Monitor LED Philips Commercial display BDL4830QL/00 48'', Full HD, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Monitor LED Philips Commercial display BDL4830QL/00 48'', Full HD, Negru de la Philips

Intensificati-va experienta de semnalizare

cu performante inteligente de nepretuit

48"

Iluminare de fundal cu LED direct

Full HD

 

Gestionati si controlati reteaua dvs. de la distanta, prin SmartControl

Gestionaţi şi controlaţi reţeaua dvs. de la distanţă, prin SmartControl

SmartControl iti permite sa controlezi si sa gestionezi de la distanta reteaua ta de afisaje, prin RJ45 si RS232C. Regleaza fin toate setarile de afisare, inclusiv rezolutia, luminozitatea, contrastul si clonarea setarilor tale pentru intreaga retea.

Gestionare de continut gratuita si usor de utilizat cu SmartCMS

Gestionare de conţinut gratuită şi uşor de utilizat cu SmartCMS

Sistem de gestionare de continut gratuit si usor de utilizat care functioneaza exclusiv cu afisajele de solutii de semnalizare Philips, pentru gestionarea continutului dvs. digital de semnalizare. Cu SmartCMS, puteti crea si programa propriul continut timp de 24 ore in fiecare zi. Creati reteaua, concepeti continutul, programati lista de redare si sunteti gata de redare!

Conectati si controlati continutul dvs. prin cloud cu HTML5

Conectaţi şi controlaţi conţinutul dvs. prin cloud cu HTML5

Conectati si controlati continutul dvs. prin cloud cu browser-ul HTML5 integrat. Concepeti continutul dvs. de semnalizare online si conectati-l cu un afisaj sau cu reteaua dvs. completa. Introduceti un cablu de internet RJ45 pentru conexiune la retea, conectati afisajul cu adresa URL dedicata si sunteti gata sa redati continutul dvs. pe baza de cloud.

 

Salveaza si reda continutul cu memoria interna

Salvează şi redă conţinutul cu memoria internă

Salveaza si reda continutul cu memoria interna. Incarca fisierele media pe afisaj si reda continutul imediat. Fiind compatibila cu browserul intern, aceasta serveste ca memorie cache pentru redarea continutului online. In cazul unei erori de retea, memoria interna continua redarea de continut, redand versiunea din cache a continutului si asigurand accesul la fisierele media, chiar daca nu exista conexiune la retea.

 

Creati o agenda de redare pentru ceea ce doriti, cand doriti cu SmartPlayer

Creaţi o agendă de redare pentru ceea ce doriţi, când doriţi cu SmartPlayer

Transforma USB-ul intr-un veritabil dispozitiv de semnalizare convenabil. Salveaza continutul (video, audio, foto) pe USB si conecteaza-l la afisaj. Creeaza o lista de redare si programeaza continutul prin intermediul meniului de pe ecran si bucura-te oricand si oriunde de o lista de melodii creata chiar de tine.

 

Prezinta imagini clinice intotdeauna cu D-image

Prezintă imagini clinice întotdeauna cu D-image

D-image te ajuta la evaluarea si diagnosticul imaginilor clinice, oferind performante consecvente si precise ale afisajului. Pentru a obtine interpretari clinice fiabile afisajele noastre profesionale sunt calibrate din fabrica pentru a oferi performante optimizate ale afisajului standard in tonuri de gri. D-image te ajuta sa excelezi in toate aspectele ingrijirii pacientilor.

 

SmartPower pentru economisirea energiei

SmartPower pentru economisirea energiei

Intensitatea luminii de fundal poate fi controlata si presetata de sistem, pentru a reduce consumul de energie cu pana la 50% si, implicit, a costurilor.

Full HD LED pentru imagini exceptionale cu un contrast incredibil

Calitatea imaginii conteaza. Afisajele obisnuite ofera calitate, dar iti doresti mai mult. Imagineaza-ti detalii clare imbinate cu luminozitate mare, contrast incredibil si culori realiste care compun o imagine reala.

Vezi mai mult

  • Display
    • Tip display
      LED
    • Diagonala
      48
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16:9
    • Timp de raspuns
      8
    • Contrast
      350
    • Iluminare
      500
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      DVI-D
      HDMI
      Componenta (RCA)
      Compozit (RCA)
      VGA (D-Sub analogic)

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.