 178/178, oferite de surse cu latime mare de banda precum Displayport, HDMI, Dual link DVI sau optional Thunderbolt, aceste ecrane noi vor trezi la viata imaginile si elementele grafice. Fie ca sunteti un specialist exigent care necesita informatii extrem de detaliate pentru solutii CAD-CAM sau utilizati aplicatii grafice 3D sau un expert financiar pe foi de calcul enorme, ecranele de la Philips va vor oferi imagini de o claritate exceptionala.

 
Oboseala ochilor redusa cu tehnologia fara scintilatii

Datorita modului in care luminozitatea este controlata in ecranele cu LED-uri si iluminare de fundal, unii utilizatori experimenteaza scintilatii pe ecranele lor, ceea ce cauzeaza oboseala ochilor. Tehnologia fara scintilatii de la Philips aplica o noua solutie pentru a regla luminozitatea si a reduce si mai mult scintilatiile pentru o vizualizare mai confortabila.

 
SmartErgoBase permite reglari ergonomice simple

SmartErgoBase este o baza de monitor ce permite reglarea ergonomica a ecranului si simplifica gestionarea cablurilor. Posibilitatile de reglare a inaltimii, inclinarii si rotirii permit obtinerea rapida a pozitiei de lucru perfecte. Sistemul elimina solicitarile fizice din timpul unei zile de lucru si permite gestionarea cablurilor, reducand "paienjenisul" de cabluri si pastrand aspectul profesional al biroului.

 
MultiView ofera conectare si vizionare activa dubla in acelasi timp

Cu ecranul de la Philips cu tehnologie MultiView si rezolutie ultra inalta, puteti experimenta confortabil o lume a conectivitatii, indiferent daca va aflati la serviciu sau acasa. MultiView permite conectarea si vizionarea activa dubla pentru ca dvs. sa puteti lucra cu mai multe dispozitive precum PC si laptop, simultan, unul langa altul, facand extrem de usoara realizarea sarcinilor multiple. Acum este usor sa vizionati fotbal in direct de pe set-top box in partea dreapta, in timp ce navigati pe Internet de pe laptopul dvs. in partea stanga. Poate doriti sa nu pierdeti din ochi fluxul de stiri in direct cu sunet in fereastra mica, in timp ce lucrati la ultimul dvs. blog.

 

Camera web cu microfon pentru a va conecta si a colabora

Camera Web si microfonul incorporate va permit sa va vedeti colegii si clientii si sa comunicati cu acestia. Aceasta solutie simpla va permite sa colaborati si sa partajati, economisind timp pretios si cheltuieli legate de deplasare.

 

USB 3.0 permite transferuri rapide de date si incarcarea smartphone-urilor

Tehnologia USB 3.0 super-rapida utilizeaza o rata de transfer de 5,0 gbiti/s, care este de aproape 10 ori mai rapida decat USB 2.0 standard, reducand timpul dedicat transferului de date si ajutandu-va sa economisiti timp si bani. Cu o latime mai mare de banda, rate de transfer super-rapide, o mai buna gestionare a puterii si performante generale superioare, USB 3.0 stabileste cel mai recent standard global, permitandu-va sa utilizati dispozitive de stocare cu capacitate mare. Tehnologia Sync-N-Go se asigura ca nu va mai trebui sa asteptati sa se elibereze latime de banda. Investitia dvs. in dispozitivele cu USB 2.0 este protejata, deoarece este compatibila cu versiunile mai vechi.

   

SmartConnect prin HDMI, port de afisare si Dual link DVI

Dispunand de o conectivitate excelenta, aceste ecrane Philips vin echipate cu multi-conexiuni precum Dual link DVI, port de afisare, conector universal HDMI, permitandu-va sa va bucurati de continut video si audio necomprimat la rezolutii inalte. Optiunea USB 3.0 se asigura ca beneficiati de rate de transfer de date de mare viteza si conectivitate globala in acelasi timp. Indiferent de sursa pe care o utilizati, puteti fi siguri ca acest ecran Philips se va asigura ca investitia dvs. nu va deveni invechita prea curand!

 

Specificatii

Display

Diagonala:

27 inch

Tehnologie:

LED

Dimensiune punct:

0.233 mm

Timp de raspuns:

12 ms

Rezolutie optima:

2560 x 1440

Tip ecran:

Wide

Aspect imagine:

16:9

Contrast dinamic:

50000000:1

Contrast tipic:

1000:1

Iluminare:

350 cd/mp

Reproducere culori:

1.07 miliarde

Rata de refresh orizontala:

30 - 83 kHz

Rata de refresh verticala:

56 - 76 Hz

Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala:

178 / 178 grade

Standarde:

EPEAT Gold
EnergyStar 6
RoHS
BSMI
CE
cETLus
FCC-B
GOST
SASO
SEMKO
TCO 6.0
TUV Ergo
TUV-GS
WEEE

 
Facilitati

Boxe integrate:

2 x 2 W

Montare pe perete:

VESA 100 x 100 mm

 
Conectivitate

Conectori:

3 x USB 3.0
1 x DVI-D
1 x DisplayPort
2 x HDMI

Porturi digitale:

DVI
DisplayPort
HDMI

 
Caracteristici generale

Caracteristici speciale:

SmartImage
PowerSensor
Camera web integrata 2 Mp
SmartControl Premium
Kensington Lock
DDC/CI
sRGB
PIP/PBP

Dimensiuni (W x H x D):

639 x 580 x 242 mm

Greutate:

7.5 Kg

Putere consumata:

37 W

Vezi mai mult

  • Display
    • Tip display
      LED
    • Diagonala
      27
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16:9
    • Timp de raspuns
      12
    • Contrast
      1000:1
    • Iluminare
      350
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      DVI
      DisplayPort
      hdmi
    • Conectori
      2 x hdmi
      1 x DisplayPort
      1 x DVI-D
      3 x USB 3.0

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.